Realita
.....nie, snažím sa pochopiť chod dnešných dní, týždňov, mesiacov...ale nejde to. Keď sledujem témy, neprispievam, lebo mi to príde povrchné a trápne...."dať svoju múdrosť" do každej témy. Viem, že toto je stránka,kde ľudia, matky, ženy, partnerky, deti apod. pýtajú rady, inšpirácie atď, atď. atď. Len chcem apelovať na zmysluplnosť..., úroveň, ak toto niečo niekomu hovorí a nevymrelo. Ja viem, ...mladosť, nové otázky, nové všeličo...ale ľudia.....nezabúdajme, že ide hlavne o nás "ĽUDÍ". Mám totiž pocit, že to "gro" v svete dianí toho času akosi vymrelo
chodím na fórum, keď to psychicky potrebujem. Ja to beriem ako oddych. A plusom je, že toto fórum má siahodlhú históriu, môžem hodiť do vyhľadávača fór čo chcem, na čo mám náladu, alebo keď niečo potrebujem vedieť. Príklad: teraz som hľadala gymnázium futurum. Chcela som vedieť na ich stránke aké sú poplatky. Tam ani ťuk. Dala som to do vyhľadávania vo fórach. Modrý koník má fulltextové vyhľadávanie. Výsledok: viem aké sú poplatky na tomto gymnáziu.

A vies, ze na toto sa stazuje kazda generacia uz od staroveku?