Prípravy V. Pridajte sa snažilky aj tehuľky!
Babulky tak asi opat treba vytvorit novu temu nasich uspesnich priprav, tak dufam, ze ta patka bude uspesna uz aj pre pahu a janku a samozrejme aj ostatne snazilky. 😉
tak sup sem do patky 😉 vsetky tehulky a snazilky z priprav 😃 😃 😃
tak sup sem do patky 😉 vsetky tehulky a snazilky z priprav 😃 😃 😃

•
23. máj 2008ahojteee 🙂
0
Takže babenko dava o sebe riadne vedieť... 😉
Hej, este sa s nim napchavam...a uz tie točaky a motanice az tak nevnimam,asi som si zvykla už...ešte ho mam brať do 1.6. a 2.6. idem na vnutorne sono...len sa mi zda ze to nejak divne vymyslela, lebo 29.-30. by som mala dostat MS,alebo zeby ju dostanem az po vysadeni Utrogestanu? no neviem, divne mi to je.... :-|
Hej, este sa s nim napchavam...a uz tie točaky a motanice az tak nevnimam,asi som si zvykla už...ešte ho mam brať do 1.6. a 2.6. idem na vnutorne sono...len sa mi zda ze to nejak divne vymyslela, lebo 29.-30. by som mala dostat MS,alebo zeby ju dostanem az po vysadeni Utrogestanu? no neviem, divne mi to je.... :-|
ďakujem pipi... x-) x-) x-) x-) mne kázala ho papať a mam 2 rano a 2 vecer...ale ked pojdem toho 2.6. ku nej tak sa musim s nou poradit ze nech nieco ine vymysli...ale ked povie ze ho mam brat, tak ja to kôli babenku vydrzim co tam po motanici, uz som si aj zvykla celkom.. :-N 😃 😃
Pahu nemusíš ho vysadiť ak ti to má pomôcť k fazuľke 🙂 Ale ja verím že ti to pomôže 🙂
Ja sa už idem pomaly chystať domov, idem si so sestrou vybrať slnečné okuliare, ale chcem už nejaké poriadne - radšej dám viac peňazí len nech vydržia a pomôžu v slnečných dňoch :-p A možno nahovorím sestru aby mi išla aj tričko vybrať 😃 A potom beriem ocina a sestru a idem k našim domov a večer pôjdem pre Mareka a víkend strávime spolu 😃
Tak vám prajem všetkým krásny víkend, dúfam že nám zasvieti aj slniečko 😎 Držkajte sa, mrchy nech neprídu žiadnej a vidíme sa v pondelok 🙂
P.S. práve tu začalo riadne pršať :-N
Ja sa už idem pomaly chystať domov, idem si so sestrou vybrať slnečné okuliare, ale chcem už nejaké poriadne - radšej dám viac peňazí len nech vydržia a pomôžu v slnečných dňoch :-p A možno nahovorím sestru aby mi išla aj tričko vybrať 😃 A potom beriem ocina a sestru a idem k našim domov a večer pôjdem pre Mareka a víkend strávime spolu 😃
Tak vám prajem všetkým krásny víkend, dúfam že nám zasvieti aj slniečko 😎 Držkajte sa, mrchy nech neprídu žiadnej a vidíme sa v pondelok 🙂
P.S. práve tu začalo riadne pršať :-N
Čaute! Tak zajtra sa vraciame domov do KN, keď všetko pôjde tak ako plánujeme tak sa vám ozvem 2.6. A dúfam, že sa tu stretnem vtedy už aj s Mirkou - teraz toho má určite vyše hlavy. Vtedy celý týždeň budeme tu u našich. V stredu ideme na poradňu s malou, som zvedavá koľko už pribrala. Na stredu som sa chcela dohodnúť aj s mojím gyndošom na kontrole, ale vraj ak som v poriadku tak sa nemusím ponáhlať a dal mi termín na 12.6. A keďže už sa nám pomaly končí 6. týždeň po pôrode, tak by sme chceli znovu skúšať sexík... dúfam, že to pôjde... :-N
Majte sa zatiaľ a dávajte si na seba a na bábätká pozor! x-)
Majte sa zatiaľ a dávajte si na seba a na bábätká pozor! x-)
Ahojte babuľky, takže BT sa síce drží, ale zrejme len vďaka hormónom,... Dnes som robila test a bol úplne bez 2.paličky... Takže dnes u dokiho dostaneme termín na naše 1.IVF 😉 Nič nie je stratené, a ak by to tam vo mne malo byť, tak zajtra by som sa to dozvedela z krvičky 😃
http://www.fertilityfriend.com/home/1b173c
http://www.fertilityfriend.com/home/1b173c
Začni písať odpoveď...

Odošli