Psíčkarky poraďte psíka
Mala som dve civavky, ale jedneho mi pred dvoma tyzdnami zrazilo auto a druhy mal 13 rokov, takze jeho cas sa pomaly krati. Boli to top psi, najlepsi. Ale rozmyslam, ze by som chcela nejake vacsie plemeno, aktivne, ale nie zas tak, ze ked ho jeden den nevyvencim poriadne, prevrati mi byt hore nohami. Bude v byte. V plemenach som celkom zorientovana, ale skuste poradit nejake ine, mozno netradicne. Dakujem.
dalmatinec
@silviazlat nesuhlasim, ale ok
@silviazlat a nenapisala som velky, ale vacsi
@zlostitko a ake mas typy, ze by si chcela?
Maltézsky psík
Možno kontaktovať útulok, a vyberať podľa povahy?
@buducamama velmi sa mi paci nemecky stavac, a manzelovi vyzla, ale to su velmi narocne psy na pohyb. Tak sme pokukovali po talianskom chrtikovi ale vipetovi. Aj trpaslici jazvecik ale vravim, prijala by som nieco vacsie.
ahoj, aj jazvečík normálnej veľkosti je super. dobrá povaha, netreba mu denne kilometre nachodiť... do koča aj do voza.
charles king kavalier super pre deti
Ja mám chrta, zmes afgánca a perzského. Väčší, ale total vankúšový. Celé dni prespí a preleží. Keď ideme von, vycvála dve kolečká a potom je pokojný, vie aj "povedať", že už chce domov. Neskutočný maznák a elegantný spoločník. Šteká úplne výnimočne, ale vie "kecať". Máme síce dom, ale v pohode by bol aj v byte.
Skus pozrieť španielsky a portugalský vodný pes, máme boxera a jeden z týchto by bola asi "dalšia" volba
@cocolino234 samozrejme iba s pp
@cocolino234 ahoj, prosím vedela by si mi poradiť psíka? Máme dom, chceli by sme menšiu rasu, aby mu nevadilo byť doma občas sám (keď budu deti v škôlke a my s mužom v práci do 16.oo) ideálne aby neplzol. Ideálne keby bol znasanlivý k deťom (2,4 roky) ďakujem 😊
@silviazlat hlupost,ak ma dostatocny pohyb a aktivneho majitela,je mu jedno ci lezi v byte alebo na velkej zahrade...

Velky pes do bytu nepatrí. Len sa tam trápi. Velky pes potrebuje neustály výbeh