Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
Ja som az dnes zistila,ze Ada je ta trapna modelka co varila "bez servitky" 😀 😀 😀 . Ktora sa tak strapnila, a vidim,ze jej bolo este malo. Nuz,ale tento x si robi reklamu na nieco ine 😝 . Duel vyhra Ada. Uz len podla uputavky na buduce.
@redangel32 Akoze varila.Ved teprvka budu varit farmari.A bolo dnes vydiet ze Ada mala najviac odpilene.
@mamartinka Ada uz v Bez servitky bola... minuly rok, varili modelky. tak perlila... http://www.mojevideo.sk/video/adbd/severo_juzna...
@mamartinka no pekne chudak :-/ myslim si,ze to vyhra andrea 🙄
nemalo sa hlasovat za najlepsieho farmara, ale najvacsieho alkoholika farmy a tak by bola pravom LENA "MARFUSA" vo vedeni
je mi už z toho fakt zle..chudak mišo nemohol sa nijako braniť, na jaku chevu boli tie duely??? aby kazdy sutaZIL za seba..a ta kveta, to je OTRAS žENSKA, NO NECH TO Už skonci, je to uz fakt otras a nespravodlive..smutna vec, ze markiza sa takto zubozila 😢
baby nezda sa vam že Ada sa podoba na Kačicu s tymi ustami no mne strašne.V živote bol s nou člano a bola tam fotka ked začinala.Pekne dievča nič jej nechybalo a teraz hruza zhovadena neprirodzena des.Ale to je moj nazor.čo sa tyka Michala nespravodlive ako nechapala som načo ex rozhodovali o tom kto zostane a kto nie.Relacia sa nemala volat Farma ale Blazon.myslela som si že tu ide o šikovnost kto čo dokaže kto sa čo nauči a nie kto kolko krat ukaže kozy,kto kolko vypije a kto sa najviac zabava.Markizy to nedomyslela no nemam chut to dopozerat nema sa tam na čo kukat.nech to vyhra lenka a hotovo ta tie peniaze aspon rozumne použije.pa
akosi som myslela ,že bude vyberať dalšieho fin. hospodár,vsak Kveta ho spominala...
no hej aj mne sa pači ten mišo..ma nieco do seba hahahha, aj ja mam doma miša, mojho manželika, aj syna Miša, no čo ..mišovia su skratka fajn chlapi. 🙂))))))))))))))))))))))))
Nie každá žena bude pri Mišovi šťastná!!! Musí sa mu povahovo hodiť, podľa mňa ženská ktorá je hnilá a nie je do roboty bude mať pri Mišovi drdy 😀 😀 On potrebuje babu, ktorá sa roboty nebojí, hlavne ak budú bývať na dome, on si robotu okolo domu poriadi určite aj sám, ale v kuchyni bude vyžadovať mať navarené, upratané, deti naporiadku, takže žiadne pipušky nemajú šancu 😀 😀 😀
Ja som pocula, ze to vyhra Monika 😀 Ale ci to je pravda, no ved uvidime 🙂
Jeeejda dievčata,občas hruza čitať čo tu rozoberate 😔 Same ohovaračky,kdo ako vyzera atd...Nič v zlom,ale je to každeho vec.Največsi samoľuby,najmudrejši tzv ŠRac ac tam bol Mišo a kopu z Vas je tu z neho hotovych lebo je užastny...a čim je užastny?že tam akože najviac robil?Farma bola aj je realitna Show,kde su vyhrotene situacie,takto to v živote vobec nechodi,len sa tu prejavili charakterove vlastnosti ľudi...A najviac sa vyfarbil MIchal.... 😉
A uz konecne pochopte,ze toto nie je hra kdo urobi co najviac na Farme....ale kdo bol sympaticky...a Miso bol obycajny chrapun............Tiez tam nerobil vsetko preto,lebo je charakter,ale preto,ze chcel vyhrat.... 😉
ceske prislovie
" praci je nutno nechat slyset"
musim prelozit? snad nie...
@miruska15 preto som ju nespoznala 😀 😀 😀 😀 Ked ma tie gamby ako kacka 😝.
@karinnka keby bol Miso chrapun,tak vytrci od zaciatku kopyta a kasle na vsetko ako zbytok (Miky,Jakub, Riky) Netvrdim,ze je dokonaly,pretoze nikto nie sme dokonaly. A povaha obzvlast. Ani tym preberanim tu na fore nic neporiesime. Len si vyjadrujeme svoj nazor na to 😉
@veronikazm Prepac ale to patri do bazaru nie sem.Si sa pomylila asi.
som zvedavá na výsledok,tipujem,že to vyhrá Andrea....
Tak je to.Ada a Lena.
Lena zas co beci?Sa pavukov boji?
lena mi uz lezie na nervy s tym jej revaním. čakala som čo zase vypotí ako jej chybaju deti a ona že : bojím sa pavukov. ako keby doteraz na farme nikde neboli. 😝 😝

http://farma.markiza.sk/clanok-563340-miso-som-...