Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
@20erika07 aj moj otec bol taky, napohlad vzdelany mily muz,ktory kazdemu rad poradi pomoze v praci bol oblubeny, drzali si ho zubami nechtami..a realita ze sme museli klacat doma na struhadle na zemiaky,alebo nas zbil kablom po chrbte, mamu kopal do hlavy..atd. pred dvoma rokmi sa zastrelil..
@kristianka2255 😱😱😱😭😭
Och, to je strašne 😭
@kristianka2255 hrozne boze 😢😢😢
@kristianka2255 toto je najhoršie, že to nikto mimo domácnosti nevidí. Kto vie aká bola Judita doma medzi svojimi.
@gleep1 ja detom nic take nekupujem mam eate male baby;)cize nic z toho,ale vidim to na dnesnych teenegerov co vsetko maju,co sme my nemali,a potom placi nad tym ze si nicia zem,ved coby nie.Ale oktem toho nemaju nic ziadne staristi len znamky ,ziadne realne povinosti.Mozno tak vyvencit psa.Pekny vecer ,aj tebe ahoj
@terezia323 myslim si, ze ona bola najviac dominantna ze matka aj otec boli knej dobrí,ale jednoducho bola naucena si plnit svoje ciele a tuzby a muselo byt po jej, myslim si, ze ked sa jej nevyhovelo tak trieskala dverami a podobne, mozno aj citovo vydierala, tak posobi.
@kristianka2255 a ty si to vysetrovala tiez,?Pretoze pises my sme atd.
@ktochytavzite co my sme? nerozumiem
@katulik123 nastastie ju von uz nepustia 🙂 mozu rodicia skusat a skusat... 🙂
@katulik123 🙊
@barborkakr Dúfam aj ja, len mi to napadlo poslať to sem, keďže toho kriminalistu mám rada, ale toto ma trošku zaskočilo z jeho strany
@katulik123 💶💶💶
Tak za 6 rokov ju pustia, bude mat 24 a este cely život pred sebou... M
@lvula nepustia…
babulky a matka Juditky kde teraz byva? ta skoncila nadobro? este pracuje vobec niekde?
@barborkakr tak ty si moc 😂😂😂 za chvíľku budeš jej rodinu špehovať pred ich domom . To už je posadnutost toto
@barborkakr mamicka bude stale stalkovat kona a ze kto je posadnuty?
@levantine rybka sa vzdy chyti…malinko premysla manka nasa😉
@barborkakr uz cakam kedy nas zase nazve ciganami (podotykam nejsom rasista len opakujem jej slova)
@ktochytavzite ja mám normálne mŕtvicu vždy keď sa snažím prečítať od teba príspevok. Kontroluj si po sebe čo píšeš. Ďakujem.
@levantine bez skoly( nevadi, ze mam “lepsiu” vysku ako ona👌🙈
@barborkakr jedine tak v tvojej hlave 😂😂😂 nechceš vedieť koľkokrát denne chodia srať?
@nikyball jedna chora, druha posadnuta inak pekne vyjadrovanie, pani ucitelka 😉kazdopadne ja som tiez posadnuta, no spravodlivostou😊
@barborkakr ja tiež . Ja tiež 🙂
@barborkakr 😂😂😂Že pani učiteľka. To kde si zas nabrala v tvojej chorej hlave, že som učiteľka?Veď máš spravodlivosť. Je odsúdená. Čo ma so spravodlivosťou to, kde býva jej mama a kde pracuje?
@lanelois tkto dako by mi to stacilo vediet😉

@gleep1 veru,kazdeho zaujima, kvoli akej blbosti bol surovo zavrazdeny mlady zdravy sikovny chalanisko