icon

Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?

helenkasabinka
11. sep 2011

je to cele nejake nemastne neslane kokso 😕 😕 😕

helenkasabinka
11. sep 2011

@denisocka mas lenku v priateloch?

helenkasabinka
11. sep 2011

som rada,ze Michal mal najviac hlasov 😉

denisocka
11. sep 2011

@helenkasabinka mam,aj ja som rada a ako sa tesil

denisocka
11. sep 2011

cele je to trapne.

helenkasabinka
11. sep 2011

tak vyhrala Andrea? to je odveci cele toto 😕 😕 😕 nemali hlasovat ludia?

tanitta
11. sep 2011

ako som to sledovala v konecnom dosledku to bolo cele traposina... skoda premrhanych vecerov 😠 nejde teraz o to kto to mal alebo nemal vyhrat ....cely vecer som sa pritom nudila 😠

zivika
11. sep 2011

joj, baby, cele zle bolo toto finale... 🙂 esteze to uz skoncilo...

jana776
11. sep 2011

ahojte, musela som ist malu uspat a nevidela som koniec. Ako to dopadlo? Ktory den ten chlieb piekli? A teda ada to vyhrala? Dakujem za info 🙂

zivika
11. sep 2011

@jana776 chlieb piekli 10ty den, tak bola dalsia otazka, ze kolko bolo pstruhov prvy den v nadrzi, lenka tipla 40, ada 50 a bolo ich 50, tak ada je vitaz

nadhera
11. sep 2011

Najsympatickejší farmár

Zatiaľ čo v boji o 50 000 € mali Andrea Járová a Lenka Liptáková osud takpovediac vo vlastných rukách, o titule Najsympatickejší farmár rozhodovali diváci prostredníctvom esemesiek. Vybrať si mohli spomedzi všetkých desiatich súťažiacich. Najviac hlasov získal Michal Kováčik. Rodákovi z Lehoty pod Vtáčnikom poslali priaznivci 34 970 SMS z viac ako 63 000. Mladík vyhral tisíc fliaš piva.

nadhera
11. sep 2011

z ofic. stranky:
V súčasnosti sa súťažiaci okrem kôz a kráv na FARME starajú o 3 zajacov, 5 husí, 1 kohúta, 10 sliepok, 7 kuriatok, 2 prasiatka a 6 ovečiek. Zvieratá im boli na FARMU dodávané postupne. Na farme je taktiež malá vodná nádrž, v ktorej sú nasadené pstruhy (40 ks) a súťažiaci ich priebežne lovia počas celej doby pobytu

nadhera
11. sep 2011

Takze nakoniec odpovedala spravne Lenka - 40pstruhov a nie Ada-50struhov. 😠

dm1
11. sep 2011

@nadhera akurat som to sem isla dat 😒 . No zaujmave veru som zvedava ako toto vysvetlia ked na svojej oficialnej stranke mali 40 😕

nadhera
11. sep 2011

@dm1
Aj ked moj vitaz je Miso, toto je voci Lenke nefer. ☹

eva7780
12. sep 2011

@dm1 ktovie či vobec vysvetlia,už od začiatku určite mali naplánované kto bude vitaz

traktor
12. sep 2011

tak ako to super zacalo, tak sprosto to skoncilo..miso ok..to bolo dobre, a pivo potesilo..ale nepacilo sa mi , ze za baby bojoval niekto iny..duel mal byt medzi adou a lenkou a nie medzi inymi farmarmi..to ze je lenka tehu..no mali dat dake ulohy , aby ich mohla splnit..a nie nechat bojovat niekoho ineho..a celkovo to bolo len natahovanie casu..no a ten koniec to zabil..ani sami nevedia, co maju uvedene na hlavnej stranke..no ale dalo sa to cakat..a.co pride nove? 😀

denisocka
12. sep 2011

@traktor proste fraška , som mohla radšej spat ...

denisocka
12. sep 2011

@nadhera napíšu,že chyba bola na stranke a každy musi drzat huby ,kto s farmou niečo mal,lebo podpisali zmluvy a hrozila by im pokuta.takže je jedno kolko tam bolo pstruhov,dali to umelo vyhrat adi

monka9999
12. sep 2011

@denisocka a ako vieš kolko tam tych ryb bolo?ja som si nikdy v žiadnej časti nevšimla že by to vobec spomenuli.a možno to ani sami nevedeli.nevieš kde sa to presne natačalo?

denisocka
12. sep 2011

@monka9999 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/... je to v popise oficialnej stranky farma-zadaj do googlu - o koho sa na farme staraju

monka9999
12. sep 2011

@denisocka a tam je aj ten počet?no skusim to pozriet

denisocka
12. sep 2011

@monka9999 ano - pstruhy 40ks, zajace x ks, koza ,cap ---

monka9999
12. sep 2011

@denisocka no ty kokos a to im nebolo blbe povedat 60?ale asi si lenka moc nepomože.henta to oplieska po butikoch.

monka9999
12. sep 2011

@denisocka našla som to.je tam v zatvorke40ks pstruhov.ale asi si aj tak nepomože.nepomohol by jej ani pravnik

eva7780
12. sep 2011

na FB som čitala,že aj ten zajac nebol hermelin ako hovorili,ale iny

denisocka
12. sep 2011

@eva7780 ja som to tiež čitala teraz

redangel32
12. sep 2011

Markize islo jednoznacne o sledovanost a nie kto "zasluzene" vyhra. 🙂 Cize vsetko to bolo o tom aby mali cez leto vysoku sledovanost,kedze vsade idu reprizy. Co si myslim,ze sa im podarilo. Nehliadac na to ako to vsetko dopadlo. Cakajme s akou "novinkou" pridu opat a my im to "zjeme" aj s navijakom ako teraz. 😠

pancake
12. sep 2011

a to komentovanie Kvety nula bodov. bola trápna a nevie ani naťahovať divakov. bola totalne trápna. aspon uz viem ze čo bude moderovať ona tak ruky preč 😝

redangel32
12. sep 2011

@pancake nevidela som to vcera cele,ale tiez som pocula,ze Kvetka "potila" poriadne. Aj to co baby napisali,to bol fakt trapas a cele zlyhanie relacie. Kedze to bolo finale tak ubohost.