icon

Program plus na bazári

mama004
11. dec 2021

Ahojte chcela som sa opýtať ci sa oplatí kúpiť program plus tu na mk? Predá sa vám tak viac vecí? Mam len málo inzerátov predala som už asi 3-5 vecí stále mam na predaj 3 veci a chcela by som sa toho už zbaviť(chcem ešte po pridávať zo 5 vecí) Napr. Jednu vec som pridala v máji 2021 a až teraz v decembri po 100 zobrazeniach sa mi to podarilo predať. Tak ci by sa mi to oplatilo, zdá sa mi ta služba plus dosť dráha. Pripadne kde inde ako na MK sa vám dobre predáva? Alebo vaše triky typy ako lepšie predať? Bola by som možno aj rada keby ste si pozreli moje inzeráty ze co by som mala zlepšiť pre rýchlejší predaj. Ďakujem

ivanaks
12. dec 2021

@mama004 Neviem, či sa oplatí plus na MK, ale paralelne s MK ponúkam to isté aj na Bazoši a Bazár (.sk). Raz predám tu, raz tam, ale zázraky nečakajte ani na jednom portáli. Kto potrebuje, ten si kúpi, zvyšok mi tiež leží dlhšie. Pohrajte sa s cenami (znížte) a dávajte sezónny tovar v danej sezóne. Teraz sa mi predali všetky legá, "ležali" mi v ponuke od letného upratovania. Teraz idú Vianoce, tak sa po nich "zaprášilo". 😉

ivanaks
12. dec 2021

@mama004 Pozrela som Vašu ponuku a mám pocit, že máte "prestrelené" ceny (ošúchané tenisky (nevadí, že len trošku, ale predsa) ani bundu z Lidla za tú cenu nepredáte)...