icon

R.I.P. Meky

Strana
z2
zuzuliennka1
10. nov 2021
michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
petulda333
10. nov 2021

Tak ja som ho nemala rada,ale voobec. No toto ma tiez prekvapilo. 😔

zuzuliennka1
10. nov 2021

@michaela_murinova
kopirujem z webu rtvs: RTVS odvysiela na počesť Miroslava Žbirku dokument Meky, ktorý si môžete pozrieť o 20:10 hod. na Dvojke.

mandarinka555
10. nov 2021

@tncka Klídek....radšej by si kukala na ďalší ocikaný test ďalšej Vasilisy premúdrelej ?

evka258
10. nov 2021

@mandarinka555 haha, som sa pobavila ;)

evka258
10. nov 2021

Ked som bola na jeho koncerte, mal super hlasku. Jeho brat mu povedal: "Meky, ty mas tvar pre radio😁"

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zalka
autor
10. nov 2021

@zazvorka87 tiež som si na ňu spomenula ... nejaký zápal plúc ..

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
10. nov 2021

@weronika171717 lenze v jeho umrti nie je ziadna zahada, zomrel na zapal pluc. Zahadne umrtie je umrtie nevysvetlitelne

dilino
10. nov 2021

Tomu som ani ja nemohla uveriť úplne som v šoku asi náhle nie.Už v lete zrušil koncert musel byť v nemocnici tak zrušil koncert ale toto som nečakala.Veľmi nám bude chybať uznavali ho všetky generacie ale jeho hudba a pesničky už navždy zostanu s nami.úprimnu sústrasť jeho rodine.😢😢

miankass
10. nov 2021

@zalka nech odpočíva v pokoji 😢♥️

zuzuliennka1
10. nov 2021

@dilino ano, zachytila som utrzky, ze so zapalom pluc bol v nemocnici uz niekedy v lete, pustili ho domov, a teraz opakovany zapal pluc. Podlomilo ho zdravie a vek 🖤

hesloveslo
10. nov 2021

Za chvíľu budú konšpirácie že to určite spôsobilo ockovanie

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
10. nov 2021

@hesloveslo uz ste s tym ockovanim trapni vsetci 🤦🏼‍♀️

luccija
10. nov 2021

@zuzudrnda tiež sme minule hovorili, že ani nestarne stále rovnaký a už ho niet.Velmi smutné ani sa mi nechce veriť, že už 70 r

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
tncka
10. nov 2021

@vanda323 preco by som bola zla. Nikoho som neurazila,napisala som len holy fakt.

vanda323
10. nov 2021

@tncka Veď neurazila si nikoho to áno ale taká si ostrá bola

marcellka32
11. nov 2021

Veď "už" mal 70 tak čo....ako prepáč, moji rodičia majú tiež 70, to znamená, že už majú ísť??🤦 Aj ty raz budeš mať 70,...áno napísala si holý fakt, ale tak bezcitne
@tncka

tncka
11. nov 2021

@marcellka32 no lebo to je fakt,v dnesnej dobe ked umieraju aj 40rocni ma teda 70r.neprekvapi

vroni
11. nov 2021

@tncka, prosím ta, chod viesť tie svoje hyenovite múdrosti niekde inde. Tu sú skutočne nepatricne

tncka
11. nov 2021

@vroni len preto ze nepritakavam?! Zabudni🤭

vroni
11. nov 2021

Si normálna? Na čo máš pritakavat? Tu zomrel človek. Je úplne v poriadku, ak to ide mimo teba. Potom nečítaj. Komentovať smrť kohokoľvek spôsobom no a čo je hulvatstvo, primitivizmus a absencia základnej slušnosti.

karolinakr
11. nov 2021

@zazvorka87 čo malo byť za 22 dní? To doteraz neviem, o čom spieval

karolinakr
11. nov 2021

Včera bol dokument na STV Meky a Zlaté časy, a teraz kukám na Markíze 2v1, čo je tiež sranda. Pripomeniem, že tento rok zomreli moji 3 obľúbený Lasica, Šafránková a teraz Miro Žbirka, čo je tiež pre mňa neuveriteľné
Pred par mesiacmi sme ten dokument kukali, mal tuším nejaké výročie, ja som ho brala , že je pri plnej sile..

zalka
autor
11. nov 2021

@karolinakr to je pesnička https://www.google.com/search?client=firefox-b-... stará pesnička,
človek si tak pospevuje ... alebo vianočnú Každý den budú vraj vianoce... https://vianoce.sk/25083/miro-zbirka-marian-koc... aj túto si často pospevujem momentálne lebo cítim, že vianoce prichádzajú ..

Strana
z2