icon

Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?

dada1212
22. aug 2011

No tak ak by bola Andrea vo finále, tak potom prejde celou súťažou bez absolvovania duelu, lebo sa mi nechce veriť, žeby v hocijakej disciplíne porazila Moniku alebo Lenku.
Ja by som priala výhru Michalovi, ale asi to vyhrá Lenka, jej som zo začiatku tiež držala palce, ale nepáči sa mi, že nie je taká pred kamerami ako v živote a kvôli výhre je aj schopná sa pretvarovať a oblbovať divákov a taktiež vôbec neberie ohľad na dieťa čo čaká. Napríklad čo je to za blbý nápad v prípade súboja zvoliť si preťahovanie lanom oviazaným o brucho ked v bruchu nosí dieťa? 😒

domini25
22. aug 2011

@helenkasabinka playboy ano..

domini25
22. aug 2011

@dada1212 sak co doma ma este 6deti...takze keby sa nieco stalo asi je jej to jedno a kedze je veriaca a nepozna antikoncepsiu tak si spravi dalsie

domini25
22. aug 2011

@mada111 nebolo by to spravodlive lebo v telke mas zostrih nie cele dni natocene...a do zostrihu davaju to najzaumivajsie takze by to nebola spravodlivost

monka9999
22. aug 2011

@denisocka no tu maminu by som ešte brala ale ta vypatlana playmay?no nakoniec to vyhra.

terrs
24. aug 2011

@mamartinka ty tie veci všetky aj stíhaš sledovať a máš na ne vlastný názor či tu len robíš hlásateľku a kopíruješ novinky?

mamartinka
autor
24. aug 2011

Pozrite co som nasla.Aha Tak vytaz bude Monika http://www.topky.org/2011/08/tajne-info-vitazom...

traktor
24. aug 2011

@mamartinka par stran dozadu som to pisala aj ja..to , ze vyhra monika bolo uvedene pod tym klipom..tak uvidime 😉

denisocka
24. aug 2011

@mamartinka tajne info to nieje,clanok je stary a je to len debilna finta . ale šak uvidime,keby že vyhra ale ona,tak to by bolo meganespravodlive,šak je ako prihamana a nič nerobi

vejula
24. aug 2011

babyyyy o viťazovi rozhodne až SMS hlasovanie, minule to potvrdila Kveta v telerane, ved viete kolko na tom zarobia ked budu ludia hlasovať? to by boli blbí keby to nevyužili, ved farma ma taku sledovanosť že sa nič nehrabe dokonca vyššiu ako slovenske fotbalove zapasy

traktor
24. aug 2011

vsak hlasovanie môze byt..aj vitaz uz môze byt znamy..u nas by som sa uz nicomu necudovala 😝

mamartinka
autor
24. aug 2011

Ahojte baby.Tak ako sa vam dnes paci farma.Neviem ako vy ale Michal a Lenka s nim kosi.To je inak tak praca pre kombajn a nie pre rucne kosenie.Aspon podla mna.Ani ten hospodar nieje tusim normal tolko im dat rucne kosit.A ten Stevo tam co robil.To on nevie ani kosu drzat a ist z Misom kosit 😠 To musela Lenka?No nemam slov.Hlavne ze 4 kozy napasol Stevo 😀 A Michal dobry strih nahodil.Uplne inaksi a pracoviti zo vsetkych asi najviac.Sikovny je to chalan.

mamartinka
autor
24. aug 2011

http://farma.markiza.sk/clanok-562522-vyledky-v... Hned som si myslela ked baby zvolali jezis Lenka,Lenka ked hospodar zapiska zajtra ze asi deti za nou prisli.

dm1
24. aug 2011

ale rodina prisla za vsetkymi nie? aspon podla tych ukazok to tak vyzeralo. Oni vzdy tie uputavky a clanky tak nafuknu a nikdy sa v podstate nic nedeje

ale dnes som sa pobavila ked Ada vycitala Michalovi ze on sa aj ostrihat stihol a ona sa ani nesprchovala tolko mala roboty 😅 . Hlavne ze predtym hovorila ako Michal s Lenkou vela urobili a oni mali cas kozy past 😝

mamartinka
autor
24. aug 2011

@dm1 Presne s tou Adou.Ano pridu tam za vsetkymi rodiny.

denisocka
25. aug 2011

@mamartinka no tak lenka u mna teda zabodovala tou rekaciou na poz.TT . mame sa co od nej učit, mnohe tu vysedavame pri internete a riešime v temach každy prd .

dm1
25. aug 2011

ja celkovo trosku som zmenila nazor na Lenku. Zo zaciatku mi vadilo ze vela robi akoby nemyslela na dieta a tak ale ked som sa nad tym zamyslela tak zeny na dedinach co maju zvierata, polia a tak proste robit musia ci su tehu alebo nie proste to tam beru ako normalne a nikdo sa nad tym nezamysla. Ine su mozno len bitky, skakanie do studenej vody a tak samozrejme

ma77
25. aug 2011

@dm1 Maš pravdu aj mna včera
Ada nas.. jak vybehla na Michala že sa stihol ostrihat hlavne že ona vylihovala na poli aj s Monikou a števom 😀 😀 😀

nadhera
25. aug 2011

Mojim mysickam sa pacilo,ako miso chytal zajka 😉

Neverim,ze monika vyhra 😠

denisocka
25. aug 2011

ja som zas bola nato,že o tých pozit.TT vie a preto to robi,ale hlboko som sa mýlila