Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
No tak ak by bola Andrea vo finále, tak potom prejde celou súťažou bez absolvovania duelu, lebo sa mi nechce veriť, žeby v hocijakej disciplíne porazila Moniku alebo Lenku.
Ja by som priala výhru Michalovi, ale asi to vyhrá Lenka, jej som zo začiatku tiež držala palce, ale nepáči sa mi, že nie je taká pred kamerami ako v živote a kvôli výhre je aj schopná sa pretvarovať a oblbovať divákov a taktiež vôbec neberie ohľad na dieťa čo čaká. Napríklad čo je to za blbý nápad v prípade súboja zvoliť si preťahovanie lanom oviazaným o brucho ked v bruchu nosí dieťa? 😒
@helenkasabinka playboy ano..
@mamartinka ty tie veci všetky aj stíhaš sledovať a máš na ne vlastný názor či tu len robíš hlásateľku a kopíruješ novinky?
Pozrite co som nasla.Aha Tak vytaz bude Monika http://www.topky.org/2011/08/tajne-info-vitazom...
@mamartinka par stran dozadu som to pisala aj ja..to , ze vyhra monika bolo uvedene pod tym klipom..tak uvidime 😉
@mamartinka tajne info to nieje,clanok je stary a je to len debilna finta . ale šak uvidime,keby že vyhra ale ona,tak to by bolo meganespravodlive,šak je ako prihamana a nič nerobi
babyyyy o viťazovi rozhodne až SMS hlasovanie, minule to potvrdila Kveta v telerane, ved viete kolko na tom zarobia ked budu ludia hlasovať? to by boli blbí keby to nevyužili, ved farma ma taku sledovanosť že sa nič nehrabe dokonca vyššiu ako slovenske fotbalove zapasy
vsak hlasovanie môze byt..aj vitaz uz môze byt znamy..u nas by som sa uz nicomu necudovala 😝
Ahojte baby.Tak ako sa vam dnes paci farma.Neviem ako vy ale Michal a Lenka s nim kosi.To je inak tak praca pre kombajn a nie pre rucne kosenie.Aspon podla mna.Ani ten hospodar nieje tusim normal tolko im dat rucne kosit.A ten Stevo tam co robil.To on nevie ani kosu drzat a ist z Misom kosit 😠 To musela Lenka?No nemam slov.Hlavne ze 4 kozy napasol Stevo 😀 A Michal dobry strih nahodil.Uplne inaksi a pracoviti zo vsetkych asi najviac.Sikovny je to chalan.
http://farma.markiza.sk/clanok-562522-vyledky-v... Hned som si myslela ked baby zvolali jezis Lenka,Lenka ked hospodar zapiska zajtra ze asi deti za nou prisli.
ale rodina prisla za vsetkymi nie? aspon podla tych ukazok to tak vyzeralo. Oni vzdy tie uputavky a clanky tak nafuknu a nikdy sa v podstate nic nedeje
ale dnes som sa pobavila ked Ada vycitala Michalovi ze on sa aj ostrihat stihol a ona sa ani nesprchovala tolko mala roboty 😅 . Hlavne ze predtym hovorila ako Michal s Lenkou vela urobili a oni mali cas kozy past 😝
@dm1 Presne s tou Adou.Ano pridu tam za vsetkymi rodiny.
@mamartinka no tak lenka u mna teda zabodovala tou rekaciou na poz.TT . mame sa co od nej učit, mnohe tu vysedavame pri internete a riešime v temach každy prd .
ja celkovo trosku som zmenila nazor na Lenku. Zo zaciatku mi vadilo ze vela robi akoby nemyslela na dieta a tak ale ked som sa nad tym zamyslela tak zeny na dedinach co maju zvierata, polia a tak proste robit musia ci su tehu alebo nie proste to tam beru ako normalne a nikdo sa nad tym nezamysla. Ine su mozno len bitky, skakanie do studenej vody a tak samozrejme
Mojim mysickam sa pacilo,ako miso chytal zajka 😉
Neverim,ze monika vyhra 😠
ja som zas bola nato,že o tých pozit.TT vie a preto to robi,ale hlboko som sa mýlila

http://www.topky.sk/cl/100313/1285335/Tehotna-L...