icon

Prípravky na rast vlasov

elisimek
4. jan 2018

Ahojte baby, mate nejake sampony, pripravky, cokolvek ktore zaberaju na rast vlasov? Prosim len overene produkty. Strasne pomaly mi rastu a stve ma to.
Dakujem. 🙂

zlatican
14. aug 2019

https://makeup.sk/product/5
Ten prvý, šampón proti vypadávaniu vlasov.

zlatican
14. aug 2019

makeup.sk/product/54199/

smile31
14. aug 2019

@zlatican vdaka <3

akecheta
15. aug 2019

@via88 ja nezvaknem opláchnuť ked voda je čerstvá, ale ked ti ryžová voda stojí v chladničke už pár dní tak začne páchnuť, takže potom odporúčam už ráno radšej vlasy umyť, zabudla som spomenúť že po 24h macerovní vo vode musí ísť táto voda do chladnieky lebo začne kysnúť, skúšaj si aplikovať na začiatku kazdý den a tak o 2 týždne mi napíš či vidíš rozdiel.

mada60
15. aug 2019

@akecheta musím skusiť dik

nikyju
17. sep 2019

@mada60 skúšali ste tu ryzovu vodu?

mada60
18. sep 2019

@nikyju ano skušala som ale nie každy den len vtedy ked som si na to spomenula ale čojaviem asi je to ešte kratko aj ked môžem povedat že menej mi ostava vlasov vo vani

ali14
18. feb 2020

@lillystranska a ako sa volá ten šampón?

frzeiovn
1. júl 2020

Ahojte, skúsil niekto tú ryžovú vodu prosím? Ako to dopadlo?

laguna28
1. júl 2020

@drbodkaantivax ?????🤷

frzeiovn
2. júl 2020

Toto je super diskusia👏

maminka2411
21. jan 2021

@lillystranska dobry den sa sa aj objednať ten šampón

nikyju
21. jan 2021

@frzeiovn ahoj síce neskoro ale ja som skúšala tu ryzovu vodu a krásne mi ich dalo dokopy len pridala som dotoho citrusy a moje čierne vlasy boli po týždni otieskove 😅 takže ak nechce niekto stiahnut tmavu farbu citrusy vynechať, pridala som vit b v kvapkách a vitamín E a rozmarín zalievala som to horúcov vodou a po 24 hodinách keď som scedila som ryžu ešte po varila pridala banánové šupky potom pre tlačila cez sitko dala som trosku olivového oleja a lyžičku masky a použila som to raz za týždeň ako masku, nepoužívam už kondicionér dala som sa dosť ostrihať pretože mi rastie plno vlaskov a vyzeralo to... 😅
A tiež som si našla skvelý šampón od bilky hľadala som taký ktorý obsahuje rozmarín a je prírodný a uzasny

fodorka
21. jan 2021

@elisimek ahojky nuz z mojej strany poradim presla som na prirodne produkty na vlasy fructis vegan ktore v prvom rade nezatazuju vlasy a objednala kolagen...kolegyne sa ma pytali v praci ze co pouzivam ze mi ,opekneli, vlasy aj narastli....takze tak spokojna.ak chces poslem ti link na kolagen co mam ja....nid su to ziadne gumenne maciky alebo plackova colagen za 30€ 😂

frzeiovn
22. jan 2021

@nikyju no tak to budem robiť pol dňa túto masku😂

frzeiovn
22. jan 2021

Skúšala som veľa krát aj horčicovú masku, ale ma z toho štípala hlava, no vravia, že to tak má byť, aby sa prekrvila pokožka. To ste tiež skúšli niekto?
Horčica zomletá+ricínový olej+vajce+horúca voda

frzeiovn
22. jan 2021

aj cukor kryštálový

nikyju
22. jan 2021

@frzeiovn ale kde 😅 môžeš aj tak ze ryžu po varis scedenu vodu necháš 24 hodín vonku a A husté co ostane môžeš na tu masku, horčicou som neskúšala ale skúšala som s čerstvého aloe, kavovu a bananovu 😉

nikyju
22. jan 2021
nikyju
22. jan 2021

@frzeiovn a dnes mi došli tieto ten modrý je na rast a hnedý obsahuje materskú kasicku

nikyju
22. jan 2021

@tento bilka používam od leta a je skvelý, tiež je veľmi dobra rozmarinova voda

anja27
23. jan 2021

@veronicka94 kde sa daju kupit produkty tejto znacky?

anja27
23. jan 2021

@akecheta a ako konkretne sa umyvaju vlasy ryzovou vodou?

nikyju
23. jan 2021

@anja27 síce to nepatrilo mne 😅 ale keďže som ju používala dlho hlavne počas tehu a po tak snáď pomozem😉milva.sk alebo chinin shop.sk obe patria pod jedno len n prvom kúpiš vyslovene len milvu na druhom sú aj iné značky, tiež je dobre mat dva na striedačku ja som mala dechtovy vyslovene keď ma svrbela hlava objavili sa skupinky a podobne, a keďže moje vlasy sú extra jemne s mastným korienkami a suchými končekmi používala som chinin s jezkom a sipkovy vyskúšala som asi všetky ale tieto mi sadli top a nemala som vysušené vlasy, po milve som prešla na bilku. A áno vlasy mi rástli ale rástli úplne nové a za rástli mi kúty no nemala som po dvoch mesiacoch vlasy po pas😅 lenže mne rastu extrémne pomaly takže aj toto bol pre mňa zázrak tiež je dobre použiť na konce olej ek pripadne nejaký kondicionér aby si sa nezlakla ze budu suché ono je to fakt len o tom poznať si vlasy a vybrať správny šampón. Tiež používam vitamíny na vlasy z dmky majú dobré zloženie a nezrujnuju ta

nikyju
23. jan 2021

@anja27 ryžová voda, ak môžem napíšem ti ako som to robila ja kupodivu ak som pridala citrus a podobne vodu som si striekala ráno mala som úžasný objem 😅 bez laku a tuzidla menej sa mastili, umyla som si večer alebo na druhý deň ráno, ak som mala vodu bez citrus nastriekala som si to večer a ráno umyla. Co som pozerala robili to aj tak ze v masíruje do pokožky a po celej dĺžke a zabalis ich na hodinu do tepla fólia uterák alebo čiapka snáď pomohlo

nikyju
4. feb 2021

@anja27 skúsila si to?

maminka2411
6. feb 2021

Ja by som Vám odporučila neter používa žihlavovy šampón a klasicky dobry balzam a po umyvani si opláchne vlasy octovou vodou za rok ma vlasy pod zadok krasne zdravé ale samozrejme nefarbi nežehli.

cucoriedkafiha
24. máj 2021

@akecheta humus, nerastú a vlasy sú z toho extrém suché

frzeiovn
27. máj 2021

Ahojte, no ešte máte baby nejaké zázraky na rast a hustotu, lebo ja som sa nepohla ani o centimeter s týmito receptami😉
možno o 1cm😂

zlatican
27. máj 2021

@frzeiovn Používaj tinktúru z prasličky roľnej. Pravidelne ju vtieraj do vlasovej pokožky hlavy. Potom ich opláchni prasličkovým odvarom alebo čajom. Vlasy budú hodvábne lesklé, zdravé a získajú pekný nádych- Je to bylinka bohatá na množstvo vzácnych látok.