Prišla mi romantická smska z gruzínskeho telefónneho čísla
Ahojte,
práve mi prišla sms, v ktorej mi neznáma osoba po anglicky píše, že na mňa už druhý deň intenzívne myslí a skladá mi komplimenty. Správa prišla z gruzínskeho tel. čísla. Píše o mne, že som vysoká (to sedí) a príjemne sa mu so mnou zhováralo. Najprv som si myslela, že to môže byť podvodná sms, ale potom som si spomenula, že včera som si objednala donášku jedla z woltu a kuriér, ktorý mi večeru doručil, hovoril po anglicky. Prehodila som s ním pár viet, takže je možné, že tá sms prišla práve od neho? Tel. číslo však nesedí, nakoľko kuriér mi volal zo slovenského čísla.
Nechcem odpovedať na túto správu, aby som sa nedostala do problémov. Som síce bez partnera, ale neviem či je rozumné začínať si s niekym, koho vôbec nepoznám a ktovie, o čo mu vôbec ide. Bol to muž v strednom veku, ale cele je to nejaké zvláštne.
Čo si o tom myslíte?
Neodpisuj. Môže to byť ten kurier. Má svoje súkromné číslo. Volal ti z firemného mobilu, keď ti priniesol donášku.
Na fb je vela takých čo píšu pod iným menom, báchorky... všetko blokujem.
Aj čísla zo zahraničia
jasne a na sk ma gruzinske cislo .. tomu ani ty neveris ci? sms zmaz a zbytocne nestracaj cas- je to len podvod
To bude nejaky sexy vojak, ktory je vdovec a ma doma maleho syna a potrebuje peniaze aby ho mohol ist navstivit a potom ste spolu zili ako jedna velka stastna rodina - teda absolutny odrb.
Ten kurier ak tu zije, tak predpokladam, ze nebude pouzivat gruzinske telefonne cislo 🙈
Ja sa vacsinou snazim nebyt velmi hnusna na tychto forach...ale prepac, osobne si myslim, ze musis byt velmi zufala, ak uvazujes o tom, ze by si odpisala a ze je to nejaky vazny zaujem 🫤.
Gruzínsky princ, ktorý súrne potrebuje previesť 800 miliónov dolárov, ktoré práve dnes zdedil 😁
🙄 Naozaj? Ak máš aspoň trochu rozumu, tak už je tá sms vymazana a číslo zablokovane.
tak píšeš,že Nechcem odpovedať na túto správu, aby som sa nedostala do problémov
a vzápätí Som síce bez partnera
Ak nechceš odpovedať,tak k čomu je nám info,že si bez partnera,a vôbec k čomu je celá táto téma,a načo to vlastne rozoberáš,keď nechceš odpovedať.
Veď ti môže byť úplne jedno,či je to podvod alebo skutočné.
Nazaj nechápem tvoje myšlienkové pochody.
Ak by to bol aj on (co nemyslim, ze by minal peniaze na spravy zo zahranicneho cisla z jeho platu, ked moze mat ine slovenske cislo lacnejsie), tak zneuzil informacie (kedze cislo ma od zamestnavatela) a to nie je ok.
Moze to vyzerat romanticky, ale je to nekorektne a na vyhadzov.
K tomu pomysli, kolko denne takto stretne sympatickych zien a mozes si lamat hlavu, kolkym z nich asi tiez pise.
Lebo cislo a adresu na ne ma.
Veď si znovu objednaj jedlo. A uvidíš, kto prinesie.
Ja sa vacsinou snazim nebyt velmi hnusna na tychto forach...ale prepac, osobne si myslim, ze musis byt velmi zufala, ak uvazujes o tom, ze by si odpisala a ze je to nejaky vazny zaujem 🫤.
@oceanahory to je zas ta ista osoba co tu pravidelne vymysla nezmyselne temy
Zvláštne to rozhodne je. Radšej nereaguj aby si sa nedostala do problémov.
Romance scam
to je ten gruzínsky terorista, čo tu chcel urobiť štátny prevrat! Volaj Ficovi, Eštókovi, mladému Gašparkovi...
Ak by to bol aj on (co nemyslim, ze by minal peniaze na spravy zo zahranicneho cisla z jeho platu, ked moze mat ine slovenske cislo lacnejsie), tak zneuzil informacie (kedze cislo ma od zamestnavatela) a to nie je ok.
K tomu pomysli, kolko denne takto stretne sympatickych zien a mozes si lamat hlavu, kolkym z nich asi tiez pise.
@moonlight1210 z firemného čísla nesmie volať súkromne, ani SMS- na to by mu zamestnávateľ prišiel. To mu nezaplatí. Súkromné veci musí vybavovať zo svojho-osobného čísla.
to je ten gruzínsky terorista, čo tu chcel urobiť štátny prevrat! Volaj Ficovi, Eštókovi, mladému Gašparkovi...
@danica2711 Už sa stalo. Budú mať k tomu zajtra tlačovku. A za odmenu mi ponúkli miesto na ministerstve kultúry. 😀
@moonlight1210 To dáva zmysel. Sms som nakoniec vymazala.
tvl, úprimnú sústrasť...
Myslíme si o tom že pre typy ako si ty je toľko žien oklamaných o peniaze. A že na jednoznačný oblb a podvod si schopná vôbec reagovať niečím iným ako zmazanim sms je smutné. Asi si typ čo sa musí poučiť na vlastnej chybe.

Že je to odrb. To bude nejaký námorník,alebo lekár, čo vojak. Ktorý potom náhle príde o peniaze. 😂😂😂