Program na svadbe
Ahojte žienky,
potrebovala by som nejaké nápady na svadobné súťaže. Nevestička mi zverila takúto úlohu. Zatiaľ sme mysleli, že budeme dávať novomanželom nejaké vtipné otázky a oni budú sedieť chrbtom k sebe a na tabuľkách budú ukazovať ÁNO, NIE, alebo ON, ONA.
Sem s nápadmi 😉
@z1984 ved o tom hovorim - tie zakusky tam budu a vysvetlit dietatu, ked ich vidi, ze nemoze, lebo uz malo lizatko, cukrik... napisala som moj nazor, ze ja by som sladkosti do kutika uz nedavala, lebo v konecnom dosledku by to nebola odmena, ked budu nimi prepachate s bolavymi bruskami...
...neda mi to a k tym sladkostiam by som sa chcela vseobecne vyjadrit tak,ze cim viac zakazujete,tym je to horsie,ja som detom od malicka sladke nezakazovala,prave naopak,uz ako malickym babetkam,ked boli nespokojne,som ponukala cumlik namoceny v domacom mede 🙂 a kedze maju sladke stale ,,poruke,, a nie je im to zakazovane,siahaju uplne po inych potravinach,ja nehovorim,ze sladke nejedia,ale zase sa za tym neidu pozabijat 😀 😀 :_D ... zdrave telo si samo vypyta,ked mu nieco chyba... ale ked su sladkosti zakazovane a odopierane,detom to je velmi vzacne a chuti im to uz iba z dovodu,ze je to pre nich ako male vitazstvo dostat sa k tomu 🙂 pretoze ,,zakazane ovocie najviac chuti,, 🙂
Ahoj, len k tým vtipným otázkam áno/nie keď sú ženích a nevesta otoceni chrbtom... Kamoška nemali tabuľky áno/nie, ale každý Mel v jednej ruke svoju a v druhej partnerovu topánku(áno, vyzuli sa) otázky smerovali na odpoveď ona/on, napríklad kto bude variť, kto pôjde riešiť susedov, keď budú hluční, kto bude písať úlohy s deťmi, držať rodinný rozpočet a podobne, oni dvihli vždy svoju alebo partnerovu topánku. Bola to sranda, keďže nepríjemné veci vždy hodili na toho druhého. Len tie otázky treba dobre premyslieť 😉

@katesocka mne program vymyslala naj kamoška aj ona to čítala... Tiež sme Maďari teda moja rodina ale žijeme v KE takže slovenský vieme 😉 viem si predstaviť akú zábavu ste mali 😂 fakt je to super.. My sme mali ako kone deti vo veku 10,11, 5 a 4 ročne... Tak tie mali obrovskú radosť 😁 dajú sa dat hocijaké úlohy ale myslím ze kočiš ktory musí behať by mal byť mladý 😂