Putin v Mariupole
Ved jasne. HLavne ti, co su teraz rozlezeni po celom svete, sa mu budu za to nicenie klanat. Vsetko zinscenovane. Inak Putin bol teraz na Kryme na oslavach grrrrr 8 rokov ci kolko to uz je) anexie. Ti ho tam tiez asi velmi "miluju", ked ich nasilne pripojil k Rusku.
Stačí si prečítať zdroj videa.... tlačová služba Kremľa.
Rusko nie je krajina, je to diagnóza 🤦♀️
@katrinka8 veď hej,len ma prekvapuje slovenský zdroj, ktorý som mala ako tak za celkom seriozny
To je len titulok, ten predáva, nadháňať kliky...
Nemontuj sa do veci, ktorym absolutne nerozumies.
@petedea kto??ja??🤣🤣ty rozumieš? nám to tu vysvetli,daj neznalé do obrazu,lebo to nedáva význam
Bola si tam niekedy a presne vies co sa tam dialo pred tym, ako to Putin zbombardoval?
Nevies o tom absolutne nic a montujes sa do veci, ktorym absolutne nerozumies.
@petedea
Aaaaaale, jasné, že vieme, čo sa tam dialo pred tým … Banderovci tam páchali genocídu a blablablabla … Škoda, že o tej genocíde neexistujú žiadne dôkazy, zatiaľ čo Putinove zločiny na Ukrajine máme skoro live. A tie videjká, čo si medzi sebou posielate o tej genocíde, to vidí malé decko, že sú to fejky, ako táto Putinova návšteva v Mariuopole. Skrátka, divadlo pre jednoduchších.

Pricestujem do mesta, ktoré som dal zbombardovať a ľudia ma tam vítajú a klaňajú sa mi,ako bohovi?
To čo je za fraška?
Však ten chlap je zalezený a tam si sám veselo ešte aj šoféruje 🤣