icon

Recept na jablkový koláč

ajka32
2. nov 2017

Baby nemate nahidou niektora recept na kolac zo struhanych jablk s maslom? Bolna kyrpiacom prasku Dr.Oetker napisany a som ho stratila :( pamatam si ze tam slo 600g struhanych jablk a roztopene maslo, to je vsetko co si pamatam :( neviete mi prosim niektora poradit? Pripadne nieco podobne.je to suurne, dakujem ;)

opuska
2. nov 2017

@ajka32 ved si ho vygoogli. Na internete jednoznacne bude nejaky takyto recept. Teraz nie som doma a tam mam recept na jablkovy kolac ale ci myslime rovnaky, to tazko povedat

ajka32
autor
2. nov 2017

@opuska skusam googlit ale tento konkretny neviem najst nikde.Ani na dr.oetker stranke.vsetky co som nasla boli s olejom alebo sa slahalo maslo s cukrom, ale toho sa uz asi nedopatram, chcela som ten konkretny.asi budem improvizovat 🙂

ajka32
autor
2. nov 2017

@opuska mohla by som ta poprosit o
Tvoj recept? Mozno to dam nejako dokopy, nie som velmi skuseny kuchar 😂

ajka32
autor
2. nov 2017

@anjelic nie je, v tom mojim isli struhane jablka priamo do cesta, nieco na sposob bublaniny.len si neviem spomenut na pomer muky, cukru a kolko vajicok 😂

anjelic
2. nov 2017

@ajka32 tak ešte možno tento je podobný https://dobruchut.azet.sk/recept/14364/jablkova... ?

ajka32
autor
2. nov 2017

Heej ten vyzera velmi podobne.nechapem ze som ho prehliadla, skusin ten len vymenim olej za maslo.vdaka, som ozaj neskusena v peceni kolacov 😂

deti95060810
2. nov 2017

receptov na jablkové koláče je poriadne veľa....skús pozrieť obrázky....možno podĺa toho nájdeš...

ajka32
autor
2. nov 2017

Baby ktore ste skusenejsie je lepsie zvlast vyslahat bielka a zltka alebo cele vajicka s cukrom do penista? ☹

ajka32
autor
2. nov 2017

A treba pridat aj mlieko ci je to lepsie bez neho? 😉

anjelic
2. nov 2017

@ajka32 možno neskoro, ale aspoň do budúcna: keď vyšľaháš bielky zvlášť a nakoniec ich pridáš zľahka do cesta, bude cesto nadýchanejšie... ak toľko času nemáš, tak šľahaj celé vajíčka s cukrom a maslom, kým hmota nezbledne a nezdvojnásobí sa a mlieko alebo voda zvyčajne sa dáva preto, aby cesto nebolo príliš suché.

ajka32
autor
2. nov 2017

@anjelic dakujem, uz som ho upiekla, vyzera celkom ok, aj chuti 😂 ale dakujem za rady 😉