icon

Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi

darja27
20. mar 2021

Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴

berestu
8. sep 2021

@panda21 Pokud ji odsoudí až po dvou letech strávených ve vazbě, tak o kompetencích tohoto soudu vážně pochybuji, ale nemyslím si, že Juditu odsoudili kvůli absenci vraha, jak píšeš. Já přišla diskutovat a nevím, proč by měl být vrchol si něco myslet. Chovám se slušně, nikomu svůj názor nevnucuji.

berestu
8. sep 2021

https://www.facebook.com/112680336890173/posts/... primárně jsem sem vstoupila, abych upozornila na dosud nepublikovanou stopu, která vrhá do případu další otazník, nenapslala jsem, že to Juditu viviňuje.

ktochytavzite
8. sep 2021

@berestu takze vrah schova noze v sufliku?Alebo to msl byt komplic,kt tam akoze tie noze mal naraficit?

ktochytavzite
8. sep 2021

@berestu ten noz tam mohol aj otec zaniest predsa.

berestu
8. sep 2021

@ktochytavzite Aby jste pochopila souvislosti, přečtěte si i text u videa, ve kterém je popsáno, jak tato stopa mohla pravděpodobně vzniknout. Do šuplíku se nůž dostal již oschlý a pachatel to být nemohl, i kdyby jím byla Judita.

ktochytavzite
8. sep 2021

@berestu tak to potom bol otec,mal cas si premysliet veci aj za juditku

berestu
Autor odpoveď zmazal
berestu
8. sep 2021

@ktochytavzite ale pokud byl již na místě činu otisk od nože na podlaze (viz. Fotografie z vyšetřovacího spisu) je přeci nelogické, aby jej na místo dal někdo dodatečně..

ktochytavzite
8. sep 2021

@berestu
@berestu
@berestu preco nelogicke?vezme z podlahy,ulozi

panda21
8. sep 2021

@ktochytavzite neskôr da do suflika, nafoti, hrdinsky zanesie na políciu, aby dokazal, že sú neschopný..

berestu
8. sep 2021

@ktochytavzite myslíš, jakože byl na místě ještě před příjezdem zasahujících složek? Nebo přímo při vraždě?

ktochytavzite
8. sep 2021

@panda21 presne,ved to nieje take zlozite a neligicke,a pochybujem ze policajtov nenapadlo pozriet do nocnejo stolika

berestu
8. sep 2021

@panda21 ale ten nůž, který její otec našel 6 dní po činu, byl již na místě činu viz. Video https://www.facebook.com/112680336890173/posts/...

berestu
8. sep 2021

@ktochytavzite a proč, pokud by to bylo jak ty píšeš, by na něj upozorňoval??

berestu
8. sep 2021

Takže připouštíte variantu, že je SK policie ještě neschopnější, než jsem doufala, že by si neověřila pohyb otce před, během a po činu..👍

ktochytavzite
8. sep 2021

@berestu aby zmiatol vysetrujucich alebo aby dokazal ze tam bol este niekto treti.Napr

blankaj
8. sep 2021

@berestu Kvôli tisíckam poctivých a svedomitých pracovníkov na úradoch, v súdnictve, a na polícii si vyprosím, aby si takýmto suverénnym a ničím nepodloženým tvrdením osočovala a dehonestovala naše slovenské inštitúcie. Ak si ťa jej rodičia najali, ok, rozumiem, ale toto si odpusti... nežiješ tu, rieš si svoje...

lasskonka
8. sep 2021

@berestu ahoj. ak si sem prisla rozoberat okolnosti cinu a diskutovat s niekym o svojich nazoroch, nepochodis..budes obvinena, ze si bud jej rodina alebo si proste mimo. tato diskusia aj napriek tomu, ze je o takej strasnej udalosti mozno niekomu neprijemna, mala nejaku uroven do isteho casu. nikto nikoho nenapadal, proste sa len vymienali nazory. dovtedy totiz vsetci tu chapali, ze juditu neobhajujeme ani netvrdime, ze je nevinna, ale diskutujeme o dokazoch a pod.

lasskonka
8. sep 2021

btw..na nete je uz rozsudok krajskeho sudu..takze kazdy si uz moze spravit usudok sam, ci uz bol proti nej ci za nu, ci len bol cisto zvedavy, co sa na sude vravelo.

berestu
8. sep 2021

@blankaj Čest všem poctivým slovenským veřejným činitelům!! Ale defacto zainteresované vyšetřovatele dehonestovali a osočili nepřímo z neschopnosti sami diskutující svými dedukcemi o přítomnosti otce na místě činu!☝️🤔

berestu
8. sep 2021

@blankaj ale omlouvám se za osočení SK Policie jako takové. Máš pravdu, to bylo nevhodné.

barborkakr
8. sep 2021

@blankaj zase novy profil ale arogantny zaner stale ten isty, pre pripad zmatenia v cestine, ale zase chyba logika zmyslania- ze odkial cesky obcan vie, aka je sk policia neschopna? Resp preco to riesi??🤔🤔🤔

silvia1983
8. sep 2021

@lasskonka mohla by som poprosiť link na rozsudok ? Dakujem

berestu
8. sep 2021

@lasskonka ahoj, doufala jsem v to😊ale nevadí, já sem nepřišla nikoho přesvědčovat, jen mě zajímal pohled na novou okolnost, která je na fb a nebyla nikde probíraná ani publikována https://www.facebook.com/112680336890173/posts/...

lvula
8. sep 2021

@berestu keďže máš evidentne vysvetlenie na všetko, ako vysvetlíš Juditine reakcie v telefóne s matkou?

lvula
8. sep 2021

Chcem sa spýtať, ta jej výpoveď, co je zverejnená, je doslovna? Pretože nechce sa mi verit, ze 16 rocne polodieta sa vyjadruje takto: Všetkým som povedala, čo a ako sa stalo. Hrubé správanie policajtov ma veľmi vystrašilo, veľmi som sa ich bála. Nech som povedala čokoľvek, stále ma obviňovali z klamstva.

berestu
8. sep 2021

Ano, "akože niekto tam bol?'' ve mě vyvolává pochybnosti..
@lvula

ktochytavzite
8. sep 2021

@lvula ako to myslis?Preco by sa tak nemala vyjadrovat?Ved 16r niwje tak malo,moja 12r neter s vyjdruje tiez dost vyspelo.

ktochytavzite
8. sep 2021

@barborkakr preco zasa kazdeho,noveho upodozrievas zo zakladania noveho nicku?Niesi uz troska paranoidna?

hope87
8. sep 2021

@berestu odsúdiť sa dá aj na základe nepriamych dôkazov. Tak to proste je. A ver, ze nikto nema zaujem zmarit zivot 16r dievcatu na zaklade nejakych chabych dokazov a absencií ineho mozneho vraha. A myslim si, ze tie nepriame dokazy su dostatocne presvedcive. U mna bol klincom presvedcenia jej prvy telefonat (z tej psychiatrie) s matkou. To ich prezradilo uz uplne!