Referencie na hotel v Tunise Prima Life Skanes

chruminka
15. sep 2011

Ahojte chystáme sa s deťmi (23 mesačnymi) na dovolenku zatial nám cenovo aj celkovo vyhovuje Tunis. Ak má niekto skúsenosti s touto krajinou, alebo aj konkrétne s týmto hotelom uvítam referencie ,rady, alebo odporúčanie trebárs aj na iné hotely.
Ešte máme v zálohe vyhliadnutý hotel El Mehdi.Veĺmi pekne ďakujem.

veronika81
15. sep 2011

@chruminka ahoj. V El Mehdi sme boli s priateľom ešte v roku 2007, čiže bez malého. Mne sa tam celkovo veľmi páčilo, hotel, pláž, boli tam animátori, ktorí sa celý deň starali o hostí, aj o nás starších, aj o deti, bol tam detský klub. Čo presne vymýšľali pre deti neviem, ale aj pre dospelých frčali celý deň aktivity ako volejbal, šípky, aerobic, v bazéne sa cvičilo, tiež vodné pólo, rôzne hry, súťaže, vôbec sme sa nenudili. Je to nemecký hotel, bola tam prevažne nemecká klientela, takže skoro všetko bolo v nemčine, ale dalo sa dohovoriť aj anglicky a ešte samozrejme francúzsky.
Druhá stránka Tuniska je život mimo hotela, neviem či to poznáš, ale určite nečakaj preplnené ulice, obchody a kaviarne, teda obchody sú, ale predajcovia vedia byť dosť otravní 😝 aj keď to nemyslia v zlom. My sme vlastne mimo hotela veľmi ani nechodili, od rána do noci bolo čo robiť v rámci areálu hotela.
Pozor by som si dala na stravu, piť iba balenú vodu! Určite nejesť žiadne ovocie a zeleninu umývanú mimo hotela, pre dieťa by som pre istotu aj v hoteli umývala balenou vodou. Majú tam nižšie hygienické návyky.
Ale celkovo s dovolenkou sme boli spokojní 🙂

adinam
15. sep 2011

@chruminka-nebola som síce ani v jednom z týchto hotelov,ale-tento rok sme mali pôvodný plán na dovolenku Tunis,tak som čítala dosť recenzií a hľadala vhodný hotel.Jednoznačne EL MEHDI.Bol to náš favorit na letnú dovču,má výborné referencie.Prima Life Skanes-veľa negatívnych recenzií na nete.Ak sa rozhodneš pre dovolenku v takejto krajine s malými deťmi,musíš trošku prihliadnuť aj na hygienu a komfort,nielen na "dobrú cenu".
V Tunise som už bola,tak trochu viem o čom to je. 😉