Prípravy V. Pridajte sa snažilky aj tehuľky!
Babulky tak asi opat treba vytvorit novu temu nasich uspesnich priprav, tak dufam, ze ta patka bude uspesna uz aj pre pahu a janku a samozrejme aj ostatne snazilky. 😉
tak sup sem do patky 😉 vsetky tehulky a snazilky z priprav 😀 😀 😀
tak s tym kojenim urcite neprestavaj. to ze kojis kazde dve hodiny moze byt preto, ze je teraz tak horuco a mala Rekuska len potrebuje tekutiny. mna nastastie vsetci v tom podporuju, aj ked obcas mam pocit, ze som tu len na to, aby som kojila a nic ine 😝
s tym sexikom mi ani nehovor. boli to a boli 😢 a ja by som tak moc chcela a nejde to. teraz manzel odchadza na par tyzdnov prec, tak sa to hadam tam dole da do poriadku a ked pride uz bude dobre
Naša malá rada leží pod hrazdičkou, veselo vykrikuje a skúša hračky chytiť... a keď sa jej to nááááááááhodou podarí tak sa čuduje že čo to má v ruke... a vtedy zistí, že jééééj, ona má aj ručičku! No radosť na ňu pozerať!
Mirka, tak čo ti na ten sexík poviem... hádam to prejde... 😅 Skús to tam masírovať olivovým olejom...
Idem už, dobrú noc... 😉
dobru nocku. aj ja uz idem. chcela som sice este zehlit,ale som utahana ako kon, takze zehlenie sa odklada na zajtra
Dobré ránko 😉
Ďalčie dierky mi pribudli, už vyzerám ako sitko 😀
Babuľky maminky, strašne Vám prajem, aby ste sa dali čo najskôr do poriadku a mohli sexíkovať 😉
A tehuľkám len toľko, že dúfam, že tieto horká sa Vám podarí zvládnuť čo naj naj najlepšie 😉
Snažilkám čo najskôr fazuľky... 😀
A ja som nejaká rozcítená... 😵
Ahojte! 🙂
Ja som este ani nerodila a boli sexik, neviem co mi je. ☹
Pahu, od dnesneho dna ti budem posielat denne virusi az do odberu, aby si si nemyslela, ze ta zanedbavam. Takze nech sa paci: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.
Pipika, zlatúšik ďakujeeeem 😀 Ham 😨 😀 😀 😀 😀 My už momentálne radšej nesexíkujeme, aby mi nepopraskali vajká skôr 😉
ahojky kočky 🙂
pridala som pat mesacne fotky 🙂 🙂
ako sa mate?
my dnes ideme do polusu, idem si vybrat narodeninovy darcek 😀
Pipi, určite je to tam dole všetko zdurené, aby mal mimíšek mäkučké prostredie... Podľa mňa bude treba nejaký lubrikačný gel a prispôsobiť polohy 😉 A aj mňa ten "posledný" sexík trochu bolel, ale povedala som si, že to je tiež asi z tých všetkých hormónov, však sa mi to tam všetko durí a rastie ako divé 😀
Asi inu moznost nemam. Chut by som aj mala, ale ked to zacne boliet prejde ma ta chut.
Meliska, adul ahojte 🙂
Idem do mesta, musim si kupit papuce.
Jaj, este si predstavte toto: Vcera som si zabudla zobrat z prace kluce a rano som nevedela otvarat. Chudinka kolegynka musela prist, pritom mala zacinat az o 12tej a byva asi 30km od predajne. Je pravda,ze tehulky zabudaju. Prichystajte sa aj vy na tento problem. 😉
Ahoj Adu 😀 Ten je ale nádherný 😀 😀 😀 Tak teda všetko najlepšie k 5-tim mesiačikom 😉 Jeeeej a všetko najlepšie aj tebe 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Pipi, ty náš motáčik 😉
Pipi,
to mi ani zo srandy nehovor, ze tehulky zabudaju, lebo ja som v tom jednotka uz teraz 😅 tak uz neviem co to bude potom 😨 🤐
No, toto sa uz ani mne nepaci...Ale v podstate sa doma nudim, takze...Ale treba mi ist do Tesca nakupit kozmetiku na dovolenku, buducu stredu ideme...A stale uvazujem nad tym, co chcem robit...a jak zareaguje moja trieda, ked v septembri nenastupim. V podstate sa mi odtial ani nechce...No, mozno ked uvidim rozvrh, tak ma zase prejde chut...
ahojte babule 😵
ja akosi nestiham. zajtra odchadzame k nasim, takze periem, upratujem,...a malickej sa velmi spinkat nechcelo, tak som vsetko robila na etapy. teraz spinka, tak sa konecne idem pustit do zehlenia 😝
pavli, silno drzim palce, nech zajtrajsia kontrola dopadne nad ocakavania a uz nech to mate za sebou. 😉
a to tutu-mutu si uzivajte kym mozte, lebo ono to potom po porode je fakt nic prijemne. teda neviem, ci to boli len mna, ale fakt to nie je bohvie co 😔 pretoze chut je velka, ale neda sa 😖
adu, vcera som ti nestihla zablahozelat, tak to robi dnes. vsetko len to najlepsieeeeeeeeee. a samozrejme aj alexovi k dnesnemu 5-mesacnemu vyrociu 😵
Na dovolenku ideme do Chorvatska, stara dobra kladsika uz 12 rokov to iste miesto...ale ja to tam mam rada...takze sa tesim. Asi odchadzam zo skoly, donutena okolnostami a hlavne skvelym sefom.
😀 tak to je dobre, aspon vyskusas aj nieco ine, sak si sikovna, mlada, inteligentna, samostatna baba 🙂 tak co... a to co si pomysli tvoja trieda, to neries... za par rokov budes pre nich len nejaka byvala profka, preziju to jak my sme prezili Bicakovu, Cikesovu a Bohmerovu ci ako sa volali... 😀
Hej, ja viem...ja som ich uz brala s tym, ze budem ich triedna max. rok. Mne sa ta robota aj paci, ale napaci sa mi, ked nejaky slizky .... 🤐 , ktory sa tvojej robote rozumie jak hus pivu, rozhoduje o tom, co ty budes robit a ako, aj ked to vobec nedava zmysel.A potom ti ete robi take detinske naprieky, ze nevies, ci sa mas z neho siat, ci sa rozculovat. (Po polroku od svadby ma striedavo volal jednym a potom druhym priezviskom) A nepaci sa mi, ze im vobec nejde o tie decka, ale len o prachy.
A neviem, co mam robit, co by ma bavilo...Nevim kudy kam teraz...

ahojky kila 🙂