Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
Co im to maso chytilo plesen? Ked ho umyvali .... Tak potom mal martin pravdu ze ho treba vyvesit aby sa vetralo. No som zvedava koho si vyberie do duelu 🙂) Ale bolo jasne ze prvy pojde on.
ja kukam
ahojte,kto dnes vypadol?
@5katarina7 vajčak martin 😀
@denisocka díky,a aký súboj bol? 😀
@5katarina7 suboj?no martin predvadzal..ani neviem ako to nazvat 😀 ..urcite si to pozri, stoji to za to..inak mna dostalo, aky list im napisal deti moje bla bla bla, a ze sa stretnu u nich..no a ked odchadzal, tak sa ani nerozlucil..tak to co za cloveka, ine pisem, ine konam..blee
@traktor,tak dával formu ako doteraz 😀
zato sa števo vznašal do nebesies,že ho premohol ..tak trufol si na starca s pokazeným ramenom a vyhral ..tak teraz stupol v očiach spolusutažiacich do výšin... určite,tak ako s tou fotogenickou pamäťou 😀 😀 😀 😀 😀
aj ja chcem mat tolko sebavedomia ako ten afektovany stevko 😵
no mne sa ta tehotna lena vobec nepaci ako robi co robi....chuda male vcera sa tam este bila a mladeho dvihala 😠 😠 nech nevravi ze to nevadi je mi s nej zle 😝
no tiež nechapem,prečo teraz je taka -detisnka , neôpride mi to moc prirodzene .ale tak,každy sme nejaka povaha
Ahojte.Dnes tam budeme mat aj Jarovej Striptiz http://www.topky.sk/cl/100313/1284683/Jarovej-s... Inak neviem ako vy ale ta Lenka co tam vcera predvadzala ako sa byli.To sa neboji ze moze o to dieta prist?Keby tak na brucho spadla alebo nieco.
@denisocka
@mamartinka este aj tu kravu isla dojit a krava bula nervozna....no takto riskovat ze ju kopne 😔 maly by ju dat uz do duelu a nech ide domov,lebo kvoly peniazom riskuje malej/ho zivot
ja neviem,ja som si to tak domyslela,ale to akože ja vo svojej hlave,že kedže jej došli pozorivne tripple testy kym bola na farme + nervozita a strach + ponorkova choroba - tak to proste nechala na toho tam hore,že robila aj viac možno ako mohla, aj vystrajala aj okolo tej palice sa točila ... že ked,tak nech .... + už im tam asi aj preskakuje kus od nudy a hladu
@mamartinka to vazne ci fotomontaz?? 😲 😲
@wewerka000 Podla toho co myslis.Ktory prispevok.Ak myslis Jarovu tak to bude dnes vecer skutocnost.
@wewerka000 co?
@mamartinka
@denisocka myslim co sa spolu fotili hore bez

http://www.cas.sk/clanok/203405/tehotna-liptako...