icon

Problém s nahrávaním fotiek k inzerátu

lusanko
2. jan 2015

Ahojte, pri pisani inzeratu mi nejde nahrat k nemu fotky, v com je problem? Vsetko ide lahko a ked kliknem na ´´nakraj fotky´´, nic sa mi neotvori... Skusam to opakovane, aj som PC zmenila a stale to iste. Stava sa Vam to? Myslim, ze nerobim nikde chybu, ved je to jednoduche, len neviem, preco mi to nejde dalej.. Dakujem za odpoved, Lucia

bosoriak
•
2. jan 2015

@lusanko Ahoj a nemas to okno s otvorenim fotiek len zminimalizovane v dolnej liste?

lusanko
autor
•
2. jan 2015

veru nie, teraz som to zasa skusala a nic... Tebe ide nahravanie fotiek bez problemov? V minulosti /na inom PC/ sa mi horko tazko nahrala iba jedna fotka... No neviem, budem skusat -pokial nerezignujem. Ak by ta este nieco napadlo, napis. dakujem

lusanko
autor
•
2. jan 2015

veru nie, teraz som to zasa skusala a nic... Tebe ide nahravanie fotiek bez problemov? V minulosti /na inom PC/ sa mi horko tazko nahrala iba jedna fotka... No neviem, budem skusat -pokial nerezignujem. Ak by ta este nieco napadlo, napis. dakujem
@bosoriak

bosoriak
•
2. jan 2015

@lusanko Aky mas internetovy prehliadac?

miku1
•
2. jan 2015

@lusanko Tento problém trvá už niekoľko týždňov. Choď cez Mozilu alebo Chrome. Tam to funguje.