icon

Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?

lenulik6
3. aug 2011

Co im to maso chytilo plesen? Ked ho umyvali .... Tak potom mal martin pravdu ze ho treba vyvesit aby sa vetralo. No som zvedava koho si vyberie do duelu 🙂) Ale bolo jasne ze prvy pojde on.

denisocka
3. aug 2011

@lenulik6 jakuba ......... ..ja som taky špion,ja viem ešte viac. ale neprezradiiiiiiiiiiiiiiiiim lebo nebude na konci vzruuušo

lenulik6
5. aug 2011

@denisocka hehe no ale vybral stefana som zvedava ako to dnes dopadne 🙂)) stefan je moc sebavedomy :D

denisocka
5. aug 2011

@lenulik6 bno tak som mala mylne info,takže už neverim ..ale verim že vyhra stefan,aj ked zato,ako si veri,by si zaslužil po nose

traktor
5. aug 2011

@denisocka a mne sa paci, ze je taky sebavedomy..furt lepsie ako daky strachopud..a hadam to tomu staremu natrie, bo uz ho mam dost..ale zas na druhej strane, ked tam stary nebude, ..kto im bude liezt na nervy 😀

bambulkabambulkova
5. aug 2011

ja kukam

5katarina7
5. aug 2011

ahojte,kto dnes vypadol?

denisocka
5. aug 2011

@5katarina7 vajčak martin 😀

5katarina7
5. aug 2011

@denisocka díky,a aký súboj bol? 😀

traktor
6. aug 2011

@5katarina7 suboj?no martin predvadzal..ani neviem ako to nazvat 😀 ..urcite si to pozri, stoji to za to..inak mna dostalo, aky list im napisal deti moje bla bla bla, a ze sa stretnu u nich..no a ked odchadzal, tak sa ani nerozlucil..tak to co za cloveka, ine pisem, ine konam..blee

nadhera
6. aug 2011

@lenulik6 jasne,ved uz stari ludia vyvesovali maso v komore po zabijackach 🙂

nadhera
6. aug 2011

@traktor zaver som nevidela - isto to dnes budu opakovat, tak mrknem. 😉

5katarina7
6. aug 2011

@traktor,tak dával formu ako doteraz 😀

denisocka
6. aug 2011

zato sa števo vznašal do nebesies,že ho premohol ..tak trufol si na starca s pokazeným ramenom a vyhral ..tak teraz stupol v očiach spolusutažiacich do výšin... určite,tak ako s tou fotogenickou pamäťou 😀 😀 😀 😀 😀

lenulik6
11. aug 2011

aj ja chcem mat tolko sebavedomia ako ten afektovany stevko 😵

pia22
11. aug 2011

@lenulik6 presne tak. Na grcku mi z neho je:-P

wewerka000
12. aug 2011

no mne sa ta tehotna lena vobec nepaci ako robi co robi....chuda male vcera sa tam este bila a mladeho dvihala 😠 😠 nech nevravi ze to nevadi je mi s nej zle 😝

denisocka
12. aug 2011

no tiež nechapem,prečo teraz je taka -detisnka , neôpride mi to moc prirodzene .ale tak,každy sme nejaka povaha

mamartinka
autor
12. aug 2011

Ahojte.Dnes tam budeme mat aj Jarovej Striptiz http://www.topky.sk/cl/100313/1284683/Jarovej-s... Inak neviem ako vy ale ta Lenka co tam vcera predvadzala ako sa byli.To sa neboji ze moze o to dieta prist?Keby tak na brucho spadla alebo nieco.

wewerka000
12. aug 2011

@denisocka
@mamartinka este aj tu kravu isla dojit a krava bula nervozna....no takto riskovat ze ju kopne 😔 maly by ju dat uz do duelu a nech ide domov,lebo kvoly peniazom riskuje malej/ho zivot

denisocka
12. aug 2011

ja neviem,ja som si to tak domyslela,ale to akože ja vo svojej hlave,že kedže jej došli pozorivne tripple testy kym bola na farme + nervozita a strach + ponorkova choroba - tak to proste nechala na toho tam hore,že robila aj viac možno ako mohla, aj vystrajala aj okolo tej palice sa točila ... že ked,tak nech .... + už im tam asi aj preskakuje kus od nudy a hladu

wewerka000
12. aug 2011

@mamartinka to vazne ci fotomontaz?? 😲 😲

mamartinka
autor
12. aug 2011

@wewerka000 Podla toho co myslis.Ktory prispevok.Ak myslis Jarovu tak to bude dnes vecer skutocnost.

denisocka
12. aug 2011
wewerka000
12. aug 2011

@mamartinka
@denisocka myslim co sa spolu fotili hore bez