icon

Reakcia na naše spoločné 10. výročie

7. júl 2022

Len taký výkrik do tmy , dnes sme s mužom 10 rokov spolu , nikdy nebol romantik , nečakám večeru pri sviečkach a 100ruzi ..iba poznamenala som že máme 10rocne výročie a jeho odpoveď bola :čo sa mám posrat 🤷🙈😏😂🥺 trochu som sa odula😅

Strana
z2
blancheporte
7. júl 2022

Vidim,ze je cely stastny,ze ste 10 rokov spolu.Podla jeho reakcie....

autor
7. júl 2022

@blancheporte no 😄 neviem nesťažuje sa

marca12
7. júl 2022

Co cakas,ak sa k sebe nespravate pekne cely rok a takto ti odpoveda,tak nemozes cakat,ze prave v den vyrocia bude iny

autor
7. júl 2022

@marca12 my nemame problém cez rok spolu , len nie je romantik , to je rozdiel

pukina
7. júl 2022

a to po 10 rokoch si prekvapena, ze co mas doma? 🤷🏻‍♀️

autor
7. júl 2022

@pukina no veru som ..takto nereagoval ešte

karhu
7. júl 2022

moj sa oduva, ked na vyrocie zabudam ja a zabudam pravidelne uz "mne neznamy pocet" rokov😅

autor
7. júl 2022

@karhu ale to nie je o Tom žeby zabudol , ale na tu reakciu či sa má posrat , šak teda mohol aj inak reagovať trosku

autor
7. júl 2022

@karhu keby odpovedal že sák vidíš už koľko to spolu ťaháme alebo podobné ale nie takto 🤷

elizabet173
7. júl 2022

nemusí byť romantikom, ale nemusí byť ani buranom

autor
7. júl 2022

@elizabet173 ved toto ja viem že ma nikdy nebude na rukách nosiť a že nebudem dostávať kytice ruží , som s tym zmierená a ani to nečakám ,hoci by ma to potešilo ,viem proste že taký nie je..ale toto ma nepotešilo vôbec

elizabet173
7. júl 2022

to nie je o nosení na rukách, ale o úcte k človeku. To ako sa vyjadruje?

karhu
7. júl 2022

hned po jeho nepeknej reakcii mu trebalo pokojne povedat, ze si taketo nemile reakcie moze odpustit a vybavene🙂

autor
7. júl 2022

@elizabet173 neviem smutná som z toho

autor
7. júl 2022

@karhu mala som 100chuti mu jednu dať z otočky lebo ja som mu to tak milo nevinne povedala

natalala
7. júl 2022

Ani moj nie je romantik (je to logicky a pragmaticky ITckar), ale teda v zivote by na vyrocie nepovedal, ze ci sa ma posrat. Snazi sa vymysliet nieco co by ma potesilo aj ked nevie robit velke romanticke gesta. Toto nema nic spolocne s tym ci je alebo nie je chlap romantik, ale s tym ci je alebo nie je chrapun 🤦🏼‍♀️

lesana25
7. júl 2022

No a aspoň sa teda posral?

elizabet173
7. júl 2022

mňa by to rozhodilo totálne, prežila by som, keby zabudol, aj keď by ma to mrzelo, ale toto by som asi nerozchodila.

autor
7. júl 2022

@lesana25 nie😅🤷

dzejn80
7. júl 2022

no to mi je ale sedlak; asi ta to riadne soklo, ked si mu ani nezakontrovala. Az bude pytat napr. oprate saty, tiez mu povedz, ze sa so starostlivosti o jeho spodare nemienis posrat.

autor
7. júl 2022

@dzejn80 áno soklo ma to to máš pravdu

pribinak
7. júl 2022

Hm, najbližší telefonát so svokrou:
Svokra: čo máš nove?
Ty: tvoj syn nevie či sa mam posrat, alebo nie
Svokra: čo?
Ty: hovorím mu, dnes mame 10te výročie a jeho odpoved bola: čo sa mam posrat?

A samozrejme dala by som si záležať aby to pán “romantický” počul

Možno je dedinské vesat to na nos svokre, ale bola to neskutočne primitivna reakcia

elizabet173
7. júl 2022

@pribinak svokru by som do toho neťahala, ale jemu by som to dala poriadne vyžrať, dlho by si pamätal, že to prestrelil a riadne. Ale zrejme je taký úctivý aj inokedy. ☹

pribinak
7. júl 2022

@elizabet173 ja viem že ťahať do toho svokru nie je až tak ok, ale zrejme by mu bolo blbe aby to počula jeho mama
Pred mamami sa väčšinou takýto búraní hanbia

angela85
7. júl 2022

Možno to len z neho zbytočne vyletelo. My neoslavujeme ani výročie svadby ani výročie spoznanie. My sa milujeme celý rok a nie iba v tieto dva dni v roku. Keby nemam dátum svadby na obrúčky,tak hádam už ten termín aj zabudnem. Hentaku debiliny určite môj nepovie,ale neriešime. Keď si spomenieme,tak si dáme pohár vína a dobrý sex 🤭

autor
7. júl 2022

@angela85 ja to nepotrebujem oslavovať ani nič podobné ale aspoň nemusel tak sprosto odpovedať ,a on vie že máme výročie..neboli sme spolu celý deň a po príchode má cakala táto reakcia

trema
Autor odpoveď zmazal
autor
7. júl 2022

@trema mohla , nenapadlo ma to

koniarova
7. júl 2022

Kašli na to. Ja sa tu na tej reakcií šúlam už 5 minút. 🤣🤣🤣 Prepáč.

syslik81
7. júl 2022

tak chod do obchodu kup dospelacke plienky a daj mu ich ako darcek ... ked sa ma posrat nech to aspon po nom nemusis pratat

Strana
z2