Reklamácie v Tescu

zuzka2010
30. júl 2012

Prosim Vas ake mate skusenosti s reklamaciou v Tescu?kupila som tam stroj na cvicenie a niesom s nim spokojna, chcela by som vratit peniaze..

xlucia
30. júl 2012

@zuzka2010 no ak s nim nie si spokojna, nemaju ti ho preco brat spat. ak je vsak nejako poskodeny od novoti, pripadne nieco chyba resp. take nieco, to je dovod na rekl.
preco nie si spokojna??

zuzka2010
autor
30. júl 2012

velmi vrzga..tak hadam ho vezmu

gabuci
30. júl 2012

Ja som mala varnu kanvicu,bola som spokojná len po roku začala štrajkovať,raz ohrievala vodu,raz nie,tak som to brala späť.Poslali to naspäť či sa to dá opraviť,aj sa ma pýtali,či chcem peniažky potom alebo druhu kanvicu.Tak asi po troch týždnoch mi volali,že nedalo sa opraviť,môžem sa zastaviť pre peniažky.Taktiež dcérke sme kupovali nejak nad 20 eur žehličku na vlasy,po mesiaci nefun 🙂 govala správne tak som zobrala naspäť,takisto poslali niekde a potom som mohla pre peniaze.Ja s tým obchodom nemám zlú skúsenosť.
Ked ti to vrzgá tak trvaj na tom,že preto sa ti nepáči,ja si myslím,že pochodíš ako ja. 😉 Ináč takisto som si kupovala v Lidl bandáž pre tetu,no mala som kúpiť väčši,do troch dní som sa s tým vrátila,ja som si myslela,že bud to vymením ked majú,alebo si nakupim potraviny za tu cenu,no bez problému mi povedali,že mi vrátia peniaze.

zuzka2010
autor
30. júl 2012

@gabuci vdaka, zajtra vyskusam..

gabuci
30. júl 2012

trvaj na tom,že by to tak nemalo vrzgať ale hladko fungovať,že je to v záruke,ale ja nemôžem ani jediné škaredé slovo 🙂 takže bez problémov kupujem od nich aj nadalej...ale takéto som už počula,že v Deichmanne jednej známej nechceli zobrať topánky naspäť,vraj už nie su v záruke,hoci tam je tiež dvojročná záruka.Dokonca majú tma napísane,že v hociktorej obchode by mali prebrať naspäť tovar,ked si aj inde kúpila.Mojej dcérke sa pokazil zips na čižmách z toho obchodu,ešte to mala v dvojročnej záruke a bez problémov dali do opravy len to bola chyba,že pokiaľ boli v oprave tak jej chýbali.Dokonca vymenili aj na druhej nohe čo mala... 🙂 Nenechaj sa odradiťja si myslím,že sa dá tvoj problém vybaviť.

luciferkax
30. júl 2012

Ja mám s reklamáciami v TEscu veľmi dobré skúsenosti, ochotní, vždy bez problémov. Normálne chod s tým, že chceš reklamovať, pretože strašne vrzga, nám obvykle hned vrátili peniaze

alami
30. júl 2012

v tescu sa dalo niekedy vrátiť tovar do 30 dní bez udania dôvodu. neviem, či to ešte platí, ale myslím si, že áno. my sme tak vrátili korčule, lebo sme ide našli lacnejšie. Stačilo s bločkom, nepoškodený tovar. Ja si myslím, že ti to vezmú v pohode 😉

zuzulienka1973
30. júl 2012

Mala som vzdy dobre skusenosti.

raza
31. júl 2012

no ja si myslím, že aj prílišné vŕzganie je dôvod na reklamáciu. kedysi to tak nebolo, no u nás sa dá tovar vrátiť a dajú ti peniaze, ani nečakáš 30dní..

masinka
1. aug 2012

v Lidli a Kauflande sa da do 30 dni vratit neposkodeny tovar bez udania dovodu, v Carrefoure do 8 dni, v Tescu to bolo tusim tiez len 8. ale ked nefunguje ako ma, tak by to tiez nemal byt problem s reklamaciou. Ja mam s nimi len dobre skusenosti. Manzel si tam minule kupil tenisky, po dvoch mesiacoch podrazka praskla. Boli to take lacne - okolo 12 eur a este boli kupovane v akcii, takze nakoniec nevysli ani na 10, tak mu bolo blbe to ist reklamovat... tak som to tam v ramci nakupu zobrala ja a v pohode peniazky vratili 😀

zuzka2010
autor
15. aug 2012

ten pristroj mi v tescu bez problemov zreklamovali, vratili peniaze a netrvalo to ani tyzden..

malinkaaninka
16. aug 2012

chcela by som vrátiť v exisporte botasky.velmi sa v nich potia nohy.zn.exiray.bežne sa mi nohy nepotia,v týchto katastrofa.je šanca že ich vezmu späť?mam ich štyri dni.

boska79
16. aug 2012

@malinkaaninka je teplo... v lete sa potia nohy v kazdych topankach 😅

malinkazk
5. okt 2012

ahojte, pred vyše mesiacom som reklamovala foťák, ktorý som kúpila pred rokom a pol v tescu. Foťák sa však po chvíli používania vypínal, prípadne sám spustil blesk a tiež ukazoval neprehľadné info o batérii. Keď som doň dala nové batérie ikona ukazovala plnú batériu ale po nejakej pol hodine už bola iba štvrťka a nakoniec sa vypol kôli vybitej batérii. Keď som však zapla foťák na druhý deň batéria bola zase plná a niečo vydržala. Tak som ho vzala a šla reklamovať, dnes som tam kôli tomu volala a že servisný technik nepotvrdil žiadnu vadu a teda si môžem pre foťák prísť. Mám nárok na vrátenie peňazí keď som ešte v reklamačnej lehote 24 mesiacov od zakúpenia? Nesúhlasim s tým aby som si prišla po foťák, o ktorom viem že nebol opravený a teda sa problémy budu zase opakovať. Prosím poraďte mi, mrzí ma že musím riešiť takéto problémy..

pegas511
17. sep 2014

mozem reklamovat vysavac ak uz bol raz reklamovany ? vratia mi peniaze ? kupeny bol 31.7.2012 a reklamovany kratko po tom 20.10 2012. od ktoreho datumu ja zaruka? od toho zakupeneho alebo reklamovaneho ? dakujem ak poradite . pekny den

moonlighting
22. okt 2014

Máte skúsenosti s vrátením alebo výmenou oblečenia v Tescu? Kúpila som malému veci a niektoré by som potrebovala väčšie, len neviem či všetky budú mať aj vo väčších číslach. Máte skúsenosti?

jojdo222
7. feb 2015

Chcem sa spytat ze ci niekto reklamoval Lcd tv....potrebujem ktomu aj krabicu alebo len zarucny list....kupovany bol v Tescu Nove Zamky a uz byvam v Trencine...reklamuju mi ho?

emil1
1. apr 2015

Mne sa stalo že v Košiciach v Hypermarkete Tesco mi miesto dvoch rovnakých položiek naúčtovala ešte jednu na vyše takú istú polož ku,ale zistil som to až doma...Dá sa aj to reklamovať?Myslím podla dátumu a času na bločku a či nemajú pri pokladniach kameru, že čo v danej chvíli jej prešlo cez ruky aký tovar ...

sofin
5. máj 2015

ahojte, prosím o radu, kúpila som si bazari- nové nepoužité šaty- ruší obchod, dohodli sme sa, že keď mi budú malé , že ich môžem vrátiť na vlastné náklady a súhlasila som. Tovar dorazil v poriadku, ja som sa jej ozvala na 5 deň od prevzatia-lebo bol predlžený víkend, k tomu konečne manžel doma a neriešila a nevnímala som nič iné dookola, ani šaty ani počítač, tovar prišiel v stredu poobede, piatok bol sviatok, a v pondelok som písala, že sú mi malé.
Pani mi nechce vrátiť peniaze, že som ich použila a teraz ich chcem vrátiť, ja ich nemôžem použiť, keď sa do nich nemôžem asi nasačkovať, ani som ich neodskúšala, lebo pri stehnách sa zastavili... Však môžem poslať aj dôkazy, no neviem, zase som prišla o peniaze??? ďakujem za rady....

rudy11
6. feb 2016

Kúpil som telefón Lark a chcel by som ho vrátiť dalo by sa ? Stále vypadne signál nepáči sa mi

ada1969
24. apr 2017

solárna lampa zakúpená v TESCU Spišská nová ves ,dá sa reklamovať v TESCU krompachy?

lu2lu
27. nov 2017

Ahojte, chcela by som sa spytat, ak som kupila spodne pradlo dnes v lidli a skusila som ho na spodnu bielizen, su ochotni vratit peniaze? Nikdy neviem odhadnut ich cislovanie 36-38 a me a tricko mam take iste a dobre. Mkove veci obrovske