Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
hej,vyhra ..možno,bude duel s nou a adou
neverim, ze to ona vyhra...
ja tiez dufam ze to nieje pravda,ze vyhra
zas keby vyhrala monika, nebolo by to spravodlive,ved tam dokopy nič nerobi
ale vravim,že možnop vyhra.ja mam info,že duel bude verejny, asi smskovy -a tam ma byt ada a lenka
mišo by mal vyhrat
mna by inac zaujimalo, ako ich tam kameruju. To su tam pri nich stale kameramani alebo su na kazdom mieste namontovane kamery ci ako?
@handulkahana uz som sa tu davnejsie chcela opytat, ci stevko nie je gay,ale bala som sa reakcii 😀 😀 😀
@nadhera mne sa zda, ze je...
@wewerka000 fandim misovi - najprv to sice bola lenka,ale uz ma to preslo 😠 po vcerajsku
@nadhera mna uz davno presla aj ako sa chova ku malemu aj aka je tvrdohlava a furt si mosi svoje povedat....taka je ak bol kobra ani on ani ona neustupili a protirecili si furt..
Ja som si tiez myslela,ze Andrea bude taka pipinka lebo ked som ju videla v relaci chutis mi tak som myslela,ze z nej odpadnem ako afektovane hovorila a to S ako davala stala -orieSky 😅 😅 😅 😅 😝 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 ale nakoniec je ozaj v pohode ale to asi len preto,ze tam ozaj nic nerobi a zapaja sa len do blbin 😒 😒 😒 😒
Inak ten Michal keby som si mala zo vsetkych vybrat tak by to bol asi on,lebo je jediny kto tu show berie aspon ako tak vazne
jakub je blazon sa necha dobrovolne dobodat vcelami .. vyzera strasne .. cely opuchnuty .... na nespoznanie
ja tu tehotnu lenku vobec nechapem vcera co tam popijala to tvrde a uz dnes ze si da burciacik.no je to nezodpovedna zema 😠
ja mam take nervi na tu Lenu ,hole zemiaky zeru.pred tym ryby chodili chytat krista spravim falosne halasle ci co to je abo falosny gulas ale kazdopadne by bolo toho viac.to sprosta zena.myslim ,ze stale tam maju cosi s cim sa da spekulovat ale prve co ju napadne su hranolky .cim krmi deti musia mat dost penazi ked nevie rozmyslat nad varenim
veľmi sa nad tým nevzrušujte farma nie je priamy prenos sú to natočené diely čítala som na topkách že tá pley mat vyhrala a že si už užíva plastiky za výhru vo farme aj ešte s jedným farmárom ferleťákom.
a to sms bude iba aby zarobili formálne.
@inciatko1 presne!!! Akoze ja nechapem-bud je to divadlo pre divakov, alebo su tam vsetci (so sefkucharkou Lenkou na cele) totalne pripeceni (jemne povedane)! Ked zabili tie 4 male kurky co tak nasucho spiekli, ze sa z nich nikto nenajedol-ved 2 dam do jedneho velkeho hrnca, pridam zeleninu, drobanceky z vajicka a muky a uvarim paradnu polievku, dalsie dve oberiem a urobim plny hrniec perkeltu s haluskami. Ved maju vajicka, mlieko, muku, zeleninu, koreniny, mozu si nachytat ryby, tolko super jedal sa da z toho spravit. Lenka ako kucharka a matka 6 deti u mna uplne prepadla a ostatni co sa tyka stravovania tiez vela rozumu nepobrali-tak nech zeru zrno a surovu zeleninu sprostaci:-P
dufam ze ludia nebudu glupi a volit lenu,radsej tota playmate nech vyhra ona sa az tak netrase za tou vyhrou,narozdiel od tehotnej kravy
@denisocka no keby bol duel medzi ANdreou a Lenou tak tiez radsej to prajem tej Lene predsa ona ma deti (a vela deti) tak tie peniaze hadam aspon rozumne vyuziju a co taka Andrea bude zas cestovat ale to bude aj ked nevyhra cize jej tie peniaze nejako extra nepomozu ved prachov ma aj tak dost 😉

a si predstavte ze to lena vyhra!! 😠 vobec si to nezasluzi