Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
https://www.facebook.com/112680336890173/posts/... primárně jsem sem vstoupila, abych upozornila na dosud nepublikovanou stopu, která vrhá do případu další otazník, nenapslala jsem, že to Juditu viviňuje.
@berestu takze vrah schova noze v sufliku?Alebo to msl byt komplic,kt tam akoze tie noze mal naraficit?
@berestu ten noz tam mohol aj otec zaniest predsa.
@ktochytavzite Aby jste pochopila souvislosti, přečtěte si i text u videa, ve kterém je popsáno, jak tato stopa mohla pravděpodobně vzniknout. Do šuplíku se nůž dostal již oschlý a pachatel to být nemohl, i kdyby jím byla Judita.
@berestu tak to potom bol otec,mal cas si premysliet veci aj za juditku
@ktochytavzite ale pokud byl již na místě činu otisk od nože na podlaze (viz. Fotografie z vyšetřovacího spisu) je přeci nelogické, aby jej na místo dal někdo dodatečně..
@ktochytavzite neskôr da do suflika, nafoti, hrdinsky zanesie na políciu, aby dokazal, že sú neschopný..
@ktochytavzite myslíš, jakože byl na místě ještě před příjezdem zasahujících složek? Nebo přímo při vraždě?
@panda21 presne,ved to nieje take zlozite a neligicke,a pochybujem ze policajtov nenapadlo pozriet do nocnejo stolika
@panda21 ale ten nůž, který její otec našel 6 dní po činu, byl již na místě činu viz. Video https://www.facebook.com/112680336890173/posts/...
@ktochytavzite a proč, pokud by to bylo jak ty píšeš, by na něj upozorňoval??
Takže připouštíte variantu, že je SK policie ještě neschopnější, než jsem doufala, že by si neověřila pohyb otce před, během a po činu..👍
@berestu aby zmiatol vysetrujucich alebo aby dokazal ze tam bol este niekto treti.Napr
@berestu Kvôli tisíckam poctivých a svedomitých pracovníkov na úradoch, v súdnictve, a na polícii si vyprosím, aby si takýmto suverénnym a ničím nepodloženým tvrdením osočovala a dehonestovala naše slovenské inštitúcie. Ak si ťa jej rodičia najali, ok, rozumiem, ale toto si odpusti... nežiješ tu, rieš si svoje...
@berestu ahoj. ak si sem prisla rozoberat okolnosti cinu a diskutovat s niekym o svojich nazoroch, nepochodis..budes obvinena, ze si bud jej rodina alebo si proste mimo. tato diskusia aj napriek tomu, ze je o takej strasnej udalosti mozno niekomu neprijemna, mala nejaku uroven do isteho casu. nikto nikoho nenapadal, proste sa len vymienali nazory. dovtedy totiz vsetci tu chapali, ze juditu neobhajujeme ani netvrdime, ze je nevinna, ale diskutujeme o dokazoch a pod.
btw..na nete je uz rozsudok krajskeho sudu..takze kazdy si uz moze spravit usudok sam, ci uz bol proti nej ci za nu, ci len bol cisto zvedavy, co sa na sude vravelo.
@blankaj zase novy profil ale arogantny zaner stale ten isty, pre pripad zmatenia v cestine, ale zase chyba logika zmyslania- ze odkial cesky obcan vie, aka je sk policia neschopna? Resp preco to riesi??🤔🤔🤔
@lasskonka mohla by som poprosiť link na rozsudok ? Dakujem
@lasskonka ahoj, doufala jsem v to😊ale nevadí, já sem nepřišla nikoho přesvědčovat, jen mě zajímal pohled na novou okolnost, která je na fb a nebyla nikde probíraná ani publikována https://www.facebook.com/112680336890173/posts/...
Chcem sa spýtať, ta jej výpoveď, co je zverejnená, je doslovna? Pretože nechce sa mi verit, ze 16 rocne polodieta sa vyjadruje takto: Všetkým som povedala, čo a ako sa stalo. Hrubé správanie policajtov ma veľmi vystrašilo, veľmi som sa ich bála. Nech som povedala čokoľvek, stále ma obviňovali z klamstva.
@lvula ako to myslis?Preco by sa tak nemala vyjadrovat?Ved 16r niwje tak malo,moja 12r neter s vyjdruje tiez dost vyspelo.
@barborkakr preco zasa kazdeho,noveho upodozrievas zo zakladania noveho nicku?Niesi uz troska paranoidna?
@berestu odsúdiť sa dá aj na základe nepriamych dôkazov. Tak to proste je. A ver, ze nikto nema zaujem zmarit zivot 16r dievcatu na zaklade nejakych chabych dokazov a absencií ineho mozneho vraha. A myslim si, ze tie nepriame dokazy su dostatocne presvedcive. U mna bol klincom presvedcenia jej prvy telefonat (z tej psychiatrie) s matkou. To ich prezradilo uz uplne!

@panda21 Pokud ji odsoudí až po dvou letech strávených ve vazbě, tak o kompetencích tohoto soudu vážně pochybuji, ale nemyslím si, že Juditu odsoudili kvůli absenci vraha, jak píšeš. Já přišla diskutovat a nevím, proč by měl být vrchol si něco myslet. Chovám se slušně, nikomu svůj názor nevnucuji.