icon

Problém s predajom detských vecí

1. okt 2022

Ahojte maminky. Mňa by veľmi zaujímalo kde sú tie sociálne slabšie rodiny, čo sú radi keď niečo dostanú za " bagatel " . Snažím sa už dosť dlho predať veci po synovi buď na MK alebo fb ... Dávam tak symbolické ceny a pri tom veci bez poškodenia. No mne sa zdá že všetky chcú nové a zadarmo najradšej. Aj to beriem. Ale viem ze naozaj sú aj rodiny čo počítajú každý peniaz do mesiaca. Ako kde sú? Kde mám osloviť tieto rodiny aby som sa zbavila , veci ktore uz nepotrebujeme.

Strana
z3
autor
1. okt 2022

@deedol Áno, ja sa s tými obrázkami riadim podľa záujmu dieťaťa . Keď mal 2 roky a bol mickey v kurze tak mal také veci. Keď požiarnik Sám tak mal také a bol rád. Novorodenecke tiež kadejaky macikovia, zdalo sa mi to milé pri tak malom.

maximko25
1. okt 2022

Ja som to pochopila;) mam 8 rocnu dceru a tu nejde len o nude farby;) celkovo moda vtedy bola ina ako teraz.mam aj rocneho syna aj 4 rocneho;) a je uuuuplne jedno co za znacku to je;) hold musis sa s tym zmierit ze dopyt po takych veciach neni, sni ked dj tip top v stave, asi nic s tym nenarobis.ja som ani po 4rocnom nic neodkladala.a to veci kupujem nove...

mandarinka555
1. okt 2022

Keď si ich nekupovala, tak čo sa znervózňuješ? nechápem....Pohopila som to tak, že väčšinu vecí dostaneš......dpc, tak čo vôbec riešiš? Posuň a nepredávaj,..Riešenie.....dostanem....posuniem!!!! NEPREDÁVAM!!!!!!!! Neznášam tieto****** . čo by si za každý cent nechali vydr*bať dieru do kolena...

lalala94
1. okt 2022

Tak pre mňa bol bazár na MK jediným dôvodom prečo som sa sem registrovala. Aj keď nemám problém s peniazmi, príde mi zbytočné kupovať pre bábätko len nové veci, keď tak rýchlo rastie. Mám odtiaľto viacero super vecí za dobré ceny a v dobrom stave, niektoré boli úplne nové. Úprimne ja si nemyslím, že 8€ je veľa za 10 nosených vecí. Ak sú všetky nepoškodené, čisté a v dobrom stave je to úplne ok. Radšej by som si kúpila také veci tu na MK ako v Pepcu. Raz ich dám do práčky/ sušičky a je to nepoužiteľné. Problém bude asi naozaj v tom, že tie veci nevyzerajú dobre a tak o ne nie je záujem. S tým nespravíš nič. Ak o to nie je dlhodobo záujem, tak kašli na to a buď ich daruj alebo vyhoď, ak ti to zavadzia.

yoxinka
1. okt 2022

Mám tri deti a zistila som, že tak 80% vecí je nepredajných. Mám kamošky, veci recyklujeme dokola, našich dokopy 9 detí nosilo tie isté veci do veku cca 2-3 rokov, posúvali sme si veci podľa veku a pohlavia. Čo už bolo úplne zničené, šlo na handry. Pekné veci rovnakého typu dávam dokopy a darujem. Mám jedinú podmienku, človek si to musí prísť vziať k nám domov. Odmietam to voziť, nosiť niekam, posielať poštou. Zatiaľ sa všetko vždy rozobralo. Sú to krásne veci, žiadne obnosené veci, ošúchané, poničené, neponúkam. Keby predávam darované veci, sama pred sebou by som sa cítila trápne, takže to nikdy nerobím.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
2. okt 2022

Mamicky tie ktoré ste mi pomohli ďakujem vám a vypínam upozornenia na tento príspevok, keďže sa to tu začína zvrhavat a nemam cas ani energiu na zvys riešiť hlúpe komentáre. Ďakujem.

zooeynka
2. okt 2022

Este jeden postreh ked budes robit balik - prosim ta, nafot kazdu vec. Mna ide drbnut ked najdem balik za relativne nizku cenu a tam az 1 foto a na nej "komin"posklanych veci. Akoze uz kto kupi macku vo vreci? Za tu lenivost poriadne to nafotit to podla mna nepredaju nikdy.

andy_sixx24
3. okt 2022

Dnešne mamičk sú mega mega náročné a aj tip top kúsok za smiešnu sumu by chceli ešte lacnejšie alebo aj zdarma 🤔 ja veľa vecí darujem ďalej ale kúsky, ktoré naozaj stoja zato predám no taktiež s tým mám problém

akebergifts
5. okt 2022

@hipuska môj malý zdedil veci po bratrancoch a pepco kvalitou je celkom fajn keďže môj je už 3tie dieťa. Ako samozrejme niektoré mali len pár krát na sebe. Skôr mám pocit že sušička ich viac ničí ako deti. 🤔😉

dominikamacakova
5. okt 2022

Je to lacnejšie ako napríklad nové legíny v pepcu za 1,30€? V dnešnej dobe sú ľudia radi keď sa starých vecí zbavia zadarmo

iwet25
5. okt 2022

@dominikamacakova aké legíny tam stoja 1.30?

dominikamacakova
5. okt 2022

@iwet25 legíny vo výpredaji. U nás sú vždy plné zlacnené stojany. A samozrejme aj tričká, bundy a podobne

mamaselu
5. okt 2022

Dnes sa uz take veci nepredavaju, a teda nie ze dnes uz pred 4rokmi sme mali asi 5vriec s detskymi vecami a nevedeli sme to ani za bagatel predat na bazari ci bazosi, nikde. Tak potom ze dame to zadarmo, uvidis kolki sa chytia, no mali sme to tam aj zdarma, niektore veci boli nove este s so stitkom, no nie, sem tam sa niekto ozval, ani zadarmo nechceli. Dnes si kazdy kupi radsej nove, nie je to taky peniaz zase..dnes sa vsetko taketo darovava, inak to budes mat doma aj 10rokov.

Strana
z3