Problém s objednanými topánkami z Aliexpressu
Ahojte vedel by mi niekto poradiť na koho sa mám obrátiť ,alebo kde napísať správu niekomu na aliexprese.bo 26.9 som objednavala pre dcérku topanocky ale neviem presne od ktorého predajcu a peniaze mi boli z účtu stiahnuté ,ale žiadna odpoveď ohľadom objednávky mi doteraz neprisla ,a ani medzi objednavkami to tam nemám uložené .vopred dakujem za rady
Už som to tam neraz hľadala ale nemám to medzi objednavkami uložené ,a kde na spodku stránky by som to mala nájsť kontakt na nich ,lebo niekde som uz aj napísala ale nikto mi ešte neodpisal
Urcite ti stiahlo peniaze? pretoze vacsinou je to tak ze ked stiahne tak mail pride.. pokial predajcovi objednavka nepride, tak ti ani peniaze nestiahnu
Hi hi sranda uz som na to prišla ,so sestrou sme sa prihlásili na ali ale pod inym menom a sme na to zabudli.ale spomenula som si ,topanocky uz mam doma takže tak dakujem za rady

Medzi objednavkami to mat musíš. A na spodku stránky máš kontakt na aliexpress, keď teda hovoríš, že peniaze odišli a v systéme objednávka chýba...