icon

Program na svadbe

ajka3040
2. mar 2018

Ahojte žienky,

potrebovala by som nejaké nápady na svadobné súťaže. Nevestička mi zverila takúto úlohu. Zatiaľ sme mysleli, že budeme dávať novomanželom nejaké vtipné otázky a oni budú sedieť chrbtom k sebe a na tabuľkách budú ukazovať ÁNO, NIE, alebo ON, ONA.
Sem s nápadmi 😉

Strana
z2
picur22
3. mar 2018

@katesocka mne program vymyslala naj kamoška aj ona to čítala... Tiež sme Maďari teda moja rodina ale žijeme v KE takže slovenský vieme 😉 viem si predstaviť akú zábavu ste mali 😂 fakt je to super.. My sme mali ako kone deti vo veku 10,11, 5 a 4 ročne... Tak tie mali obrovskú radosť 😁 dajú sa dat hocijaké úlohy ale myslím ze kočiš ktory musí behať by mal byť mladý 😂

z1984
4. mar 2018

@katkuz tiez budem mat detsky kutik sladkosti bublifuky balony to je dobra vec ked je tam viac deti

katesocka
4. mar 2018

@picur22 nas bolo malo cize boli len 2 kone, jedna mala 6 rokov. Veru ju to tiez nenormalne bavilo. Raz sa pomylila tak jej sestra do poldecaka naliala vodu nech sa napije. Svagor si nevsimol ze to je voda a pomaly jej vyrazil pohar z ruky 😂

picur22
4. mar 2018

@katesocka 😂😂😂

katkuz
4. mar 2018

@z1984 s tymi sladkostami opatrne 🙂 jedla bude na svadbe dost a detsky zaludok ma viac obmedzenu kapacitu, aby rodicia neriesili bolave brusko alebo obsahzaludka niekde na zemi 🙂 ... aj to bolo na tej kamoskinej svadbe (nie od mojich deti 🙂 )

z1984
4. mar 2018

@katkuz naa to tam maju rodicov 😉

katkuz
4. mar 2018

@z1984 ale naco provokovat? 🙂 asi preto napr. vymysleli aj pokladne bez sladkosti 😀

z1984
4. mar 2018

@katkuz ci si daju zakusok aleb9 sladkosti to je asi za jedno

katkuz
4. mar 2018

@z1984 ved o tom hovorim - tie zakusky tam budu a vysvetlit dietatu, ked ich vidi, ze nemoze, lebo uz malo lizatko, cukrik... napisala som moj nazor, ze ja by som sladkosti do kutika uz nedavala, lebo v konecnom dosledku by to nebola odmena, ked budu nimi prepachate s bolavymi bruskami...

tereniz
5. mar 2018

...neda mi to a k tym sladkostiam by som sa chcela vseobecne vyjadrit tak,ze cim viac zakazujete,tym je to horsie,ja som detom od malicka sladke nezakazovala,prave naopak,uz ako malickym babetkam,ked boli nespokojne,som ponukala cumlik namoceny v domacom mede 🙂 a kedze maju sladke stale ,,poruke,, a nie je im to zakazovane,siahaju uplne po inych potravinach,ja nehovorim,ze sladke nejedia,ale zase sa za tym neidu pozabijat 😀 😀 :_D ... zdrave telo si samo vypyta,ked mu nieco chyba... ale ked su sladkosti zakazovane a odopierane,detom to je velmi vzacne a chuti im to uz iba z dovodu,ze je to pre nich ako male vitazstvo dostat sa k tomu 🙂 pretoze ,,zakazane ovocie najviac chuti,, 🙂

drakvak
5. mar 2018

Ahoj, len k tým vtipným otázkam áno/nie keď sú ženích a nevesta otoceni chrbtom... Kamoška nemali tabuľky áno/nie, ale každý Mel v jednej ruke svoju a v druhej partnerovu topánku(áno, vyzuli sa) otázky smerovali na odpoveď ona/on, napríklad kto bude variť, kto pôjde riešiť susedov, keď budú hluční, kto bude písať úlohy s deťmi, držať rodinný rozpočet a podobne, oni dvihli vždy svoju alebo partnerovu topánku. Bola to sranda, keďže nepríjemné veci vždy hodili na toho druhého. Len tie otázky treba dobre premyslieť 😉

martinab46
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2