Problémy s otvorením packeta Z-boxu
Ahojte, chcela by som sa spýtať. Včera som skúšala otvoriť cez kód packeta Z-box. Asi 3 krát mi vypísalo že je schránka otvorená a bolo počuť akoby cvaknutie no žiadna sa neotvorila. Na mobile vypísalo že je balík prevzatý... Hneď som volala na telefonickú linku pričom mi zdvihla umelá inteligencia a konverzácia s ňou ma stála IQ🤦🏼♀️. Keď som sa konečne dostala k živému človeku pani mi povedala že mám skúsiť schránku otvoriť nasilu ručne😀, tak som tam ako taký debil nahmatávala schránky ale márne. Údajne zavolá technikov, ale z jej tónu hlasu o tom veľmi silne pochybujem. Stalo sa to tu už niekomu? Ako ste postupovali a dostali ste sa aj reálne k balíku? Nie je to moja prvá zlá skúsenosť s packetou a už nikdy viac 😀.
:o Mne sa toto nikdy nestalo a veľakrát používam packetu
@petruskadouska to isté sa mi stalo pred mesiacom. Cez aplikáciu packeta im napíšte mail. Lebo keď tam voláte, maju robota ten kvaka do nekonecna to isté dookola. Ja som im musela 4maily poslať aby som dostala odpoveď na môj problém. Raz mi odpísali úplne od veci : chceli ma vyskolit, jak mam skrinku otvárať tak som im rázne napísala ,že nepotrebujem školenie k tomu ale moj balík alebo peniaze. Proste musíte ich otravovať. Dlho to trvalo ale nakoniec mi balík poslali na vydajne miesto kde som prevzala

@petruskadouska skus ist dnes
Znamej tak na druhy den kod vzalo a balicek mala
Ale tazko no, susedke sa pri zadavani kodu otvorili 4 schranky a len jedna bola jej, dalsi traja ludia mali smolu
Cez infolinku nic neporiesila
@taktotedanie No skúsila som to znova aj dnes, ale už tam proste píše "nesprávny kód".
Mne sa toto konkrétne nestalo zatiaľ ani raz, ale už som mala problém s Packetou predtým.
@petruskadouska to isté sa mi stalo pred mesiacom. Cez aplikáciu packeta im napíšte mail. Lebo keď tam voláte, maju robota ten kvaka do nekonecna to isté dookola. Ja som im musela 4maily poslať aby som dostala odpoveď na môj problém. Raz mi odpísali úplne od veci : chceli ma vyskolit, jak mam skrinku otvárať tak som im rázne napísala ,že nepotrebujem školenie k tomu ale moj balík alebo peniaze. Proste musíte ich otravovať. Dlho to trvalo ale nakoniec mi balík poslali na vydajne miesto kde som prevzala
@brigitte93 tiež som im písala asi 3x cez kontaktný formulár, ale zatiaľ bez odpovede. Majú v tom jednoducho bordel. Ďakujem za info
@brigitte93 tiež som im písala asi 3x cez kontaktný formulár, ale zatiaľ bez odpovede. Majú v tom jednoducho bordel. Ďakujem za info
@petruskadouska nedajú sa ti posielať na Packeta-výdajné miesto? Obchody sú otvorené do 18 hod. Je istota, že si balík prevezmeš
@petruskadouska stalo sa mi to viac krát, vypísala som reklamáciu cez stránku packety a do pár dní mi odpísali že balík našli v boxe a vzdy mi ho niekam presmerujú(na výdajné miesto).
@petruskadouska balik sa vrati dpat
@petruskadouska treba čakať. Ja som čakala cca 3dni na prvý mail. Ale som ich bombardovala s e mailmy. Držím palce 👌
@petruskadouska mne sa toto tiež stalo, dcére sme objednávali kozmetický kufrík do školy na kurz líčenia. Balík prišiel včas, ale sa nám neotvorila schránka 🤦 skoro ma porazilo, balík už vo štvrtok v schránke a ona mala mať kurz v sobotu. Vyvolávala som kde sa dalo, nič som nevybavila, nikto mi nevedel pomôcť na diaľku. Tak som balík nechala tam (našťastie nebol zaplatený) a objednala som nanovo, len ten už prišiel po kurze, tak jej učiteľka musela požičať veci. No otras, nikdy viac táto packeta z-box. 👎 Ja neviem ako to majú poriešene, že to niektorým nefunguje.

@petruskadouska skus ist dnes
Znamej tak na druhy den kod vzalo a balicek mala
Ale tazko no, susedke sa pri zadavani kodu otvorili 4 schranky a len jedna bola jej, dalsi traja ludia mali smolu
Cez infolinku nic neporiesila