Prvý sexuálny styk
Dobrý večer mám 15 rokov mám priateľa,frajera,kamaráta proste chlapca mám ho rada mám pocit,že ho ľúbim,ale tým si nie som istá nakoľko neviem,aké to je naozaj ľúbiť...
Lenže je tu ten ,, problém",že on chce so mnou mať sex pre mňa by to bolo prvý krát a veľmi sa toho obávam bolí to? Ublíži mi to? Bude to pekné či naopak? Ísť do toho, či neísť? Čo to pre mňa bude znamenať?
Vďaka za všetky rady
počkaj aby si nebola z toho sklamana,a čo sa tyka ostatnych dievčat,ty môžeš byť zajtra ako oni,ale tie baby už nikdy nebudu ako ty😉
Ahoj, ja som už trošku staršia a sama mám dcéru v tvojom veku. A ak by sa o tomto so mnou rozprávala povedala by som jej toto: ak si ťa váži, má ťa úprimne rád, nebude ťa do toho tlačiť, bude sa tomu vyhýbať. To čo chce, je telesná láska, nie láska pravá. A čo raz stratíš, nikdy späť nezískaš. Nežeň sa do ničoho po hlave, lebo raz môžeš ľutovať, že si to dala tomu nesprávnemu, lebo naliehal. Počkaj si na muža, čo sa dotkne tvojho srdca a až potom, keď už sa budete veľmi dobre poznať a budete vedieť, že chcete spolu byť aj do budúcna, tak tú budúcnosť spojte a môžete spolu riešiť aj spojenie telesné.
Neboj sa, nič ti neutečie, ak si na tento zážitok počkáš hoci aj po 20-tke. Možno to bude o to krajšie, že to bude s niekym, koho nielen dobre poznáš, ale máte aj spoločné názory, na takéto zásadné veci a spoločný pohľad do budúcnosti.
Z jeho strany je to len o túžbe po sexe a keby si to nebola ty, je to hociktorá iná..... Predpokladám, že pred tebou mal aj iné priateľky a s nimi už spával. Keď raz zistí aké je to pre neho príjemné, tak sa toho ťažko vzdáva, ale ak ťa naozaj miluje, tak by na teba nemal tlačiť.
Pockaj, nikam sa nenahli.. Ked budes po tom tuzit a hlavne tuzit po nom, tak vtedy ano... Normalne mu povedz, nech na teba nenalieha a nech to necha na tebe.. ci uz to bude o rok alebo tri... ak bude za to nadavat, tak je jasne, ze si tvoju doveru nezasluzi... radsej, nech hlada inde
Pretoze ist do niecoho , co nechces a potom to lutovat, dokaze skaredo narusit svedomie a sebavedomie
Tak ja som zacala sexualne žit o dost starsia od teba a nemam skusenost s tak mladym chlapcom ale je znami fakt ze taky 17r boreček sa v sexe na tebe bude iba nacvicovat. Bolo by po vsetkom skor ako by sa to pre teba zacalo zdat zaujimave. Bola by si dost sklamana a znechutena ze si sa na to dala ukecat. A najprv by ta to bolelo a nebolo to nic extra lebo aj na tieto fyzicke veci musis byt ready v hlave. A to ty aj sama vieš ze nie si. Cize tvoje telo by malo tažkosti sa uvolnit. O to viac by to cele bolo neprijemnejšie. Hlavne ked by si do toho tlačila samu Seba len koli nemu nech mà on radost. Citila by si sa použita. Mas kopec casu na tieto veci. Radsej pockaj na ten okamih ked sa budes citit pripravena lebo ty chces nie On, Chlapec by si len rad vrzol kopec srandy prenho, Ale v jeho tele sa tym nic nezmeni. Ty mozes mat potom nervy ked ti bude meskat menzes popripade možeš otehotniet. A nasledky budes znašat ty. Mala by si sa postarat aby prva skusenost bola co najprijemnejsia vtedy ked na to budes pripravena ked budes naozaj chciet aby to Nebol iba sex ale milovanie. Aby to bolo krasne lebo prvy x ten zažitok je iba raz. A moze Ta negativne alebo pozitivne ovplyvnit na zvysok života.
Ak nechceš, tak nechceš. Nie je to tvoja povinnosť. Nikto ťa nemôže nútiť, aby si s ním spala. Robiť za každú cenu, to čo chcú iní, sa nie vždy vypláca. Nezabezpečí ti to, že ten druhý ťa bude mať zrazu o niečo radšej či sa s tebou nerozíde. A potom čo? Niektoré veci už nevrátiš späť. Kľudne sa neboj byť zásadová a choď si svoje. Nič tým nestratíš. To, že mládež v tvojom okolí všeličo skúša, ešte neznamená, že to skúšajú úplne všetci aj z mimo tvojho okolia. Čudovala by si sa. Len teda o takých prípadoch sa už menej hovorí.
Myslím, že tvoje telo ti povie, keď budeš pripravená sa s niekým viac zblížiť. Určite sa potom nebudeš mať chuť na to pýtať na internete. A možno ani kamošiek. Proste sa to stane. Tak volijak prirodzene.
Btw. ak nechceš, aby na teba ľudia divne zazerali, tak im nerozprávaj o všetkom. Niečo si bez problémov môžeš nechať aj pre seba. Do niektorých tém, ľudí proste nie je nič. Je to tvoje súkromie a bodka. A keď už... tak nie si povinná nikomu nič zdôvodňovať (teda zatiaľ okrem rodičov :D ). Vieš,ako sa hovorí - hlupákovi nevysvetlíš a ten zvyšok ťa pochopí aj bez toho ;)
Nechoď do toho, počkaj az to budeš chcieť aj ty. A nie si divna, si VÝNIMOČNÁ....
17r chlapcovi s testosteronom skakajucim po mozgu tazko vysvetlis aby pockal. Nedivim sa ze nalieha 🤔
To ze tvoje kamosky to uz maju za sebou neries, ries len to co ty chces. Nie si divna ani nahodou. Viem ze dnes je ina doba ale 15r je malo na sexualnu vyzretost.
Ja som o panenstvo prisla v 17. Nebola som nato pripravena, myslela som si ze ano. Nebolo to nic ako sa opisuje v romantickych knihach. Ani dalsich 10r to nebolo dobre 🤣 este teraz ma strasie ked si na to spomeniem. Tazko je predpovedat ake to bude. Len sa hlavne chrante.
Ďakujem všetkým za radi 😊🙏😊
Ved sa mozete bozkávať, obchytkavat, všeličo netreba rovno sex. Ja som prišla o panenstvo v 16 a teda nič moc, ešte som na to proste nebola pripravena, len som to chcela mať za sebou ako kamošky. Nestojí to za to, zbytočne si to na par rokov znechutis. A mladých chalanov treba trochu ponaťahovať nie mu rovno skočiť do postele. Nech sa aspoň rok snazi že ma o teba záujem.
Nerieš co kedy kamošky. Ze to nebolo bohviečo sa ti žiadna nepochvali. Keď budeš pripravena tak nebudeš mať pochybnosti.
Prečo sa o tom neporozpravas so svojou mamkou napr?
@vinejka6 to nejde...
počkaj na niekoho na kom ti bude zaležat a ber to ako sučast lasky, nie iba ako uspokojenie potrieb. Hlavne nezabudaj použivat kondom
ahoj. ak o tom nie si presvedcena ze aj ty to straaaaasne chces a tuzis po tom tak do toho urcite nechod! vaz si samu seba! ja som mala sex prvykrrat s priatelom ked som mala cca 16 a pol. boli sme skoro rok a velmi som ho milovala a lubila aj on mna a proste vedela som ze on je ten pravy. cele to bolo prirodzene. nikdy nikdy nikdy na mna netlacil. a podla mna presne tak to ma aj byt. nechod do toho ak nie si o tom bytostne presvedcena. je to dolezity zazitok.

No, tabletky by som v 15tich nebrala a ostatne metody su menej spolahlive, mas cas, ja som mala 18 a rozisla som sa, lebo tlacil. Ja som mala v zivote ine plany, ako s nim nechcene otehotniet. Az neskor som si uvedomila, ze to ani laska nebola.