Problém so sledovaním zásielky: Čo robiť?
Pekný deň viete mi poradiť prečo ten balík je znova v preprave?na poste ze vraj nieje. Dakujem

Ak zadal odosielateľ možnosť "poštový kúrier na adresu", tak s ním možno kúriér krúži po Jelšave. Neprišla ti sms, že bude balík dnes doručený? Zisti si od odosielateľa, aký spôsob doručenia zvolil. 🙂
Nie si ty vlastne ten odosielateľ😄? Teraz pozerám, že si z Tvrdošína. Pri podaní balíka na pošte si zadávala aj tel. č. príjemcu? Skús sa mu ozvať, či mu prišla sms. Slovenská pošta robí veľké chyby, popletú spôsob doručenia, stratia balík.....veľakrát sa mi to už tiež stalo....
@monikabull áno ja som odosielateľ. Balík pani nemá. A píše mi to takto od vcera
@ivka21 ja som akurát včera pred 17-tou posielala balík. Čo píše pri tvojej zásielke ako spôsob doručenia? Ja mám na "na poštu". Nedala pani na pošte v Trstenej omylom niečo iné?
@monikabull ja som posiela a je to balík na postu
všimni si ten čas, v Jelšave uložený 7.39 a v preprave 7.56 ho odoslali zas preč, musiš čakať deň, dva, že kam ho odoslali, alebo omylom, alebo na nejake ine miesto ho poslali, ale to sa dozvoeš až na druhý deň
máš to číslo? dnes večer to skontroluj, ktovie kam ho odoslali, žeby tej pani na adresu?
@karolinakr nakoniec ho zapotrosili dakde na poste svieti síce v preprave ale už ho pripravili na vydaj