Problém so sexom po ženských operáciach. Čo s tým?
Hoci som bola už šesť krát oporovaná po ženskej stránke môj najvetší problém je sex s mojím manželom. Snažím sa mu vyhovieť po každej stránke ale nejde to. Manžel má vysoké nároky a mňa všetko bolí potom som z toho úplne znechutená zo sexu . Aj dnes ja mu pekne hovorím že ho ľúbim a on na mňa vyskočil že sa len pretvarujum ,lebo v posteli to tak necíti ja som taká znechutená že najradšej by som utiekla z domu .Ja sa snažím ako viem a manžel to za minútu všetko zbúra je mi nanič.
hela... Možno by mal íst s tebou niekedy ku gynekologovi, ved lekár by mu vysvetlil že to, čo si si prežila po zdravotnej stránke nieje až také jednoduché a že si ubolená. Chlapi sú strašný sebci, lúbia len samých seba.
dali myslím, že návšteva gynekológa nepomôže... pretože tu zrejme nejde o to, že by si neuvedomoval závažnosť jej zdravotných problémov... on proste CHCE.... 😖
Tak to u nás je naopak, ja som doma na PN už asi pol roka, inak všetko v poriadku ale moj manželík má vela práce, teraz tá kríza, tak sa musí obracať...takže ja sa doma nudím a vyžadujem si pozornosť a on je nervozny..unavený a na sex nemá ani pomyslenie..už si ani nepamatám ked on inicioval túžbu k sexu..zvádzam a začínam ja...

a nepomoze sa s nim o tom porozpravat? nic v zlom, ale to je taky sebec, ze to nedokaze pochopit? ...na jednej strane je to pochopitelne, pretoze chlapi lasku a city paradoxne vnimaju najviac cez postel 😠 ... lenze ak mas vazne zdravotne problemy, tak to chce zas pochopenie z jeho strany... vztah dvoch ludi nie je len o posteli a sexe, ale aj o obycajnom objati, pohladeni... potom to vidim uz len na navstevu poradne....