Privolávanie vecí
Neviem či to mám nazvať práve privolávaním ale nič lepšie ma v rýchlosti nenapadlo. Občas sa mi stáva, že mi len tak niečo napadne, no potom sa to skutočne stane. Dám vám pár príkladov - napríklad kamarátka otehotnela a od začiatku tehotenstva som mala pocit, že potratí, snažila som sa to zatlačiť do úzadia a nemyslieť nato, no skutočne v 6 mesiaci potratila. Brat išiel do práce do zahraničia, nešiel prvýkrát, chodí často na turnusy a keď odchádzal napadlo mi, že si zlomí ruku, ešte som to po odchode hovorila mame zo žartu že keby si zlomil ruku stihne aj jej narodeniny a fakt kvôli tomu stihol. Manžel išiel do babky a vravela som mu nech nejde a ostane doma lebo ešte sa mu niekde pokazí auto a ostane stáť a o pol hodinu mi volal že sa mu fakt pokazilo 😆 nakoľko to sú všetko iba negatívne veci, dosť sa potom cítim zle, občas sa prichytim pritom ako si to aj dávam za vinu aj keď viem že zato nemôžem, ale fakt to ide spontánne že mi to z ničoho nič napadne, nie že nejak naschvál myslím na zlo 😰 stáva sa vám to tiež?
Tiež to mám, väčšinou sú to presne ako píšeš aj ty, negatívne veci. Neviem ako to nazvať, asi predtuchy, radšej by som to veru nemala. Už to ani nikomu nehovorím lebo brat sa mi síce v dobrom, ale smial sa, že som bosorka 😄 ak by mi to niekto vedel vysvetliť ako je to možné tak by som bola rada 😁
Ja to mám stále už niekoľko rokov, ale bohužiaľ iba samé negatívne vecí .... už som z toho na prášky. Dokonca koľko krát prepínam TV a napadne ma, že už dávno som nevidela tento a tento film, alebo že táto skupina by mohla byť v telke a za pár sekúnd tam naozaj je atď...
@77katarina presne! Aj toto sa mi stáva 😁
@ruzovakrava Aj ja to už nikomu radšej nehovorím, lebo všetci sa mi smejú a vravia ticho buď, lebo zas sa niečo zlé stane. Ale mňa to jednoducho vždy napadne ako keby mi niekto do hlavy niečo povedal a ja to musím nahlas povedať, lebo sa zbláznim. Napríklad : Raz hovorím kolegyni asi náš manager odíde robiť riaditeľa do inej pobočky v inom meste. A ona hovorí neblázni to určite nie, veď tam ide niekto iný robiť riaditeľa ..... a na druhý deň nám to manager povedal, že dnes je tu posledný krát a zajtra odchádza robiť riaditeľa do iného mesta .... A to je stále dookola takéto veci, ale na 95% sú to iba samé negatívne veci.
podobné sa mi stáva, ale teda snažím sa o tom nehovoriť, lebo môže to blbo vypáliť, že som to človeku priala alebo niečo podobné. snažím sa to tak nejako vypúšťať 🙂
@ruzovakrava u mňa to funguje tak ze si to pritiahne tým ze niečomu nechápem napr.nechapala som ako človek vie ze je to jeho životná láska(obdobie po ťažkých vzťahoch, ostala som sama s dieťaťom) a bum do týždňa som stretla môjho muža 😁. Takýto,, dar,, ako ty majú prevažne ľudia ktorým vychádza životné číslo 3 z 30tky spočíta si svoj dátum ukážkovo dám môj 25.10.1988 2+5+1+0+1+9+8+8=34 a potom 3+4=7 som 7 z 34ky.
@lenvam mne vychádza 5 (z 32)😁 tak to si mala peknú, pozitívnu skúsenosť 🙂
Mne sa toto tiez stava. Pomaly kazdy den. Pozitivne i negativne... je to dar. Ja som potratila pred Vianocami a bolo tam vela znameni, ze sa to stane... snazila som sa to potlacit, no dobehlo si ma to. Vacsinou ked dam na svoju intuiciu, nikdy sa nepomylim - aj v drobnostiach 🙂
@lenvam môj dátum je 9.12.1977, ak to dobre rátam tak ja som 36, 3+6=9 čiže 9 z 36
Mne jedna pani, čo sa zaoberala ľudovým liečiteľstvom a popri tom vykladala karty povedala, že ja nikdy nebudem dobrá veštkyňa, lebo mi chýba v dátume narodenia ešte jedna 7. Naučiť sa to budem vedieť, ale dobre vykladať karty nebudem, lebo nemám ten dar, ale v čom by som bola super je špiritizmus /toto slovo ako 20 ročná som vtedy počula prvý krát, lebo ešte vtedy nebol u nás internet/, tak som sa jej opýtala, čo to je a ona, že vyvolávanie duchov atď ..... a pritom sa takých vecí bojím, vôbec ma to nezaujíma hlavne keď si spomeniem na tie blbé americké filmy 😉

Ano aj mne sa to stalo, raz som si pomyslela z nervov ako bol moj otec na rebriku ze keby spadol a ako som to v mysli dorozpravala, tak on naozaj spadol. Takže ano deju sa aj takéto veci. Je to ako keby privolávanie, ale tak čo narobíme všetko čo ma byť to sa stane tak či onak.