icon

PS5 mánia

sanys
15. nov 2022

Neviete čo za kšefty ľudia majú s tými playstation5 ?
Zvažujeme kúpit pod🌲a toľko ľudí ptedáva nové zabalené kúpene z alza.sk
Neviem čo si mám o Tom myslieť 🤔

bubchen86
15. nov 2022

@sanys ja som tak kupila , pretože nikde nebolo na sklade a chcela som hneď , dostala som všetko k tomu , blok , záručný list a všetko bolo nové a funguje už skoro rok takze v pohode 😜rozhodla som sa 7 dni pred vianocami , že kúpim mm 😎

sanys
autor
15. nov 2022

@bubchen86 mňa skôr zaujíma prečo t po ľudia ku po ujú a hneď predaju? Je veľa tých inzeratov.

janka_266
15. nov 2022

@sanys lebo to kúpili lacnejšie ako predávajú, veľa z nich to kúpili hneď ako vyšla na kšeft, preto je aj taká nedostatková

ivonadusa
15. nov 2022

pretoze momentalne sa neda ani objednavat PS5. Takto kto si objednal este davnejsie, cakali na to x mesiacov a uz to maju avsak teraz su objednavky pozastavene. minimalne co som sa pytala v Datart, Nay.

sanys
autor
15. nov 2022

@janka_266 len čo mam ja vyhlaidnutu a mám ísť po ňu cena je na faktúre taká ako pýta a kupena na alze,čiže nič nepridala 🤔tak neviem

janka_266
15. nov 2022

@sanys tak to máte zrejme šťastie, lebo v mojom okoli to všetci kupovali len na predaj 😃🤷‍♀️

sanys
autor
15. nov 2022

@janka_266 tak to som rada ...ale človek má obavi takto kupovať lebo to vŕta v hlave že prečo kúpia a predaju hned.

bubchen86
15. nov 2022

@sanys presne tak kvôli tomu , že si niečo na tom zarobia , na čo by to inak robili