icon

Problém s objednanými topánkami z Aliexpressu

danaf
20. okt 2016

Ahojte vedel by mi niekto poradiť na koho sa mám obrátiť ,alebo kde napísať správu niekomu na aliexprese.bo 26.9 som objednavala pre dcérku topanocky ale neviem presne od ktorého predajcu a peniaze mi boli z účtu stiahnuté ,ale žiadna odpoveď ohľadom objednávky mi doteraz neprisla ,a ani medzi objednavkami to tam nemám uložené .vopred dakujem za rady

stary_ujco
20. okt 2016

Medzi objednavkami to mat musíš. A na spodku stránky máš kontakt na aliexpress, keď teda hovoríš, že peniaze odišli a v systéme objednávka chýba...

danaf
autor
20. okt 2016

Už som to tam neraz hľadala ale nemám to medzi objednavkami uložené ,a kde na spodku stránky by som to mala nájsť kontakt na nich ,lebo niekde som uz aj napísala ale nikto mi ešte neodpisal

nada847
21. okt 2016

Urcite ti stiahlo peniaze? pretoze vacsinou je to tak ze ked stiahne tak mail pride.. pokial predajcovi objednavka nepride, tak ti ani peniaze nestiahnu

danaf
autor
21. okt 2016

@nada847 veru stiahlo mi peniaze a mail mi žiadny neprišiel neviem ako ďalej

danaf
autor
21. okt 2016

@nada847 a čo som robila druhú objednávku tak tam mi peniaze stiahlo aj mail mi prišiel a mám to na stránke stále uložené tak nechápem

nada847
8. nov 2016

@danaf fuha tak to potom neviem, ja som objednavala aj teraz cez vikend tri veci a od vsetkeho mi normalne prisli vsetky maily aj vsetko okolo toho

danaf
autor
8. nov 2016

Hi hi sranda uz som na to prišla ,so sestrou sme sa prihlásili na ali ale pod inym menom a sme na to zabudli.ale spomenula som si ,topanocky uz mam doma takže tak dakujem za rady