Prispeli by ste na zbierku pre Lelu Vemoly?
Dobrý večer,prispeli by ste na zbierku pre Lelu Vemoly??
@anonym_autor co preboha?? Ludom uz fakt hrabe, preco by sme sa jej mali skladat na cokolvek?? Mala malo casu si nasetrit na horsie casy (o ktorych bolo od zaciatku jasne, ze pridu) ?? Tam mas xy chorych deti, ludi, ktori su v tazkej situacii po chorobe, uraze a ty sa uplne vazne spytas, ci niekto prispeje na vemolovcov??
A to je kto???
@anonym_autor Mužovi zostalo pol tuby silikónu.
Tak urciteee. Ako každej pofidernej zienke, ktorá miesto rozumu používa silikóny a rozkrok.Daj číslo účtu. Nech ma chudatko trošku ľahší zivot
😂😂😂Tak toto je strop Modrého Koňa.
Už nepi.
Paneboze..
Vedela koho si berie, kazdu krizu riesili dietatom 🤷🏻♀️ takeho cloveka by som po prvom vystrelku hnala lopatou , po vsetkom tomto co sa udialo na vianoce pred detmi by som ho rovno odstr****la na mieste, za mna neodpustitelne
Ma dost na uctoch a v majetkoch aj sama pre seba
Už som to videla na fb. Čo vám ľudia švitorí ?
Neni to ta zena,co toho jej muza teraz zatkli za drogy??
Je toho plny internet……
Môže predať nejakú kabelku zo svojho majetku alebo manželovho tigra, určite netrpí núdzou aby potrebovala zbierku.
Kabelky, ktorými sa chváli, zriedkakedy stáli menej ako dvetisíc eur za kus, a len na fotke ich vidno zhruba 20. Takmer s istotou sa dá povedať, že za cenu jej zbierky by si hravo mohla kúpiť aj menšiu nehnuteľnosť, či luxusné auto.
https://topstar.noviny.sk/showbiznis/596813-lel...
Z akého dôvodu?
Žena ktorá má na plastiky nepotrebuje verejné zbierky. Nech ide do roboty. A nech sa snaží. Koľke sme sa museli bez zbierky a bez pomoci postaviť z nuly na vlastné nohy.

@martinmmartin asi potrebuje novú kabelku
@rozculena Podľa mňa asi 24krat ešte užší nos, ešte väčšie kozy a zadok, aby ju bankomat neopustil...záhada, prečo to doteraz ešte nezabralo.
A ja som myslela ze ma tazko chore dieta, tak som googlila, ani som netusila kto to to je. A to pani spwci modelka, financne zahojena vyzera byt. Nenadka som nic o zbierke a snad hu taka blvost ani nenapadne.
Nasrat im na hlavy..vsetkym celebritkam..
@anonym_autor jasne ze by som prispela. Z coho ma tie tigre krmit? Deti im pohadze? Alebo kabelky? Ma to tazke
To si snáď niekto robí žarty. Ak pýta ona sama tak to je už vrchol úbohosti. Nech predá gečko a môže spokojne žiť aj bez prace
To si snáď niekto robí žarty. Ak pýta ona sama tak to je už vrchol úbohosti. Nech predá gečko a môže spokojne žiť aj bez prace
@lenkasarka čo je to gécko?
@anonym_autor
Gratulujem to je p*cacina roku!!!
@anonym_autor nech si nájde robotu. Som taká šťastná že ten debilný opičák skončil v base 😁👌🎉
Svet ide do sra**iek.
Ten obchod s drogami nevynášal?
A ja som myslela ze ma tazko chore dieta, tak som googlila, ani som netusila kto to to je. A to pani spwci modelka, financne zahojena vyzera byt. Nenadka som nic o zbierke a snad hu taka blvost ani nenapadne.
@svetlonos ale ona ma alebo mala chore dieta, tusim to tretie bolo dlhsie v nemocnici a malo nejake zdravotne problemy. Citala som ze cakaju na operaciu. Viem ze jej muza zatkli ale myslela som ze maju nejaku zbierku kvoli malemu 😅
@svetlonos ale ona ma alebo mala chore dieta, tusim to tretie bolo dlhsie v nemocnici a malo nejake zdravotne problemy. Citala som ze cakaju na operaciu. Viem ze jej muza zatkli ale myslela som ze maju nejaku zbierku kvoli malemu 😅
@jablkovastrudla uz ma po operacii tusim

zbierku coho?