Prípravy V. Pridajte sa snažilky aj tehuľky!
Babulky tak asi opat treba vytvorit novu temu nasich uspesnich priprav, tak dufam, ze ta patka bude uspesna uz aj pre pahu a janku a samozrejme aj ostatne snazilky. 😉
tak sup sem do patky 😉 vsetky tehulky a snazilky z priprav 😃 😃 😃
tak sup sem do patky 😉 vsetky tehulky a snazilky z priprav 😃 😃 😃

•
8. júl 2008Cikita fakt? U nas sa robi 10 dni po transfere, a aj preto, ze je to vlastne viac ako 14 dni po OVU 😉
0
No u nás takto.najskôr 12 den ............ Len je celkom zaujímavé,že mám 2 kamarátky a tie na 11 den dostali menzes a tak bolo jasné,že to nevyslo. A mne sa po nich stalo presne to isté. na 11 den som dostala menzes. Išla som ale aj tak na krv+sono(už cez brucho-kedže som krvácala) A myslela som,že mám zmrazené ešte 1 embrijko,tak som sa usmievala a nebrala to tak tragicky.Len ked mi doky povedal,že nemám nič zmrazené tak som zostala v šoku a vela si už od tej chvíle nepamätám. (zrejme sa nepodarilo zmraziť,lebo bolo slabšie a nik ma neinformoval.Nevedela som,že sa mám informovať o tom ja)
Dobré ránko kočky,
my sme mali hroznú noc, starká sa zobudila a so starkym na seba kričali o 2,45 a mňa celú noc bolel žalúdok tak z tej noci som veľa nemala
Terezka tých ľudí si netreba všímať, pretože oni nevedia čo činia a netreba si ničiť svoj nervový systém
my sme mali hroznú noc, starká sa zobudila a so starkym na seba kričali o 2,45 a mňa celú noc bolel žalúdok tak z tej noci som veľa nemala
Terezka tých ľudí si netreba všímať, pretože oni nevedia čo činia a netreba si ničiť svoj nervový systém
Janka ahojky a čo sa porobilo starkovcom?
Ja som mala včera 100 chutí ísť vynadať jednej kolegyni ( tej ktorú som už dakedy spomínala ), ale druhá kolegyňa ma zastavila že nech radšej nejdem lebo tá striga je schopná mi znepríjemniť aj zostávajúce dni do odchodu na MD :-p Ale som povedala že v deň odchodu na MD ak sa ešte niečo na seba dopočujem čo povie, tak vtedy si servítku pred ústa určite nedám ]-(
Ja som mala včera 100 chutí ísť vynadať jednej kolegyni ( tej ktorú som už dakedy spomínala ), ale druhá kolegyňa ma zastavila že nech radšej nejdem lebo tá striga je schopná mi znepríjemniť aj zostávajúce dni do odchodu na MD :-p Ale som povedala že v deň odchodu na MD ak sa ešte niečo na seba dopočujem čo povie, tak vtedy si servítku pred ústa určite nedám ]-(
Terezka starkej bolo zle od žalúdka, tak tam išiel môj manžel a ešte musel aj svokru zavolať a dať ju dokopy a za nejaké 2,5 hoďky sme vstávali 😞
Jaj Janka to ste mali teda rušnú noc len čo je pravda naozaj :-N Ja som v noci po dlhšej dobe dostala zas kŕč do lýtka 😢 Už som si myslela že som sa toho zbavila a vôbec...Ale posledný týždeň som čakala ten kŕč každou nocou, len on akosi stále neprichádzal a dnes už predsa len prišiel
Veru to sme mali, a vôbec sa mi nechcelo vstávať a môj manžel dnes ak bude šoférovať tak mikro spánok je asi istý
:-S
:-S
...ahojte ....ja som si dnes robila rano test, a mala som tam slabu ruzovu ciarku, bola slabsia ako ta kontrolna.....nasjkor tam nebola ziadna ta kontrolna tam bola hned, ale po 2 min. tam bola aj ta druha, lenze n ainform. papierku je ze nehybte 3 min. s testom inak mozu byt vysledky nepresne....takze ako to mam terza brat???
Začni písať odpoveď...

Odošli