icon

Psíčkarky poraďte psíka

zlostitko
6. okt 2021

Mala som dve civavky, ale jedneho mi pred dvoma tyzdnami zrazilo auto a druhy mal 13 rokov, takze jeho cas sa pomaly krati. Boli to top psi, najlepsi. Ale rozmyslam, ze by som chcela nejake vacsie plemeno, aktivne, ale nie zas tak, ze ked ho jeden den nevyvencim poriadne, prevrati mi byt hore nohami. Bude v byte. V plemenach som celkom zorientovana, ale skuste poradit nejake ine, mozno netradicne. Dakujem.

Strana
z3
silviazlat
6. okt 2021

Velky pes do bytu nepatrí. Len sa tam trápi. Velky pes potrebuje neustály výbeh

ladyk001
6. okt 2021

dalmatinec

nely1704
6. okt 2021

@zlostitko
,,aktivne, ale nie zas tak, ze ked ho jeden den nevyvencim poriadne, prevrati mi byt hore nohami''
Zostaň radšej pri čivave

zlostitko
autor
6. okt 2021

@silviazlat nesuhlasim, ale ok

zlostitko
autor
6. okt 2021

@silviazlat a nenapisala som velky, ale vacsi

dori92
6. okt 2021

@zlostitko skus pozrieť papillon, menší vzrast ale super psík do bytu

zlostitko
autor
6. okt 2021

@dori92 dakujem, ale nepaci sa mi 🙄

buducamama
6. okt 2021

@zlostitko a ake mas typy, ze by si chcela?

janci05
6. okt 2021

Maltézsky psík

1anna12
6. okt 2021

Možno kontaktovať útulok, a vyberať podľa povahy?

zlostitko
autor
6. okt 2021

@buducamama velmi sa mi paci nemecky stavac, a manzelovi vyzla, ale to su velmi narocne psy na pohyb. Tak sme pokukovali po talianskom chrtikovi ale vipetovi. Aj trpaslici jazvecik ale vravim, prijala by som nieco vacsie.

mishkamishka
6. okt 2021

ahoj, aj jazvečík normálnej veľkosti je super. dobrá povaha, netreba mu denne kilometre nachodiť... do koča aj do voza.

kaja01
6. okt 2021

@zlostitko pozri českého teriéra, je to veľmi málo rozšírené plemeno, na SK je ich zo 20 ks, nepĺzne. Vhodný aj ako gaučák aj parťák do prírody.

lussinda2
6. okt 2021

@zlostitko my mame japan china v dome aj ked som povedala, ze dnu ziadny pes nebude a je to to najlepsie co som mohla domov dotrepat...kokerspaniel ma napada a aj chrtik dobra volba, podla mna

zlostitko
autor
6. okt 2021

@kaja01 idem kuk

zlostitko
autor
6. okt 2021

@lussinda2 ❤️

lussinda2
6. okt 2021

@zlostitko este ma napada basenji, cavalier king spaniel a bostonsky terier...no ja som na tie narazene papulky zatazena asi 😁

molen2
6. okt 2021

charles king kavalier super pre deti

aniele
6. okt 2021

Ja mám chrta, zmes afgánca a perzského. Väčší, ale total vankúšový. Celé dni prespí a preleží. Keď ideme von, vycvála dve kolečká a potom je pokojný, vie aj "povedať", že už chce domov. Neskutočný maznák a elegantný spoločník. Šteká úplne výnimočne, ale vie "kecať". Máme síce dom, ale v pohode by bol aj v byte.

zlostitko
autor
6. okt 2021

@aniele mozem poprosit foto? 🙏

zlostitko
autor
6. okt 2021

@molen2 susedia maju, najhlupesi pes akeho som kedy videla, ale samozrejme zalezi od majitela, taźkze za mna nie ☺️

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
eni01
6. okt 2021

Skus pozrieť španielsky a portugalský vodný pes, máme boxera a jeden z týchto by bola asi "dalšia" volba

zlostitko
autor
6. okt 2021

@cocolino234 samozrejme iba s pp

katkabg
6. okt 2021

Ahoj ja som.mala 14 rokov fenku pitbula....boze krajsie a milsie plemeno nepoznam 😊 vyrastala spolu s dcerkou.Zial zomrela na a dcerka strasne tuzila po jazvecikovy.Tak sme kupili a teda radost veewwlka a dlhaaaa 😊😊😊

zlostitko
autor
6. okt 2021

@katkabg 🥰

dori92
6. okt 2021

@cocolino234 ahoj, prosím vedela by si mi poradiť psíka? Máme dom, chceli by sme menšiu rasu, aby mu nevadilo byť doma občas sám (keď budu deti v škôlke a my s mužom v práci do 16.oo) ideálne aby neplzol. Ideálne keby bol znasanlivý k deťom (2,4 roky) ďakujem 😊

simona92101
6. okt 2021

@silviazlat hlupost,ak ma dostatocny pohyb a aktivneho majitela,je mu jedno ci lezi v byte alebo na velkej zahrade...

zlostitko
autor
6. okt 2021
zuzu188
6. okt 2021

My máme 5 mesačnú fenku jazvečíka a je to zlatíčko 🙂 bývame síce v dome,ale nemáme ešte upravenú záhradu,tak ju máme dnu. A vlastne aj potom dnu ostane. Je veľmi učenlivá,miluje šantenie s deťmi a stačia jej aj krátke venčenia.

Strana
z3