Problém po chudnutí
Ahojte mám jeden problem ktorý ma trapi už dlhšiu dobu a predtým ako mi začnete pisat že sú v živote aj dôležitejšie veci tak samozrejme že Ano no chcem sa len opýtať.schudla som z 85 kil na 55 a prišla som uplne o prsia .sú mi veľké aj A podprsenky som tam hore naozaj uplne plocha.neviem či tonke tým že som celkovo hore uzučka aj pas mám len nejakých 60 .no chcem sa opýtať čo by mohlo pomoct hoc aj trochu zväčšiť prsia? Pomohlo by ak by som pribrala napríklad 3/4 kila? Myslite že by tie prsia potom aspon trosku narástli?
Iba plastika... Ani cvičením tam prsia nevybuduješ a z tabletiek narastú len tým, ktoré hrajú v reklame... To si radšej odkladaj na plastiku ako skúšať tie "zaručené" zázraky.
Tých pár kíl by sa ti v lepšom prípade rovnomerne rozložilo, ale skôr či neskôr skončia presne tam, kde ich nechceš.
@xenia123456789 tuk sa ti uloží tam, odkial posledný odchádzal. Žiaľ nefunguje to tak, že sa uloží tam kde my chceme
@xenia123456789 To je veru skoro. Plastika sa aj tak oplatí až po deťoch - inak musíš ísť potom na opravu...
Ja nosím 85G a vždy obzerám tie vypchaté malé podprdy (aj plavkové), že do trička to stačí a aspoň to neťahá a nezavadzia.
S estrogénom by som to radšej tiež nepreháňala (pozri: estrogénová dominancia).
Tak tohoto by som sa nedrzala lebo ako vieme, tuk ide hadam ako posledny do prs. Vyskusaj cviky na hrudnik 🙂 Tie by mohli pomoct ich troska pozdvihnut 🙂

nie.... tuk by sa vôbec nemusel dať len do pŕs. popr. vôbec.
čo by ti mohlo pomôcť? cvičenie...