icon

Reklamácia kožených topánok

15. mar 2025

Ahojte, 12.10.2024 som kúpila kožené topánky za 80€. Čiže majú 5 mesiacov. Možno už po 1-2 týždňoch sa na tých zhyboch vytvorili takéto čierne mapy. Nosila som ich doteraz, ale rozmýšľam, či je to normálne za tú cenu, aby sa toto robilo. Predsa cena nebola najnižšia. Že koža zmäkne a má vrásky, to mi nevadí a je to normálne, ale prečo zmena farby? Nevyzerá to veru pekne, keď tam je tá čierna farba a rozmýšľam nad reklamáciou. Myslíte, že je šanca, že by reklamáciu uznali? Nemáte s tým skúsenosť? Kupované v obuvi Robel. Ďakujem za rady

Reklamácia kožených topánokReklamácia kožených topánokReklamácia kožených topánokReklamácia kožených topánokReklamácia kožených topánok
marsmykkok
15. mar 2025

Ten povrch vyzerá z fotiek ako keby bol uschnutý, praskal a šúpal sa. Ošetruješ to niečím? Ako to nosíš? Topánky sa majú striedať, nie že prídem večer o 19tej domov s mokrými topánkami a ráno o 6tej si tie mokré topánky znova obujem... Ak nevidíš chybu v sebe v nesprávnom užívaní daj reklamovať, však je to zadarmo a uvidíš ako sa k reklamácii postavia, mne by osobne tiež takéto povrch topánky prekážal, vyzerajú ako 20 ročné obnosené...

autor
15. mar 2025

@marsmykkok práveže sa ich snažím nosiť iba do suchého počasia, keď ráno prší tsk do ich nedavam

letfenixa
15. mar 2025

Tie čierne čiary mám na všetkých kožených topánkach, ktoré nie sú čierne.

lienka.7
15. mar 2025

@autorka za mna si ich mala reklamovať hneď, po tých 1-2 týždňoch. Nie teraz, keď si si ich "ponosila" a zistila si, žeby sa ti zišli nové a nech ti vrátia 80€. Za mna krásna špekulácia.

marsmykkok
15. mar 2025

tak reklamuj, však nemáš o čo prísť, maximálne ak neuznajú utvoríš si názor svoj... Je to asi chyba materiálu-nekvalitná koža alebo jej spracovanie. Podobne ako ak si niekto kúpi kožený gauč, niekto ho má 20 rokov pekný, lesklý, niekomu po roku ostane suchý, zošuverený a začne sa šúpať.

autor
15. mar 2025

@lienka.7 to vôbec nie pre to, ja ich nosím veľmi rada a chcela som si také isté kúpiť prechodné, sú úplne mäkké, pohodlné. Lepšie topánky som nemala. Áno, bola som hlúpa, že dom s tým nešla hneď. Len zisťujem, či je to bežné alebo je to nekvalitná koža

autor
15. mar 2025

@letfenixa fakt? Tak potom je to asi bežné...aj si niektoré reklamovala? Ja dom mala čierne kožené čižmy a držali roky... tak asi už budem kupovať len čierne kožené topánky. Na čiernych ti to nevidno,však? Nechce sa mi tam trepať ak mi po mesiaci aj tak majú povedať, že to je normálne...

letfenixa
15. mar 2025

Nereklamovala, je to koža, pracuje.

autor
15. mar 2025

@letfenixa nechám to aj ja tak a nabudúce kúpim radšej čierne.

lienka.7
15. mar 2025

@autorka chápem, ale mala si ísť hneď ako sa to stalo.

muchotrafka298
15. mar 2025

Tie topanky vyzeraju, ako keby si ich nosila roky, nie mesiace. O obuv sa treba primerane starat. Ja by som ich na reklamaciu urcite dala, je to vzdy 50:50.

mandzula
16. mar 2025

To co je za znacku? Bud v nich chodis pol dna po kopcoch alebo je to riadny smejd. Mnohe topanky mam roky, ale takto nevyzeraju ani jedny. Okrem tych ciernych flakov este aj vytahane chlpy na zakonceniach.

beata_k
16. mar 2025

No ja neviem, ozaj vyzeraju, ze ich nosis x rokov. Cistis ich vobec? Snurky vyzeraju dost spinavo.