icon

Prosím preložiť mužskú reč 😃

3. feb 2020

Budem za trápnu, že toto riešim, ale s kamoškou sme v koncoch, tak poraďte...
Situácia:
kamoška si písala s kolegom, riešili pracovné dokumenty, lebo bola na PN, on napísal, že mu prišla žena domov, a teda ide, nech nežiarli...
ona, že jasné, chápem
on: ale nie, pohoda, šak to poznáš... a pritom ani jedna z vás na to nemá dôvod...

a tu nastal problém, že nevieme, ako to myslel :D analyzovali sme to už toľko, že koniec... bolo to proste nevinné alebo by ste v tej vete hľadali niečo viac? (áno, možno si domýšľame, rozumejú si spolu veľmi dobre, ale teda nevieme) - keby napísal, že jeho žena nemá dôvod, tak chápeme...ale to, že napísal "ani jedna z vás"...aký máte teda na to názor po prvom prečítaní? Dík za názory, aj keď očakávam aj hejty

sara07
3. feb 2020

osobne bud by som neriešila alebo sa na rovinu spytala, toto nedáme

sticker
janickacrazy
3. feb 2020

podľa mna to bola len vtipná poznámka na okraj, neriešila by som to vobec

sense
3. feb 2020

Myslim vtipna poznamka ....neriesila by som to

teleskop
3. feb 2020

za ziadna zena nema na to dovod...

0silvia0
3. feb 2020

Nie je to jedno? Chlapi toho nakecaju a rozkokosene baby potom analyzuju🤦‍♀️

jenny224
3. feb 2020

To je na všetky ženy všeobecne.

deti95060810
3. feb 2020

ja by som to neriešila však aj tak je zadaný...😉

hrajka
3. feb 2020

boze vy nemate ine problemy len toto riesit ste na smiech zeny

montemotherone
3. feb 2020

A kamoška chce v tom vidieť niečo viac? Lebo pripadá mi to tak, že ak to tak je a on hodil navnadu, je pripravená chňapnúť 😏 ...inak, mať jej problémy... Ak s ním nič nechce mať, nech mu to dá jasné najavo. Ak má iný zámer radiť nejdem. Takúto činnosť nepodporujem 😉

nosalinda
3. feb 2020

Keďže ja po kolegovi nepoškuľujem, tak mne hneď napadlo, že všetky ženy všeobecne...vôbec tam nevidím náznak ničoho. Ako keď povieš, ach tí muži...

brita7777
3. feb 2020

podla mna sa len snazi namotavat ju..asi si potrebuje dokazovat, aky je skvely, ze ho vsetky chcu..proste samec.
ale osobne si nemyslim, ze kolegynu naozaj chce, je to len taka hra pre ego

mpg
3. feb 2020

Mne to pripadá tak, že ani jedna nemá dôvod žiarliť,lebo kolegyňu berie ako kolegyňu a manželku ako manželku. Však keď vidí kolegyňa, že je zadaný, tak čo očakáva?

lucyluv
3. feb 2020

Myslim, ze vsetky zeny vseobecne, ak ti islo o to

brita7777
3. feb 2020

@mpg presne ako pises

tenerifka
3. feb 2020

urcite uz aj zabudol,co napisal, chlapi prilis nerozmyslaju, to len my zeny vsetko rozoberame do detailov

sliva1001
3. feb 2020

Podľa mňa je ženatý, takže je úplne jedno ako to myslel. Je ženatý a to myslel tak, že už ženu má,jednu a tá stačí. Ruky preč! 😉

wena
3. feb 2020

Ja nechápem kde v tom akože má byť, že o kamošku by mal záujem. Vôbec mi to tak z tej vety nepríde. Podľa mňa ako typický chlap napísal čo mu prvé prišlo na rozum bez toho aby zhodnotil či to dáva nejaký zmysel, ja by som za tým určite nehľadala nič viac a dokonca aj keby som bola jeho žena a toto čítam tak by mi to absolútne tak neprišlo.

autor
3. feb 2020

už tu vznikli dohady, tak to dám na pravú mieru, nie, ona v žiadnom prípade po ňom neprahne a nejde mu rozbíjať manželstvo alebo čo :D len proste ako ženy všetko analyzujeme 500x, tak jej napadlo, či tam nie je aj nejaký "iný zmysel" v tej vete, ďakuje za názory, takže sme domýšľavé len nakoniec asi :D

tajkoska
3. feb 2020

@lucyluv tiež môj názor

katarinka89
3. feb 2020

No podla mna za tym nic nehladaj- chce mat klud doma a nie upodozrievanie pre nic....mozno ma naozaj ziarlivu zenu vedla seba a preto to napisal a ta dalsia veta akoby to chcel zahrat do autu aby ste ho nepreberali v praci ze je pod papucou

katarinka89
3. feb 2020

A ozaj- ak ide naozaj o kamosku- nech jej ani nenapadne ho riesit a pokial si jedna z tych, co to zvaluju na 3 tiu osobu a ide naozaj o teba- daj pokoj zadanemu

dominikamacakova
3. feb 2020

Preložím to : "Veď to poznáš" - lebo aj ty si žiarlivá žena a určite žiarliš na kraviny tak isto ako jeho žena.... "a pritom ani jedna z vás nemá dôvod" - že žiadna žena všeobecne nemá dôvod žiarliť na chlapov, lebo oni sú najlepší, verný, podstivý. Myslel to všeobecne na ženy. Pekne povedal, že sme žiarivé kravy 😂
A to "ale nie" - napísal preto, lebo sa asi uvedomil ako urazil vlastnú ženu a označil ju za žiarlivku. A pokračovaním hodil do vreca všetky

blumie
3. feb 2020

Ved vseobecna humorna poznamka, ja tiez take dristy sem tam napisem. Nic za tym absolutne nie je. U nas robi 90% chlapov, IT oddelenie. Bolo to myslene, ze vsetky zeny su ziarlive aj vtedy, ked nemusia, no haha, vtipalek 😉

dzejsik
4. feb 2020

podla mna tym zotrel zeny celkovo 😁

klaudscha11
4. feb 2020

Ja by som to tiez brala ako taky vtip na zaver. Nic viac, asi by ma to osobne ani nenapadlo, za tym daco hladat

evaachesa
4. feb 2020

Je to presne do bodky ako pise @dominikamacakova 🙂 a absolutne nic by som za tym nehladala. Ja mam dobreho kolegu, spolu sme nastupovali do teamu, cize aj skolenia spolocne a tak, rozumeli sme si uplne bez postrannych umyslov. Potom mi povedal ze jeho frajerka na mna hrozne ziarli ( pritom ma nikdy nevidela) ked rozpraval co bolo v praci a tak, samozrejme viac krat ma spomenul kedze sme vtedy travili viac casu spolu. Za to som ho sprdla ze to nemoze pred frajerkou az takto casto spominat inu zenu, lebo ja by som tiez ziarlila a chapem ju 😁 az som sa citila blbo ze som nieco take "zapricinila" 🙄

katka8
11. feb 2020

ja som si to vyložila tak, že aj tá jeho kolegyňa sa mu niekedy v minulosti priznala že žiarli na svojho muža bezdovodne a tak jej to tvoj teraz len pripomenul