Problémy so susedou
Mam taky problem so susedov.
Kedze je statny zamestnanec ( nemam strach z jej osobnosti 😂 ),by som sa poradila mozno s niekym skusenejsim.
Mojej dcerke 10rocnej sa neustale vyhraza,osocuje ju kvoli tomu,ze chodi v bytovke do ich vchodu a vraj tam robi ona jedina nenormalny bordel ( tym,ze sedi pri dverach a rozprava sa a kamaratkou s ich vchodu ).
Prisla mi kricat do okna,ze mi dieta prinesie za vlasy domov atd.Stale iba pocuvam ako jej trha kvety - vcera bola celu noc burka ale hrozna,dnes si nasla opadane kvety na zemi a zvadza to na nasu malu,ktora bola venku 5minut aj a cestou.
Z nicoho nic zacala neustale vyrypovat,kricat po nej bezdovodne.
Suseda ma take chvile,ze sa nebavi s nikym,no ale starat sa do deti a vyhrazat sa ako statny zamestnanec je uz aj
pre mna silna kava.
Co by ste robili vy na mojom mieste?Rozmyslam,ze zajdem za detskou prokuratorkou zajtra poviem jej,co sa deje,ze si neustale berie nasu malu do ust i ked som jej slusne napisala,nech da pokoj.
Problemy s nikym nemame iba tato suseda bez muza sa doma nudi ...
ked sa jej povedalo,ze nech si nasej dcery nevsima,ze ona je slusne vychovana a ziadny vulupok.

@takaakoty ja s nou nekomunikujem,to ju jedine tak moze zrat,do neni davna som jej pomahala a bolo vsetko ok,ked si clovek ale povie svoj naxor uz je zly atd ... neviete tak nerieste.