icon

Prípady, ktoré nám nedajú pokoj ani po rokoch

namina
3. jan 2025

Baby, ktorý prípad vám aj po rokoch vŕta v hlave, čo sa mohlo stať danej osobe ? Mne Viola a tá baba z hotela Cecil

Strana
z9
mameha7
•
3. jan 2025

@namina prípad Violy Macákovej a Elisy Lam je predsa už vyriešený. Ja zvyknem pozerať na Netflixe seriál Unsolved mysteries, tam sú naozaj nevyriešené prípady.

kvadrinkaaa
•
3. jan 2025

Judita a Tomáš

mameha7
•
3. jan 2025

@kvadrinkaaa aj ten prípad je už vyriešený. Jej rodičia iba umelo vytvárajú bublinu, že to nebola ona. Tie ich argumenty sú smiešne.

elli333
•
3. jan 2025

Z nasich Judita a Tomas. Zahranicne napriklad Jonbennet to uz sa nikdy nedozvieme ako to bolo, mozme len hadat. Takisto Maddie.

morusha
•
3. jan 2025

@mameha7 Ako je vyriešený prípad Violy? Kto je vrah?

mameha7
•
3. jan 2025

@morusha prípad je uzavretý ako samovražda

zuzika87
•
3. jan 2025

Prípad bol vyriešený ako samovražda hoci nik ani rodičia tomu neveria akoby si takéto zranenia mohla spôsobiť sama...

rude_baby
•
3. jan 2025

Daniel Tupý

h2
•
3. jan 2025

@mameha7 Violin prípad nie je vyriešený, je len uzavretý. Kto chce veriť tomu, že to bola samovražda, nech tomu pokojne verí. Ja neverím.

mameha7
•
3. jan 2025

@h2 Je to pokojne možné. My sme ju nepitvali. Mala zranenia, ktoré spôsobil pád z výšky a pred smrťou sa lúčila s ľuďmi z okolia. Už bolo veľa takých prípadov, ktoré vyzerali na 1 pohlad ako vražda, no nakoniec ich uzavreli ako samovraždu, lebo tomu nasvedčovali všetky okolnosti a zranenia. Tento prípad konkrétne nafúkli médiá, lebo to bola krásna úspešná žena.

mameha7
•
3. jan 2025

@rude_baby aj tento prípad je už na hranici vyriešenia. Vrah je už známy.

ivik4
•
3. jan 2025

Co sa tyka Judity strasne by som jej chcela vidiet do hlavy alebo co take jej povedal ze ho tak velmi zmasakrovala . Mne je to dodnes velmi luto 😭
A ona ochvilu slobodna, s novym zivotom

h2
•
3. jan 2025

@mameha7 Podľa toho, ako píšeš, usudzujem, že si zrejme "od fachu", čo ja nie som, takže ti nejdem protirečiť. Violu som osobne nepoznala, ale máme spoločných známych. Nikto z nich neverí verzii "samovražda". (Čo, samozrejme, neznamená, že to tak nemohlo byť. Ale pravdu sa aj tak nedozvieme... 😟)

patus_2
•
3. jan 2025

Možno menej známy prípad Timey, ktorá zmizla v roku 2002. Alebo ten chlapček, neviem meno, ktorý sa hral s bratom pri bytovke, ale vrátil sa iba jeho brat.

mameha7
•
3. jan 2025

@ivik4 jedna časť podcastu Vražedné psyché je venovaná Judite. Profesor Droba to označil za skratové jednanie. Vraj je psychicky zdravá. 😃 Tesne pred Tomášovou smrťou si Tomáš robil selfies s jej mobilom, kde on s úsmevom jedol jablko. Odfotil aj Juditu, ako niečo pripravuje na kuchynskej linke a bol tam aj ten inkriminovaný nôž. Musel ju niečím naštvať, niečo našiel v jej mobile, čím ju vytočil. Podľa mňa si prezeral foto v galérii a niečo tam našiel, čo neskôr vymazala. Ona sa nasrala, schmatla ten nôž a bolo...

ivik4
•
Autor odpoveď zmazal
•
rude_baby
•
3. jan 2025

@mameha7 ale ja nerozumiem tomu tutlaniu, zahmlievaniu, odvolávaniu sa ...

marcellka32
•
3. jan 2025

Naďa, ktorá zmizla bez stopy...nenašlo sa telo, odišla z domu, a už jej 5 rokov niet

ariannazara
•
3. jan 2025

Mne madeleine co sa s nou vlastne stalo.

ariannazara
•
3. jan 2025

@marcellka32 hej, nooo toto je tiež zaujímavé to už 5 rokov? 🙄

nominativ
•
3. jan 2025

August 88 a stratený 5 ročný chlapec v Púchove.

zojazoja
•
3. jan 2025

@nominativ toto si pamätám. Vtedy v škole bol prísny zákaz, aby sme my deti chodili samé domov z družiny a zo školy, čo sme dovtedy bežne chodievali. Museli pre nas chodiť.

h2
•
3. jan 2025

@marcellka32 Na Naďu myslievam aj ja. Ale u nej je, bohužiaľ, jasné, čo sa stalo. Až na to, že telo sa nenašlo.

marcellka32
•
3. jan 2025

@nominativ moja mama je z Púchova, vtedy to otriaslo celým okolím....pre mňa záhada, ale ..videla som video, kde chlapca po 30 rokoch videli v USA dospelého (identifikovali ho podľa kresby ako by mohol vyzerať ako dospely), no všetko sú to len dohady.....ale mi vŕta hlavou, to ho uniesli a hneď zavliekli do USA?
Ja som videla raz na nemeckom kanáli v tv relaciu (niečo ako pošta pre teba), kde si bohatí nemci chodili brat deti od chudobnej mamky v Portugalsku/Brazílie...tie deti vychovali nemeckí rodičia, mali lepší život, ale keď vyrástli, zacali hľadať svoju skutočnú matku a o tom bola celá relácia....revala som celý čas, keď matka uvidí svoje dieťa po 30 rokoch (ktoré dobrovoľne dala preč aby sa malo lepšie)

marcellka32
•
3. jan 2025

@h2 neviem čo je s Nadou, vieme čo jej bolo, ale keďže nie je telo.... sedávala som s ňou v ZŠ v lavici, preto sa ma to silno dotýka

andreafa
•
3. jan 2025

Paulína Hubočanová, neprišla po dcérku do škôlky. Našli ju o 4 mesiace v lese. Otec malej, neprešiel detektorom lži, a do roka mal inú ženu aj dieťa. Dcérka, pomaly už dospelá žije u rodičov jej mamy. Malá bola spolužiačkou mojej dcérky, stále mi to vŕta v hlave :(

h2
•
3. jan 2025

@marcellka32 🥺 To mi je ľúto. Ja by som dala ruku do ohňa, že odišla spáchať samovraždu, najpravdepodobnejšie sa išla utopiť do Dunaja, asi preto sa telo nenašlo.

zeldia
•
3. jan 2025

@h2 o aký pripad ide? Nespomínam si na Nadu.

januska12323
•
3. jan 2025

Väčšinou je najpravdepodobnejšie riešenie naozaj tak. Ja by som len chcela vedieť čo sa stalo maddie aj keď myslím, že to boli rodičia.

basulaak
•
3. jan 2025

@ariannazara jej rodicia su vrahovia, podla mna samozrejme. Ich rec tela a vyppvede boli krasnym prikladom ako sa sami usvedcili. Aj tie psy trenovane na zachytenie stopy mrtvol v apartmane a aute co vystrajali. Matka anestezilogicka ak sa nemylim. Podla mna si nadrogovana sposobila uraz hlavy za sedackou pod oknom a vykrvacala a zomrela a rodicia jej telo drzali najprv v tej skrini kde psy identifikovali pach mrtvoli a potom v prenajatom aute.

Strana
z9