Registrácia na 3. dávku očkovania, keď nemám PIN

vikusjk
16. dec 2021

Ahojte, prosím vás nemáte nejaký tip, ako sa dá zaregistrovať na 3. dávku očkovania, ak nemám PIN? Potrebujem zaregistrovať babku a uja a ani jeden z nich nemá PIN. Vyvolávam už tri dni na nczi aj tú infolinku MZ, akože bez šance... Písala som mail, zatiaľ bez odpovede.
Je nejaká iná možnosť, ako ich registrovať?
Bez registrácie očkujú najbližšie od nich len v KE a to je problém tam dotrepať babku. Tak len skúšam, či náhodou niekto nepozná aj iný spôsob, ako ich registrovať. Ďakujem

nadazdi
16. dec 2021

@vikusjk veď ten pinkod chodí do mailu spolu s pozvánkou na registráciu..

johanka121
16. dec 2021

moze prist sa dat zaockovat aj bez registracie..staci ak od druhej davky presli uz 3 mesiace

blackmoon1325
16. dec 2021

@vikusjk podobný problém sme mali, pin nájdete v e-maily dajte vyhľadávať, prípadne aj v sms od NCZI, a ak neúspešne oba pokusy - prezistite si kde u Vás očkujú bez registrácie a môžte ísť (bola som takto pred týždňom a bola som rýchlejšie vybavená ako registrovaný) nezabudnite vziať papiere z 1. A 2. Dávky. 🙂

vikusjk
autor
16. dec 2021

@nadazdi @johanka121 @blackmoon1325 baby dik, ale ziadna z vas mi neodpovedala na otazku

nadazdi
16. dec 2021

@vikusjk čo som ti neodpovedala na otázku.. bez pinu sa nezaregistruješ, máš ho v maily ako každý s pozvánkou..

oneinamillion
16. dec 2021

@vikusjk nie, bez pinu sa nezaregistrujes. Robím na očkovacej ambulancii. Bud volať na NCZI, znova, raz sa dovolas určite, ja som im opakovane volala bez nejakych veľkých problemov. Alebo len bez registrácie ísť🤷‍♀️
Ani výjazd niekam k vam do okolia nepríde?
Tu termíny ockovani aj výjazdov, každý týždeň aktualizujú
https://www.health.gov.sk/?Ockovanie-bez-regist...

vikusjk
autor
16. dec 2021

@nadazdi az teraz si mi odpovedala. Bez pinu to nejde, ok. cize nie je ina moznost a musim len volat dokola.

vikusjk
autor
16. dec 2021

@oneinamillion dakujem ti 🙂 Volam casto, aj niekolkokrat za sebou, raz vyhrava hudba, raz ma rovno zrusi, ze su vsetci obsadeni, zalezi od cisla, ktore volam. Ozaj mam pocit, ze je nemozne sa tam dovolat.
Mobilna stanica tam uz bola pred tyzdnom, kedy sa este nevedelo, ze sa mozu dat zaockovat aj ked su menej ako 6 mesiacov, starostka prizvukovala, ze len ti, co uz maju 6 a viac mesiacov. Cize nesli, len moja mamka bola, ktora uz mala narok na 3. davku.
Idem sa utelefonovat, snad to raz aj niekto zdvihne 😅

vikusjk
autor
16. dec 2021

@oneinamillion dakujem krasne este raz, vdaka tvojmu linku som zistila, ze bez registracie ockuju aj v Trebisove, co je ovela blizsie pre nich, ako Kosice, a to prave este zajtra, tak ich tam hned posielam 🙏🙂

oneinamillion
16. dec 2021

@vikusjk za malicko☺️

marco2
16. dec 2021

@oneinamillion píšeš že robíš o očkovacej ambulanci, mozem sa prosim spytat ako je to s treťou dávkou na ktorú sme mali ist a dostali sme covid, po akom čase je najlepsie ist teraz na tu tretiu sme tyzden po.

victoriab
16. dec 2021

@oneinamillion odporuca sa tretia aj detom? Po akom case?

janulabb
16. dec 2021

@vikusjk napíš im cez kontaktný formulár. ja som bola očkovaná ako náhradník, tiež som PIN nemala. Do 2 hodín som mala v schránke mail s PINom 🙂

oneinamillion
16. dec 2021

@victoriab ja nie som pediater, takze mám o ockovani deti len základne informácie, nakoľko deti sa u nás neockuju.
Zatiaľ je u deti očkovacia schéma dve dávky Pfizeru s min.odstupom 21dni, tak nám bolo prezentované asi 3t dozadu na prednáške. Je možné, že časom sa pristúpi k preočkovaniu 3ťou dávkou rovnako ako u dospelých, ale zatiaľ vam to naisto nepovie nikto.
Tie odporúčania sa celkom často aktualizuju.. vírus mutuje, situácia sa mení, ukazuje sa, že protilátky nepretrvavaju tak dlho, ako sa povodne očakávalo, takze veľmi ťažko teraz povedať, čo bude a kedy.

oneinamillion
16. dec 2021

@marco2 najskor 3mes po prekonani na 3.dávku, taká je najnovšia vyhláška. Kombinacia najprv zaockovany a potom prekonaný vytvára najlepšiu imunitnu odpoveď.

vikusjk
autor
16. dec 2021

@janulabb pisala som v pondelok rano. Do dnes nic. Ale ako som uz spomenula, je to vyriesene, kedze ockuju bez registracie aj blizsie 🙂 o tom som nevedela, na to je toto forum skvele, rozsiruje obzory 🙂 Ale vdaka ;)

marco2
16. dec 2021

@oneinamillion ďakujem pekne