Pripadáte si niekedy sami sebe smiešne?
Pripadáte si niekedy tak, že sa sami nad sebou smiechu nezdržíte? Zažili ste niečo také, že ste sa museli smiať sami na sebe? Mne, o.i. napríklad stačí, keď sa prvýkrát ráno pozriem do zrkadla –ten dokonalý účes– každý vlas na inú stranu, hore pankáčsky hrebienok, otlačené a pokrčené vždy len jedno líce, neprítomný pohľad a k tomu ten nočný outfit...Ako to len robia tie dámy vo filmoch, že sa ráno zobudia vždy krásne nalíčené, učesané, ani vlások nakrivo... ☹ -
Pridávam tento príspevok jednak na odľahčenie, ale celkom nezištné to zasa nie je :- 😀 😀 rada by som zistila, či len ja som také nemehlo, že sa napríklad dokážem potknúť zásadne na rovnej ceste 😝
samozrejme rada sa zasmejem na sebe najma ked som bola tehotna a ta moja skleroza fungovala skvelo, ze toaletak hladam v chladnicke 🙂 🙂 🙂ze ked jem , ze musim sa zaspinit viac ako moja dcera 🙂 🙂 🙂 🙂 , ale aj taka skodoradost nie je zla 🙂 🙂 🙂 🙂 najviac som sa nasmiala, ked moj 190 cm syn nahanal mladsieho brata a na rovnom chodniku sa natiahol cely ako bol dlhy on sa rehotal duplovane 🙂 🙂 🙂
každý deň 😀 🙂
v pondelok ráno v autobuse som chcela povedať: prosím si nabiť za pät /akože kartičku na bus/ a povedala som: prosím si zabiť 😀

@denae Jasne tiez sa niekedy rehocem sama na sebe,mne sa často trapasy stávajú,minule som oslovila osobu v restike,Ci nás uz konečne moze obsluzit,len škoda,ze to nebola čašníčka....Potkynanie na rovnej ceste klasika u mna🙂