Reklamácia videa

flinka
10. dec 2022

Ahojte,
Chcem sa opýtať ci nemá niekto skúsenosti alebo vedomosti ako sa dostať k svadobnému videu. Kamaramanovi sme zaplatili zálohu 100 eur, svadba bola 15 mesiacov dozadu. S kameramanom sa neda ziadny spôsobom spojiť pretože nás ignoruje a tým pádom sa nemôžeme dostať k videu. V zmluve totižto nemame napísaný termin kedy nam mal video odovzdat. Viete mi poradiť ako to posurit cez mail napriklad aby sme hme ho vystresili a k videu sa doatali. Vopred ďakujem

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
flinka
autor
10. dec 2022

@bilberryday ďakujem, no toto je na neho slabá páka, skúšali sme... Asi sa nebojí že by bol bez práce, skôr som myslela možnože nejaký zákon ktorým by sa mu dalo vyhrozit a dostať sa k videu. Pretože popravde mi nejde až tak o tú zálohu, ako ki je ľúto tých spomienok vo forme videa.

syslik81
10. dec 2022

no tak jedine tak po slovensky -napisat do televizie ... ked mu oni spravia reklamu hadam sa videa dockate

brembo
10. dec 2022

@flinka ja mám dojem,že to video evidentne ani nechce urobiť a zrejme ani nikdy žiadne nebude. Po 15 mesiacoch už je dávno vymazané.

flinka
autor
10. dec 2022

@brembo dlho som si to myslela aj ja, ale nakontaktovala som sa na jednu babu co mala svadbu ešte v maji minuleho roka a dva mesiace dozadu video este tiez nemala, teraz uz neviem, ale vraj vie o viacerých ľuďoch, co mali problem s dodanim... Kameraman dookola opakoval ze video nám určite odovzdá, len neviem či skôr druhu svadbu nespravíme ako sa videa dočkáme.

brembo
12. dec 2022

@flinka 😂