icon

Protesty v Bratislave: Ficový odkaz a početná účasť

24. jan 2025

Konáme slobodne a z vlastnej vôle, odkazujú Ficovi.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23440427/protesty-24-1-s...

leni1977
25. jan 2025

@stormie na protesty chodia ľudia, ktorým sa nepáči čo stvára Fico a tá jeho banda, či treba si od nich nechať aj nakakať na hlavu len preto, že vyhrali voľby? Lebo podľa teba asi áno. A pevne dúfam, že tie protesty budú mať význam, ja sa po rusky učiť nechcem.

leni1977
25. jan 2025

@ktobytobolpovedal nevysvetlíš, zbytočne sa namáhaš, ja už som sa teraz tiež zapojila, ale mykalo ma už odvčera

ibatanecnica
25. jan 2025

@alenka58 predstav si ze.mne to funguje
Mam co chcem a zijem podla seba tak ako som vzdy chcela

stormie
25. jan 2025

@leni1977 podla mna treba ist volit a ked vyhra niekto iny ako je moja volba, tak to zobrat ako fakt. Momentalne to vyzera tak, ze sa po kazdych volbach budu privrzenci opozicie stretavat na namestiach

ibatanecnica
25. jan 2025

Klud lebo dostanes infarkt. Ty si tiez ides svoje. Pripisujes ludom to co ani nenapisali. Vyberas si to co ti vyhovuje

leni1977
25. jan 2025

@stormie ja voliť chodím vždy, bohužiaľ ľudia na Slovensku sú krátkozrakí, čím väčší chrapúň, tým väčší úspech. Toto je veľmi smutné. Ja ti napíšem jedno, môj názor je, že každému súdnemu a morálnemu človeku, by stačilo vypočuť si nahrávky z Čifár a mali by jasný obraz o Ficovi. A hneď by ho prestali podporovať. Pretože presne toto je on, bol medzi svojimi, tam sa pretvarovať nemusel. Jemu vôbec nejde o tvoje blaho. Keby mu išlo o dobro Slovenska, neťahal by nás na východ. Ak to ty dokážeš akceptovať, ok, ale uvedom si, že nie všetci toto chcú. Do riadnych volieb je ešte ďaleko, dovtedy on narobí omnoho väčšie škody a hanbu pre Slovensko.

autor
25. jan 2025

@ibatanecnica nie som ty… jedine ak si sa pomýlila a píšeš o sebe. Veľmi veľa demagógov sa na MK vyrojilo ako vyhral SMER.

karolinakr
25. jan 2025

každy do vlady ide zabezpečiť seba a 3 generacie dopredu, par výnimiek tam ide z čistých ideálov a ak by aj poukazoval na špiny, rýchlo sa ho zbavia ako Bezáka na apoštolskom úrade napriklad..ked ludia nevedia prekuknut politika, je to ich chyba,
rozpravala som sa 3x so susedom, polovica jeho reči bola lož a susedia mu to už 10 rokov žeru,,,Ja som ho odhalila skoro hned a oni 10 rokov nie, jak je to možne, potom kde je chyba?
darmo je niekto čestny, poctivy, taky človek hovori aj pravdu do oči, toto nikto nebude počúvať ..všelijake lži dobre počuvatelné - to je pre ludi zaujimave...ja až vlastne teraz začinam chapať mnohe veci, ktore som doteraz nechápala
možno v rozpravke pravda zvíťazí

stormie
25. jan 2025

@leni1977 mozno by tie nahravky mali pustit vramci predvolebnej kampane 🤷‍♀️ ja neviem co viedlo ludi aby mu opat dali hlas, chapem aj to ze nie vsetci ho chcu ale o tom su volby. Aj keby vyhralo PS alebo SaS alebo XY, tak nie vsetci by ich chceli, tiez by tu bola skupina ludi ktori by boli proti lebo … a to tu teraz zavedieme novu kulturu protestov? Privrzenci opozicie (nech su to akakolvek strany) budu chodit na namestia a vyjadrovat svoj nazor proti koalicii (nech su to akekolvek strany) len preto ze maju na to pravo? Vsak to je vsetkym jasne, ze ti co ich nevolili sa im ich politika nepaci,nechapem to opakovane hromadne vyjadrovanie politickeho nazoru, na to su volby, tam sa maju prejavit. A este by ma zaujimalo kolko zucastnenych na protestoch volby odignorovalo, lebo standardne volebna ucast na sr je zalostna ale kritika koalicie extremna, nech je to ktokolvek

ktobytobolpovedal
25. jan 2025

@stormie a preco tebe tie protesty tak vadia? Nerozumiem. Ty tam chodit nechces, tak sed doma. A nechaj ludi, co sa chcu vyjadrit, nech sa vyjadria… a nie, netreba zaviest novu modu protestov. Staci, ze zvolena vlada bude konat v zaujme vsetkych obcanov.. Iste, vzdy bude niekto nespokojny.. len ide o to nakolko ta nespokojnost ovplyvni zivot obcanov. Ci len okrajovo, ze vedia prekusnut 4 roky a vydrzat, alebo natolko, ze budu mat potrebu demonstrovat…

leni1977
25. jan 2025

@stormie tu nejde konkrétne o to, že to je Fico ako to ty otáčaš, hlavnou príčinou protestov je to ako sa správa a čo vystrája v tejto krajine. Tie nahrávky som spomenula preto, lebo si myslím, že ak by mali Ficovoliči chochmes, otvorili by sa im oči a prestali by ho uctievať.

leni1977
25. jan 2025

@stormie ešte jedna vec, uvedomuješ si koľko on má ešte času páchať škody keby sme sa všetci správali ako ty, ticho šúchali nohami a čakali do volieb?

stormie
25. jan 2025

@ktobytobolpovedal zvolena vlada nikdy nebude konat v zaujme vsetkych obcanov, to by ju museli jednohlasne slobodne vsetci zvolit a to je nerealne. Kazda strana ma svoj program a uz tam su protichodne nazory, tak logicky ked vyhra niekto koho som ja nevolila a robi pravy opak toho co si myslim ze je dobre (a preto som im hlas nedala) tak z mojho pohladu nekona v mojom zaujme.

stormie
25. jan 2025

@leni1977 otazne ci napachat skody, jeho volici su asi spojojni, maju co chceli tak asi tlieskaju rukami a na namestia nechodia - pisem tam slovicko “asi”, toto sa dalo cakat tak to tak chceli mat. Fakt by ma zaujimalo kolko jeho volicov zmenilo nazor

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
ktobytobolpovedal
25. jan 2025

@stormie ty aj citas, alebi si ides svoje? Tak znovu skopirujem ti to: Iste, vzdy bude niekto nespokojny.. len ide o to nakolko ta nespokojnost ovplyvni zivot obcanov. Ci len okrajovo, ze vedia prekusnut 4 roky a vydrzat, alebo natolko, ze budu mat potrebu demonstrovat…
Ja stale nerozumiem co ty riesis a comu akoze nerozumies…

hendikep
25. jan 2025

a predtym ten co zomrel pred vchodom do nemocnice vytuneloval zdravotnictvo, aka to ironia 🙂

hendikep
25. jan 2025

@stormie fakt neviem ci si blba alebo sa tak len tvaris…lebo na 8 stranach Ti to nik nedokazal vysvetlit, ze Fico 30% svojich volicov namotal na lacnejsie potraviny a ked vyhral volby, vsetko zdrazelo, zacal robit cistky a otaca nasu krajinu plnou parou do Ruska … na toto co robi on nema ZIADEN mandat, bezohladu nato ze bol podla Teba demokraticky zvoleny… na zmenu rezimu z demokracie na diktaturu mu treba viac podpory nez dostal vo volbach + stale ma sluzit aj ludom ktori ho nevolili !!! lebo tak ma fungovat demokracia… vladne ten kto ma najviac hlasov, ale mal by viest cely stat k prosperite nie len tych z ktorych ma osobny prospech v podobe hlasov alebo podpory v instituciach… A presne preto tu mame nastroje ako pravo na protest! lebo je to jediny nastroj ako obcianska spolocnost dokaze vlade vyjadrit svoj nesuhlas s jej vladnutim ( lebo ten sa tiez v case meni, a kludne aj tí co volili fica mozu zmenit nazor a nesuhlasit s tym ze nas taha do Ruska ) Tak to totiz funguje vo vyspelejsich demokraciach… napriklad vo Francuzsku ked vladnuca strana pocitila stratu podpory, vyhlasili sami predcasne volby aby si overili svoju podporu… len tu Slovaci maju pocit ze Fico je panovnik, z Bozi vule kral, hlava pomazana a preto ma neobmedzenu moc uniest nam krajinu! Ale to je absolutne nepochopenie demokracie.

PS: milujem ako vzdy pri tychto komentoch clovek doda “ nie som volic Fica “ ale vsetci omielate ich bachorky o tom ze vyhrali v demokratickych volbach, nerespektujeme demokraticke volby a bla bla, vies komu hovor ze si ho nevolila, ale chapem, je to hanba … asi ani ja by som sa tym nechvalila 🤷‍♀️

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
ktobytobolpovedal
25. jan 2025

@hendikep amen 👏👏👏

atinkaa
25. jan 2025

Jedna vec, ze vlada nevyhovie kazdemu - druha vec je, ze aj keby zas mala mandat vacsiny aj tak NEMOZE vsetko a ano opozicia a aj nespokojni obcania maju pravo vyjadrit svoj nazor! Dokonca aj o tom komunikovat! Inak by to bolo velmi jednoduche mat mandat na 4 roky na uplne hocico. Nechat sa zvolit a dalsi den vystupit z EU, dalsi by sa mohol nechat s Orbanom korunovat,…. Dalsi tyzden nas vsetkych preda do otroctva a na konci volebneho obdobia tu kludne mozeme byt ako v praveku…lebo ved moze a ten kto ma najvacsi kyjak- pardoon lopatu, ten moze vsetkych trieskat po hlave, lebo ved moze…🤡🤷🏼‍♀️
@stormie reagujem tym na toto tvoje mudro…“ zvolena vlada nikdy nebude konat v zaujme vsetkych obcanov, to by ju museli jednohlasne slobodne vsetci zvolit a to je nerealne. Kazda strana ma svoj program a uz tam su protichodne nazory, tak logicky ked vyhra niekto koho som ja nevolila a robi pravy opak toho co si myslim ze je dobre (a preto som im hlas nedala)“

stormie
25. jan 2025

@hendikep
@atinkaa
opakujem x-ty krat a ako vies ze jeho volici nie su spokojni? Toto co robi sa dalo predpokladat a napriek tomu alebo vdaka tomu mu niekto a teda dost vela ludi dalo hlas. Na tych protestoch jeho volici asi nie su…

atinkaa
25. jan 2025

@stormie ty chapes, ze pri tak krucialnych veciach akoze sa budeme tesit z toaletaku ala nakupy v moskve a zmena rezimu by mala byt zhoda v state tak ako je to zakonne - ustavne stanovene, ze na toto nemaju mandat? A ze aj volic ma pravo prehodnotit svoje kroky, tak ako to urobili 4 poslanci z hlasu? Chapes to? Tu sa nebavime o detailoch, ze aku dame zaclonu do kuchyne ( v pripade statu, ci bude dan na nieco 300% a davky nula), tu sa bavime, ze niekto chce prehrat dom na rulete a k tomu ma kazdy pravo, nieco povedat! - rovnako ako v state pri tak zasadnych zmenach!

leni1977
25. jan 2025

@atinkaa nechápe vôbec o čom je reč a podstatu toho všetkého

ktobytobolpovedal
25. jan 2025

@stormie prepac, toto robim malokedy, ale ty nemozes mat vsetkych 5 pohromade… fakt sorry

atinkaa
25. jan 2025

@leni1977 vsak vidim a to davam priklady jak pre skolkara🤷🏼‍♀️Vidim, ze pisa vysledky a gramotnost na urovni 10 rocnych je riadne precenena …

hendikep
25. jan 2025

@stormie ver tomu ze medzi 120 000 ludmi co boli v uliciach by si nasla nejedneho z tych co volili smer… niektori ludia proste su jednoduchsi a nechali sa namotat na “ mier a lacne potraviny” ale proste nechceli toto co robi teraz Fico … Viem ze vy “dezolati” mate krajsi den kazdym dnom kedy sa deje nejaka nepravost tym “hnusnym progresivcom” ( slusnym ludom ) a je Vam jedno keby nas Fico stiahol aj do pekla, hlavne ze tam budeme vsetci … a nik sa nebude mat “lepsie” , ale nie kazdy takto riesi politiku, nie kazdy je takto vyhroteny, a je vela ludi co volili koaliciu a olutovali to.. hovoria to uz aj prieskumy.. uz sa hlasy neprelievaju medzi smerom, hlasom a republikou, ale pada im to vsetkym …

kika845
25. jan 2025

Autorka ale ty o akej cenzure hovoris? Ved tu tu diskusiu mas, aj vsetky komentare, a o tomto konkretnom proteste hovorili este pred zacatim vo vsetkych novinach, aj na stv, takze preco si myslis ze si nejako cenzurovana?

autor
25. jan 2025

@kika845 včera, keď som diskusiu nahodila sa tu začalo vo veľkom diskutovať. Zrazu pomizli komentáre, diskutujúce si všimli a aj na to upozornili, že tému nezobrazuje medzi aktuálne diskutovanými príspevkami a musia sa k nej preklikávať cez staré lajky. Mne tiež načas vyplo upozornenia a zrazu z 9 strán diskusie, a 38 lajkov zostalo 6 strán a 17 lajkov. Komentáre od JanaEire2 a lonely66 kde upozorňovali že sa téma nezobrazuje v diskutovaných zrazu nevidím a ani kopec ďalších komentárov tu chýba.

kika845
25. jan 2025

Ty si myslis ze by akoze na cas zneviditelnili tuto diskusiu pre ostatnych z MK aby sa nemohli zapojit? Aj si sa skusala na to spytat administratorov?
@lonely66 @jana_eyre_2 baby co vy na to? Vazne tu nie su niektore prispevky podla vas?