Reklamovať okuliare s ošúchaným logom?
Ahojte, pred 5 dňami som si kúpila v optike okuliare. Po 4 dňoch používania sa mi z oboch strán okuliarov zosuchalo logo. Je toto v poriadku alebo by ste okuliare reklamovali? Podotknem ešte že to nieje nejaká komerčná známa znacka, skôr optická, takže nejde mi o to aby ho každý videl. Samozrejme nijako to okuliarom z praktickej stránky neškodí ale beztak... ked som videla ze je logo z polovice osuchane tak som ho v pohode zotrela prstom. Je to podľa vás na reklamáciu?
@anonym_autor ak si ok byt mesiac bez okuliarov reklamovalaby som. Nestali urcite malo. Mne by to orajbane vadilo
@really8 však práve že nestali malo, tak z tohto hľadiska by som čakala ze budu kvalitnejšie spracované. Uvedomujem si ale ze na ucele to nič nezmenilo, tak neviem ci to nechať tak alebo "len" kvôli tomuto reklamovať...
@anonym_autor ja som reklamovala nedavno dvakrat okuliare lebo boli nekvalitne. Nakoniec som ich vratila. Urcite ries ak nie si spokojna.
Ja som doteraz "odnosila"veľa okuliarov,nosím ich od 8 rokov,a bežne sa mi stalo,že sa nejaký napis,či logo,keď boli vnútri na tej strane, ktorá sa dotýka líc a uší, zmazalo. Veď to je stály kontakt s pokožkou, potom, neskôr krém,mejkap a podobne.Mozno aj z vonkajšej strany sa zotreli,keď tam boli dáke nápisy,fakt neviem,také veci som v živote neriešila.
mne by asi ani nenapadlo obzerať tie logá,či sú tam,alebo nie,a reklamovať to? Zotrete logo? Načo? Podľa mňa by to ani neuznali,keď to nebráni užívaniu.
Ja som doteraz "odnosila"veľa okuliarov,nosím ich od 8 rokov,a bežne sa mi stalo,že sa nejaký napis,či logo,keď boli vnútri na tej strane, ktorá sa dotýka líc a uší, zmazalo. Veď to je stály kontakt s pokožkou, potom, neskôr krém,mejkap a podobne.Mozno aj z vonkajšej strany sa zotreli,keď tam boli dáke nápisy,fakt neviem,také veci som v živote neriešila.
mne by asi ani nenapadlo obzerať tie logá,či sú tam,alebo nie,a reklamovať to? Zotrete logo? Načo? Podľa mňa by to ani neuznali,keď to nebráni užívaniu.
@jaskolka rozumiem, preto sa aj pýtam na názor ostatných. Tieto nápisy boli z vonkajšej strany, bez kontaktu s pokožkou. Preto ma to zarazilo, lebo 5 dní je ozaj malo aj na okuliare od Číňanca..
@really8 však práve že nestali malo, tak z tohto hľadiska by som čakala ze budu kvalitnejšie spracované. Uvedomujem si ale ze na ucele to nič nezmenilo, tak neviem ci to nechať tak alebo "len" kvôli tomuto reklamovať...
@anonym_autor to je irelevantne ze ucel plnia. Keby ti opadne lak na novom aute nebudes to riesit lebo ved auto jazdi? Zvaz si este ze ak by ti ponukli iny model ci by si suhlasila. Najst padnuce okuliare nie je lahke
Ja by som to neriešila, ale keď sa ti s nimi chce naťahovať a čakať na vybavenie, tak reklamuj. Ty vieš či máš na to energiu a venovať tomu čas. Ak by to bola nejaká značka, že aj preto si si ich kúpila tak určite reklamovať.
Robim v optike určite reklamovať.
Mám okuliare 3 roky a značka je z vnútornej strany a dotýka sa položky. A neosuchalo sa ani náznakom. Rámy su tiež značkové
Tak ja som asi typ, ktorý aj keby mal tam logo,tak asi si to ani nevšimnem, pokiaľ účel plnia😃😃. Vlastne keď sa nad tým zamyslim,ani teraz neviem,či som mala (alebo mám) nejaký napis na okuliaroch.
Ale to som ja, samozrejme, ty daj reklamovať
@anonym_autor ano isla

@anonym_autor ak si ok byt mesiac bez okuliarov reklamovalaby som. Nestali urcite malo. Mne by to orajbane vadilo