Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
@denisocka mas lenku v priateloch?
som rada,ze Michal mal najviac hlasov 😉
@helenkasabinka mam,aj ja som rada a ako sa tesil
cele je to trapne.
tak vyhrala Andrea? to je odveci cele toto 😕 😕 😕 nemali hlasovat ludia?
ako som to sledovala v konecnom dosledku to bolo cele traposina... skoda premrhanych vecerov 😠 nejde teraz o to kto to mal alebo nemal vyhrat ....cely vecer som sa pritom nudila 😠
joj, baby, cele zle bolo toto finale... 🙂 esteze to uz skoncilo...
ahojte, musela som ist malu uspat a nevidela som koniec. Ako to dopadlo? Ktory den ten chlieb piekli? A teda ada to vyhrala? Dakujem za info 🙂
Najsympatickejší farmár
Zatiaľ čo v boji o 50 000 € mali Andrea Járová a Lenka Liptáková osud takpovediac vo vlastných rukách, o titule Najsympatickejší farmár rozhodovali diváci prostredníctvom esemesiek. Vybrať si mohli spomedzi všetkých desiatich súťažiacich. Najviac hlasov získal Michal Kováčik. Rodákovi z Lehoty pod Vtáčnikom poslali priaznivci 34 970 SMS z viac ako 63 000. Mladík vyhral tisíc fliaš piva.
z ofic. stranky:
V súčasnosti sa súťažiaci okrem kôz a kráv na FARME starajú o 3 zajacov, 5 husí, 1 kohúta, 10 sliepok, 7 kuriatok, 2 prasiatka a 6 ovečiek. Zvieratá im boli na FARMU dodávané postupne. Na farme je taktiež malá vodná nádrž, v ktorej sú nasadené pstruhy (40 ks) a súťažiaci ich priebežne lovia počas celej doby pobytu
Takze nakoniec odpovedala spravne Lenka - 40pstruhov a nie Ada-50struhov. 😠
tak ako to super zacalo, tak sprosto to skoncilo..miso ok..to bolo dobre, a pivo potesilo..ale nepacilo sa mi , ze za baby bojoval niekto iny..duel mal byt medzi adou a lenkou a nie medzi inymi farmarmi..to ze je lenka tehu..no mali dat dake ulohy , aby ich mohla splnit..a nie nechat bojovat niekoho ineho..a celkovo to bolo len natahovanie casu..no a ten koniec to zabil..ani sami nevedia, co maju uvedene na hlavnej stranke..no ale dalo sa to cakat..a.co pride nove? 😀
@monka9999 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/... je to v popise oficialnej stranky farma-zadaj do googlu - o koho sa na farme staraju
na FB som čitala,že aj ten zajac nebol hermelin ako hovorili,ale iny
Markize islo jednoznacne o sledovanost a nie kto "zasluzene" vyhra. 🙂 Cize vsetko to bolo o tom aby mali cez leto vysoku sledovanost,kedze vsade idu reprizy. Co si myslim,ze sa im podarilo. Nehliadac na to ako to vsetko dopadlo. Cakajme s akou "novinkou" pridu opat a my im to "zjeme" aj s navijakom ako teraz. 😠
a to komentovanie Kvety nula bodov. bola trápna a nevie ani naťahovať divakov. bola totalne trápna. aspon uz viem ze čo bude moderovať ona tak ruky preč 😝
@pancake nevidela som to vcera cele,ale tiez som pocula,ze Kvetka "potila" poriadne. Aj to co baby napisali,to bol fakt trapas a cele zlyhanie relacie. Kedze to bolo finale tak ubohost.

je to cele nejake nemastne neslane kokso 😕 😕 😕