Progresívne Slovensko - nevidím plusy
Baby keďže máme už po voľbách... mňa by zaujímalo v čom vidíte plusy v strane PS. Ja úprimne patrím v tým konzervatívnejšim ľuďom, ktorí sa boja tejto strany. Niesom nejaká zakomplexovana puritanka. Dokonca nemám nič proti manželstvám rovnakého pohlavia, ani proti adopciam deti týchto párov. Veď v detských domovoch vyrastá kopec deti, ktoré nezažiju rodičovskú lásku a mali by nádej ju zažiť možno s dvomi mamy. Čoho sa ale bojím je, že moja 16 ročná dcéra by mohla ísť bez môjho vedomia a bez nejakého oboznámenia s možnými následkami na potrat. Môj pohľad je, že ak budú potraty v tejto forme, tak tí mladí ľudia budú len viac nezodpovední. Veď prečo si zakaždým dať pozor, keď by sa vlastne nič hrozne nestalo.
Ďalšia vec, tie pohlavia.... kde končí len zmena rodu a kde začína psychická choroba? A hlavne, pre deti ju puberta beztak zložita. Každý chce byť iný, mať svoj štýl.... to ozaj budú tie decká rozmýšľať o svojom rode? Akože jedna vec je takých ľudí rešpektovať, ale to by mal byť taký nejaký celoplošný rešpekt voči komukoľvek ( chorý, hendikepovaný, čierny, škaredý, tlstý) Ja sa v tých rodoch nevyznám, budem rada ak mi to tu zo svojho pohľadu vysvetlite a možno si poviem, že ok máte pravdu.
Toto sú pre mňa také tie strašiaky, neviem si to vôbec predstaviť. Preto budem rada ak mi tunapíšete dôvod prečo ste ich volili. V čom sú tak dobri.
Ďakujem ❤️
@h2 a preco by sa nemohla opytat? Nic zle na tom nevidim. A tiez nepoznam odpovede na niektore tieto otazky, tak by som si ich rada precitala.
@h2 nečítala som diskusie, myslím, že môj príspevok je napísaný uctivou formou, chcem len vidieť iný pohľad. To je celé. A páči sa mi ako tu to fórum funguje 🙂
Je čas si udržiavať úprimný - kamarátsky vzťah s dcérou, aby bola k tebe úprimná a vravela ti svoje chcenie budúcnosti. Aby cítila, že môže s tebou počítať.....
Voľby s tým nemajú nič spoločné.
PS: myslím, že Fico si PS nezoberie.
@domireb prepáč, ale toto je zametanie problému pod koberec. Ak PS vie riešiť tie vážnejšie problémy, tak mi napíš v čom s nimi tak súhlasíš.
@babulkomale lenže odpovede na tieto otázky ti momentálne nedá nikto.
@elenka.k nemám dcéru, bolo to myslené obrazne. Každopádne každý rodič spraví vo výchove mnoho chýb a sú tu aj deti z nefunkčných rodín, ktoré podľa môjho názoru, budú mať len viac možností robiť/skusat kraviny.
@kvetinka75 mne príde, že ľudia ktorí ich volili, by mali mať tieto odpovede
tak na koňovi si na správnej stránke, kde dostaneš radu.... tu je sama politologička.... ja sa normálne divím, že ešte ženy s MK nezaložili svoju politickú stranu, keď o všetkom vedia ... s prepačením už boli aj v konskej ri.i a majú taký prehľad...dúfam, že sa tu objaví aj osoba, čo ovláda všetko z každej jednej oblasti, no pracuje ako predavačka... tá by mohla byť predsedom danej strany a všetci by sme sa tu mali ako v bavlnke a plný radosti zo života v rozprávkovej krajine s názvom Slovensko...
Plusy vidim v tom, ze ako jedina strana nemaju na rovasi vrazdy, zatial nerozkradli stat a nemaju v umysle porusovat ludske prava. Na Slovensku bohuzial musime uvazovat takto, a volit toho, kto aspon nie je kriminalnik. Na druhej strane, ako mladi zapaleni komunisti, budeme mozno este velmi prekvapeni, aku agresiu vyvinu proti sukromnemu podnikaniu a vlastnictvu. Tu by som vobec neriesila nejakych homosexualov.
@babulkomale Môže sa opýtať, ale nevidím v tom význam. Akurát tu bude ďalšia zbytočná diskusia na 20 strán.
@chodec15 zastaviť Fica sa už jeden pán z Trnavy pokúsil a kde sme skončili?
@irusa prepáč, ja som sa pýtala na to, ako toto ľudia vidia. Je ich tu dosť, ja osobne nepoznám nikoho kto volil PS a príde mi to nepochopiteľné, ako ich niekto môže voliť. Preto som chcela vedieť viac názorov. Ty tu ideš vyvolávať hádku, tak prosím odíď z mojej diskusie 🙂 ďakujem a pozdravujem 🍻
Igor mal tu smolu, že zacal v dobe kovidovej a koncil v dobe vojnovej. Rada by som vedela, ako by vladol v casoch "pokoja", pripadne ako by zvladol byt napr. Fico v Matovicovych topánkach...
prečítajte si program strany na oficiálnej stránke, nikde tam nie je, že toto chcú uzákoniť. Vy ste len uverili predvolebnému ťahu ostatných strán. bohužiaľ nie ste jediná. ja nerozumiem ako môže tomu niekto veriť, že toto je pravda.
paci sa, relevantne dovody su napriklad tu: https://www.instagram.com/reel/CxIRyRHquuK/?igs...
@andreakotesova myslíš? Veď si zober, čo teraz urobil? Sľúbil ľuďom 500 € po voľbách. Podľa mňa to je priame uplacanie voličov. Máme tu množstvo ľudí s nízkym IQ a im toto stačilo. Ďalej sa ani nezamýšlali. Plus tie jeho šialené excesy. Veď v poslednom čase sa choval ako blázon. Preto sa mne páčil napríklad Uhrik. Nie, že by som ho volila. Ale on vystupuje slušne. Tak si predstavujem vystupovanie premiéra.
tak ako s tou knihou, kde bol nakreslený tehotný chlap, to bolo tak úbohé to vytiahnuť proti PS, čo oni s tým majú.
Mne osobne sa páči, že veľa veci co chceli v programe nie je vôbec náročné spraviť, všetko su to také samozrejmosti, ale nikdy sa nič nedalo a ani to nikto doteraz nechcel robiť. Tie byrokraticke problémy v štáte vždy boli problém. Plus je to mladá demokratická strana, zložená s odborníkov a väčšinou podnikateľov ci dlhoročných pracovníkov v oblasti na akú sa chceli zamerať. Nemuselo sa všetko každému páčiť ako ani mne sa nepáčilo. Ale ja túžim po odbornosti, túžim po vede a túžim po tom nech už tu nemáme len kecalov. Mame toľko mladých odborníkov, ludi co nás reprezentujú vo svete a my im aj tak nedáme šancu, lebo neviem.
@h2 cize na tieto otazky odpovede neexistuju?
PS si nevolila a nechces volit tak preco sa pytas ? ty si koho volila ? Smer Hlas KDH SNS?
Ja som zvazovala ich volit, lebo mali ako jedini sancu porazit Fica. Inac su na moj vkus moc dolava, hoci niektore body v programe sa mi pacili.
ty si tu prišla vyvolať hádku...myslím, že ak niekto niekoho volí, tak má o tom prehľad...mohla si si tiež naštudovať... a vedieť, prečo niekto ich volil ???? To ťa až tak trápi ???
a diskusia je verejná 😉 ..mala si si to doma napísať na toaleťák
?
čo si ľudia zvolili, to majú
život - svet napreduje,
dali sme voľnosť - chcú použiť krídla
@mamina7070 ak si môj príspevok nepochopila prečítaj si ho ešte raz. Keď nepochopíš tak ti to zhrniem. Je úplne jedno koho som volila, ale oni možno budú vo vláde. Tak preto chcem vidieť iný názor.

Ešte nestačilo týchto diskusií? Načo už teraz, po voľbách, niečo riešiť? Slovensko si zvolilo, dôsledky si ponesieme všetci. ☹️