Putin vyhlásil mobilizáciu. Bude vojna?
Čo si myslíte, bude vojna?
Ja sa každopádne bojím. Navyše teraz už aj Čína začína vymýšľať. Fakt sa bojím, aby nebola 3 svetová vojna.
Mne to hovor, mne sa asi pred 7 rokmi snívalo, že bola 3.svetová taký živý sen, ešteteraz sa toho bojím pri pomyslení na sen, samé tanky, výbuchy,
@elenka.k No veď toto, ja sa fakt bojím že čo z toho bude. Mám manžela, otca, bratov...nechcem preboha aby museli do vojny. Ale sme tomu veľmi blízko, čoraz viac trpím úzkosťou. Ja nechcem nikoho strašiť ako tu ženy píšu, ale fakt mám strach. Zo všetkého najviac si prajem mier.
Je to strašné ak začne vojna, stačia tri - štyri gombíky a skončí celý svet. Musíš myslieť pozitívne, veriť že sa Putin spamätá, alebo že ho niekto odbach...pifff.
@lowe123 nech sa páči. Toto si prečítaj.
https://standard.sk/250482/drulak-koniec-vojny-...
Toto nie je len tak niekto. Je to dôležitý človek, ktorý hnevá mainstreame, a preto ho nechcú moc uverejnovat. Rozhovor urobil Dag Daniš. O ňom som sa už vyjadrovala vyššie.
@5peta1 Koniec vojny nezávisí len od Ruska, ale aj od Američanov. Ukrajina je od nich celkom závislá.
Toto je asi jediná pravdivá časť . Nebyť amerických Himarsov ktoré rostrielali na padrť ruské šróty a ukázali komoušom kde sa zastavia skôr než to čakali a miliardových balíčkov pomoci. Ukrajina by nezvládla tento nerovný a neférový boj.
Skutočná radosť je vidieť že západ (tentokrát už na čele s USA) sa opäť nenechal zastrašiť a dokonca ani pod vyhrážkami jadrovým konfliktom , ktoré ten šialenec z Kremľa avizuje dlhodobo . Nedovolil druhý Mníchov . Hranice národov sa nikdy nesmú arbitrážovať podľa požiadaviek diktátorov (Slováci by to najviac mali vedieť) , Orbán by v sekunde odtrhol 1/3 nášho územia aj s našim druhým najväčším mestom pre info 🙂 .
Keď tu rada vyťahuješ články, pozri si koho sa týka mobilizácia v Rusku a dôvod prečo toľko mladých Rusov ušlo. Putin systematicky pácha genocídu na neruskom obyvateľstve aby vyriešil svoju geografickú krízu. Preto téza o Ruskoukrajinskom národe, preto únosy ukrajinských detí do Ruska . Na smrť posiela Burjatov , Čečencov , obyvateľov okupovaného Gruzínska , Tatarov a podobne. Títo ľudia samozrejme bojovať nechcú pretože narozdiel od etnického Rusa sú mierumilovný. Burjati sú dokonca Budhisti , pre nich je zabíjať vo vojne a to dokonca aj vojakov , niečo nepredstaviteľné.
@elenka.k je to niečo strašné ....a niet sa čomu čudovať a keď to takto pôjde a Zelenský dostane jadrové zbrane a keďže je toho schopný tak ich Rusi nepoužijú ale použije ich Zelenský ...
@harvanovasimona tak ten bol dobry 🤣 zelensky dostane jadrove zbrane a pouzije ich na rusko 🤣
@soldi tu nie je čo k smiechu, nevieme, čo Amerika má v pláne, ona je najväčšia manipulatórka
@harvanovasimona ani nepíš, na pomyslenie, na to, mi zviera srdce.
@soldi ale potom sme v prdeli aj mi..
@soldi on len žiada ak by chcel jadrové on ich použije ale neuvedomuje si že UA zničí a zničí aj SVK ...a okolité štáty
@harvanovasimona fakt si myslis ze si to neuvedomuje? 😀
@soldi ne podľa mňa ...keď je naložený v drogách ...
@harvanovasimona a podla coho vies ze je nalozeny v drogach? 😀
@soldi podľa gestikulácie ...a tak isto stále protahuje nosom ako keby si šnupal ...
@harvanovasimona hm, velmi hodnoverna analyza 😀
@soldi bolo kdesi video kde jeho správanie analyzovali z drogovými dilermi..robil totožne pohyby z nosom a tak isto ako gestikuloval ..dokonca bolo jedno video ako šňupe ...video zmizlo do druhého dňa ...
@harvanovasimona to vsetko znie ako keby si cerpala zdroje informacii z hoaxovych stranok. Skus dat nejaky svoj zdroj odkial cerpas 🙂
Uz vidim ako sa putin necha natacat ako snupe.
A uz vidim ako seriozny novinar prizve na analyzu drogovych dilerov 🤣🤣🤣
@soldi všetko zas hoax nemusí byť veď vieme ako to bolo z kovidom ...kto mal triezvu hlavu všetkému nenaletel ...ja som Zelenému nenaletela ...už len preto lebo sme si zisťovali históriu UA..a tak isto keď si pozrieš film Volyn je tam dosť autenticky zahrané čo robili UA Banderovci Poľakom...a tak isto nepodporujem nič z Azov keďže v našej príručke pre políciu sú fašistický znak,symbol,skupina ....atď v našich správach z fašistov urobili bohov....za ďalšie videla som ne jedno video ...nie len na FB ako deti hajluju nemecký hitlerov pozdrav ...tak isto ak si preložiš čo v nemčine znamená sláva ..a ani to neuznávam ...keďže sa takto zdravili Banderovci...

@harvanovasimona no z toho mála, ani mi nehovor, čo vystrájajú tuna tie ukrajinky... ach