icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

20erika07
10. júl 2021

@gleep1 veru,kazdeho zaujima, kvoli akej blbosti bol surovo zavrazdeny mlady zdravy sikovny chalanisko

kristianka2255
10. júl 2021

@20erika07 aj moj otec bol taky, napohlad vzdelany mily muz,ktory kazdemu rad poradi pomoze v praci bol oblubeny, drzali si ho zubami nechtami..a realita ze sme museli klacat doma na struhadle na zemiaky,alebo nas zbil kablom po chrbte, mamu kopal do hlavy..atd. pred dvoma rokmi sa zastrelil..

fadama
10. júl 2021

@kristianka2255 😱😱😱😭😭
Och, to je strašne 😭

20erika07
10. júl 2021

@kristianka2255 hrozne boze 😢😢😢

terezia323
10. júl 2021

@kristianka2255 toto je najhoršie, že to nikto mimo domácnosti nevidí. Kto vie aká bola Judita doma medzi svojimi.

ktochytavzite
10. júl 2021

@gleep1 ja detom nic take nekupujem mam eate male baby;)cize nic z toho,ale vidim to na dnesnych teenegerov co vsetko maju,co sme my nemali,a potom placi nad tym ze si nicia zem,ved coby nie.Ale oktem toho nemaju nic ziadne staristi len znamky ,ziadne realne povinosti.Mozno tak vyvencit psa.Pekny vecer ,aj tebe ahoj

kristianka2255
10. júl 2021

@terezia323 myslim si, ze ona bola najviac dominantna ze matka aj otec boli knej dobrí,ale jednoducho bola naucena si plnit svoje ciele a tuzby a muselo byt po jej, myslim si, ze ked sa jej nevyhovelo tak trieskala dverami a podobne, mozno aj citovo vydierala, tak posobi.

ktochytavzite
11. júl 2021

@kristianka2255 a ty si to vysetrovala tiez,?Pretoze pises my sme atd.

kristianka2255
11. júl 2021

@ktochytavzite co my sme? nerozumiem

barborkakr
12. júl 2021

@katulik123 nastastie ju von uz nepustia 🙂 mozu rodicia skusat a skusat... 🙂

fadama
12. júl 2021
katulik123
12. júl 2021

@barborkakr Dúfam aj ja, len mi to napadlo poslať to sem, keďže toho kriminalistu mám rada, ale toto ma trošku zaskočilo z jeho strany

barborkakr
13. júl 2021

@katulik123 💶💶💶

lvula
13. júl 2021

Tak za 6 rokov ju pustia, bude mat 24 a este cely život pred sebou... M

barborkakr
13. júl 2021

@lvula nepustia…

barborkakr
18. júl 2021

babulky a matka Juditky kde teraz byva? ta skoncila nadobro? este pracuje vobec niekde?

nikyball
18. júl 2021

@barborkakr tak ty si moc 😂😂😂 za chvíľku budeš jej rodinu špehovať pred ich domom . To už je posadnutost toto

levantine
18. júl 2021

@barborkakr mamicka bude stale stalkovat kona a ze kto je posadnuty?

barborkakr
18. júl 2021

@levantine rybka sa vzdy chyti…malinko premysla manka nasa😉

levantine
18. júl 2021

@barborkakr uz cakam kedy nas zase nazve ciganami (podotykam nejsom rasista len opakujem jej slova)

mimi2120
18. júl 2021

@ktochytavzite ja mám normálne mŕtvicu vždy keď sa snažím prečítať od teba príspevok. Kontroluj si po sebe čo píšeš. Ďakujem.

barborkakr
18. júl 2021

@levantine bez skoly( nevadi, ze mam “lepsiu” vysku ako ona👌🙈

nikyball
19. júl 2021

@levantine pritakavaj si aj z 10 profilov , keď ti to pomôže. Si chorá.

nikyball
19. júl 2021

@barborkakr jedine tak v tvojej hlave 😂😂😂 nechceš vedieť koľkokrát denne chodia srať?

barborkakr
19. júl 2021

@nikyball jedna chora, druha posadnuta inak pekne vyjadrovanie, pani ucitelka 😉kazdopadne ja som tiez posadnuta, no spravodlivostou😊

lanelois
19. júl 2021

@barborkakr ja tiež . Ja tiež 🙂

nikyball
19. júl 2021

@barborkakr 😂😂😂Že pani učiteľka. To kde si zas nabrala v tvojej chorej hlave, že som učiteľka?Veď máš spravodlivosť. Je odsúdená. Čo ma so spravodlivosťou to, kde býva jej mama a kde pracuje?

lanelois
19. júl 2021

@nikyball ja by som napríklad chcela vedieť, koľkokrát sa chodia rodičia vyprázdňovat(srat je strašne slovo 🙈), aj ako žijú, ako dýchajú a spavaju s tým ,čo sa stalo . Áno zaujíma ma čo robia,keď netlačia ľuďom do hláv svoje pravdy . 🤷‍♀️

barborkakr
19. júl 2021

@lanelois tkto dako by mi to stacilo vediet😉