Problémy s kvalitou ovocia v Jednote
Najprv marhule, potom raz hruška a teraz jablko a zvonka ani stopy ja uz neviem asi je to jedno ktory obchod ale tu sa najviac vystatuju tym, ze predavaju Slovenske vyrobky 🤷♀️🤦♀️

@mandzula a ako majú vidieť do toho jablka?
@pikachu999 nemaju ako, zakaznik to teda ma ist reklamovat, aby vedeli, ak sa toho vyskytne viac, od koho nekupovat.
Jednota predava smietku Slovenskych potravin ked uz velky Kaufland predava maximalne 1/3(!), je to proste šmejd, aj plnotucne Jednotarske mlieko je take ze by to ani prasce nežrali, hlavne ze sypu miliony € do reklam s tymi dvoma trubirohmi, ty si musia mastiť kapsy a nakupovat v Rakúsku, Jednota je jednoducho umelo predrazeny Slovenský chliev.
tak Jednota je dobrá len na také rýchle mini nákupy maličkostí alebo ak náhodou človek zabudne niečo dokúpiť vo velkom reťazci.My ešte keď sme nemali auto a keby nechodí teda nevozí Tesco k nám do dediny tak neviem veru čo by sme jedli a normálne dačo tam nakúpili.Všetko drahé ako pes a výber o ničom.Taký velký nákup tam je nemyslitelné robiť to je fakt.Myslím v tých dedinských Jednotách hlavne.Ale čo sa týka zeleniny od nich tak čo ja viem u nás v Jednote majú celkom peknú do nemôžem povedať
Tieto komentáre typu: ako majú predavačky vidieť do vnútra ovocia/ výrobkov 😁 ach jaj...v prvom rade nákupy od dodávateľov nerobia predavačky ale tzv. nákupca, ktorý veľmi dobre vie, od koho čo kupuje. Ak nevie, nerobí si prácu dobre, ak nakupuje nekvalitné, zle uskladňované produkty, tak dôvod bude asi nízka cena. Takže nákupca, nákupca..to je taká pozícia, ktorú väčšinou nerobí ten, čo sedí v jednote za pokladňou.
A reco tam nakupujes?, ak si nespokojna. Je tu x dalsich retazcov a obchodikov. Ja ak sa zhorsi kvalita ovocia a zeleniny napr. V Bille, tak idem do Tesca, pripadne na trh. U nas to tak funguje, raz ma jeden lepsiu kvalitu, potom sa pohorsia, tak chodim inam.
Mozes aj na centralu Jednoty napisat, ze maju zlu kvalitu, predavacky ozaj za to nemozu. Predavaju, co im z centraly poslu.
A reco tam nakupujes?, ak si nespokojna. Je tu x dalsich retazcov a obchodikov. Ja ak sa zhorsi kvalita ovocia a zeleniny napr. V Bille, tak idem do Tesca, pripadne na trh. U nas to tak funguje, raz ma jeden lepsiu kvalitu, potom sa pohorsia, tak chodim inam.
Mozes aj na centralu Jednoty napisat, ze maju zlu kvalitu, predavacky ozaj za to nemozu. Predavaju, co im z centraly poslu.
@mk1111111111 su obce, kde nic ine ako Jednotu nemas a presne z tejto nudze Jednota tazi. Netusim, samozrejme, ci je to autorkin pripad, no je fakt, ze pre mnohych je Jednota jedina moznost.
@mk1111111111 su obce, kde nic ine ako Jednotu nemas a presne z tejto nudze Jednota tazi. Netusim, samozrejme, ci je to autorkin pripad, no je fakt, ze pre mnohych je Jednota jedina moznost.
@mandzula tak dnes uz nikto nie je viazany bydliskom, ak nemaju auto, su autobusy, moze nakupit inde
@mandzula tak dnes uz nikto nie je viazany bydliskom, ak nemaju auto, su autobusy, moze nakupit inde
@mk1111111111 z pozicie mladeho cloveka to vidis inak ako stara teta, ktora ledva zajde do obchodu v obci, pripadne jej autobus do najblizsej civilizacie chodi kazde 2 hodiny.

@pikachu999 a prave preto, ze ich v obchode predavaju, maju mat kvalitu tomu zodpovedajucu, ktoru ked nemaju, ma zakaznik pravo na to upozornit - tak, ako to urobil autor tohto prispevku. A ist to, samozrejme, reklamovat. Vtakoviny, ako nam nikto nekaze byvat v byte, sa ani nedaju komentovat.
@mandzula a ako majú vidieť do toho jablka?