icon

Rada nad zlato ohľadom plávajúcej podlahy

esmera50
1. aug 2021

ahojte, máme novú plávajúcu podlahu, a vrajs a to nemôže umývať voodu, lebo by sa odula...je to pravda? ako mám umývať plávajúcu podlahu, ako to robíte vy a s čím? diky

Strana
z2
janai1
1. aug 2021

@esmera50 voda s čistiacim prípravkom...

dijka123
1. aug 2021

@esmera50 rovus parny mop

beata_k
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
1. aug 2021

Ano ked vylejes vedro vody vyhne ti ju z kazdej strany, ale normalne navlhcenym mopom utries a nic jej nebude, to by co bolo neumyvat podlahu

esmera50
autor
1. aug 2021

@zuzubb007 ok, tak aj navlhčenou handrou bez prípravku, len voda?

esmera50
autor
1. aug 2021

@dijka123 čo stojí?

esmera50
autor
1. aug 2021

@janai1 ale koľko vody a aký prípravok? to nemože byť moc mokré vraj

dijka123
1. aug 2021

@esmera50 okolo 70 euro mam ho doma som snim spokojna

beata_k
Odpoveď bola odstránená
janai1
1. aug 2021

@esmera50 no normálne voda do kybla, určené množstvo čistiaceho prostriedku... Co si nikdy nezmyvala podlahy? Však namocis mop, vyzmykas a umyvas

podmostom
1. aug 2021

@esmera50 normal mopom vyzmykanym, rovnako ako kachličky..

kittykat22
1. aug 2021

@esmera50 samozrejme ze mozes. Ale su 2 druhy podlah. Zakladna trieda ktora ked sa vytopi tak sa vyduje - a to je mozno to, o com pises. A potom je vyssia trieda a ta aj ked sa vytopi, tak sa nevyduje. Ale na 100% sa kazda da normalne umyt vodou 🙂

esmera50
autor
1. aug 2021

@janai1 ale na túto podlahu vraj ensmie ísť voda, alebo trocha môže???? toto neviem, podlahy som umývala mockrát, ale nie takéto

esmera50
autor
1. aug 2021

@dijka123 uf, ale je to drahé....

esmera50
autor
1. aug 2021

@beata_k tak sa spýtam v domácich potrebách diky

kittykat22
1. aug 2021

@esmera50 a ako si na to prisla ze tam nesmie ist voda? Posli foto a druh podlahy. Nie je mozne, ze sa to neda dohladat online. To je divne, ze by bola podlaha ktora sa neda umyt vodou 🤔🤔 ale dnes ma uz nic neprekvapi

dijka123
1. aug 2021

@esmera50 no je ale je to super rychlo to uschne a nemas flaky ako od mopov

beata_k
Odpoveď bola odstránená
sashka22
1. aug 2021

@esmera50 poriadne vyzmykas mopovy návlek a len tak s vlhkým popretieraš

pralinka25
1. aug 2021

preco ste si dali podlahu na ktoru nesmie ist voda?
teda ja som take este nevidela ale tak mozne je vsetko.
mame drevennu podlahu a tiez sa neodporuca macat ju prehnane ale umyvat sa moze normalne.
mam mop bonu a umyvan dobre vyzmykanou handrou.
inak ak je ta podlaha hakliva na vodu uskodi jej aj parny mop na to pozor.

janai1
1. aug 2021

@esmera50 prosím ta, normálne to umyvas vodou... Vyduje ti to ak tam vylejes 2l vody a neutries to

esmera50
autor
2. aug 2021

@janai1 aha ok

esmera50
autor
2. aug 2021

@pralinka25 to mama chcela takú podlahu nie ja

esmera50
autor
2. aug 2021

@beata_k plávajúca, čo sa vydúva, a je nová

beata_k
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
2. aug 2021

normalne mop a riadne vyzmykany... aby neostavala voda stat na nich.

Ano aj dnes, v tejto dobe su plavacie podlahy, ktore sa vyduju, ale nie cela podlaha, ale okolo "škár" sa zacne, kde nacucne voda do nich.

A ako sa pise hore, pozor na parne cistice pri tychto haklivych podlahach.

esmera50
autor
2. aug 2021

@simca06022011 ok, ale bojím sa aj mokrého mopu, teda vlhkého...ale niečo musím urobiť, keby sa tá podlaha mojou vinou odula, naši ma zabijú...

simca06022011
2. aug 2021

@esmera50 nie vlhkeho mopu sa naozaj nemusis bat... zase nerob stresy. ja mam ciste drevo na dlazke a tiez sa nemoze mokrit a mop zvlada, detto mam vapencovu podlahu, ktora tiez nemoze skoro nic :D klud. Lacnu plavacku som davala do firmy, presne vidno kde ju upratovacka mokrila uplne mokrym mopom, lebo co je mokre, to je ciste a ona nebude zmykac pouzivat predsa :D ale normalne vlhku handru to zvladne.
AK neviete co s peniazmi, nemate 50m2 podlahy, a nechcete to umyvat handrou, tak dmko ma velke vlhke utierky na laminat.
PLUS ak maju vasi problem (opakujem sa, ale ODUJE sa ti podlaha iba ked nasiakne vodu, a to z vlhkosti nebude, to by ti tam museli ostat mlaky), mali kupit kvalitnu podlahu alebo nech si to umyvaju :D

nikuska625
2. aug 2021

Tak zober handru z mopu namoč ju do vody, vyzmykaj ju poriadne a utri podlahu niekde kde to nie je vidieť napr. v rohu, pod posteľou, pod nočným stolíkom,... a počkaj si na výsledok.

esmera50
autor
17. aug 2021

@simca06022011 no že jo, a budem to umývať ja, nie oni :D :D :D

Strana
z2