Remix výkup oblečenia do second hand . Skúšali ste ?
Kočky natrafila som na tohto výkupcu oblečenia . Triedili sme šatník a muž nabral tak sa do väčšiny už nevopchá . Poväčšine značky Jack Jones ,HM , Zara , TT , ecko. Máte skúsenosť ako to je ...čítala som že im pošlete balík oni ho nacenia buď súhlasím alebo nie .peniaze pošlú na účet... Ďakujem 🤗
@bobby4 inak, neviem podla coho to sudia. ja som tiez poslala uplne novu kozenu kabelku zo znackovej predajne a tu ohodnotili na 15 eur a ze vyrazne znamky nosenia! ale dve bundy mi uznali a tie sa aj za celkom slusne ceny predali, jedna za 35 eur, co bola super cena, lebo mala 8 rokov a kupovala som ju za 70. druhu uz si nepamatam. a asi tri veci mi neuznali
Určite neodporúčam. Poslal som tam cca 25 vecí- po mne, mužovi, po detoch...boli vo veľmi dobrom stave, niektoré ani nenosené, nemali flaky, trhanie nič také a neboli ani opotrebované, dokonca boli to moderné veci...a boli to značkové veci ako ZARA, HM, Skiny, Puma atd.... Schválili mi z toho 3 kusy...
A ináč objednala som Službu Remix bag platila som, čakala som že kuriér donesie Remix bag do čoho môžem zabaliť veci ale napísali mi že nedonesú, takže musela som zabaliť do vlastného balíku...hoci na internete bolo tak že kuriér donesie...
Ale ešte dobré že som objednala službu Remix bag lebo moje veci by som už nikdy nevidela...už tie veci hoci nepotrebujem preto som chcela predať ale RADSEJ DAROVAT NIEKOMU než poslať do Remixu...
Vyskúšala som ale už viackrát určite nepošlem tam nič....
AJ ja som poslala Vela veci. Vedela som aze viac bude reciklovanw, ale poslala som aj uplne nove veci, ako saty z reserved (nesedilw)
Ale nic !!! Neschvalili
Nikdy viac
tak ja neviem, mne sa vzdy podarilo predat tu na bazare znackove veci za dobre ceny. Vzdy. Aj teraz v lete som nahodila kopu a vsetko je prec do mesiaca. Niktore veci za polovicu nakupu isli. Mne by sa nehcelo trpnut ci uznaju, ci neuznaju.. platit clenstva, a z 10 veci ktore by isli napr. aza 100eur, by mi uznali dve za 30EUR tak na co...
@simca06022011 ja u nich skor nakupujem, predam aj ja tu, ale su veci, čo sa predaju hned, potom su, čo stoja...možno tie sa oplatia tam poslať viac....ale zatiaľ o tom nerozmýšľam..
Ja objednavam veci z Remixu uz asi 2 roky a s tivarom som spokojna. Co mi nesadne v pohode vratim. Vecer online objednam kuriera a na druhy den pre veci pride. Akurat kurier je plateny 3.60 to stoji, ale nemusim veci balit, a posielat postou. Zabalim vzdy do krabice ci obalu, v ktorom prisla objednavka
Co sa tyka predaja teda Remix bagu, uz som predavala velakrat. Pravda je, ze vela veci neschvalia. Ale mne to az tak navadi, nakolko tam predavam veci, ktore kupim v sekacoch, takze ja za tie veci som zaplatila max. 5 eur za ks. Casto aj menej. Vacsinou sa mi oplatilo predat kabelky znackove. V sekaci som kupila za par eur a mala som z nej aj 30 takze na niecom som zarobila paradne a na niecom nie. Ale mam to bez roboty, objednam online u kuriera remix bag doruci mi ho, nabalim veci a kurier pre nich pride. Takze asi tak
Ja som ich objavila pred rokom, kupujem tam často.Často som aj veci vracala späť- keďže niektoré ks podľa popisu "nový produkt bez visačky" vyzerali na zaplakanie- celé špinavé, farba spratá, špina zájdená. Poslala som im pred týždňom 3 zimné bundy. Jednu som mala 1x-je mi úzka-nenosená, jedna Michael Kors-originál z Parndorfu vzatá pár x na striedačku z množsvtvom iných búnd a kabátov, tretia uplne nová-kúpila som minulú zimu ale nenosila- tak, že ju idem predať...Dnes mi odpísali, že- citujem:"Produkty, odoslané vo vašom RemixBagu nesplňajú naše kritériá kvality a neboli schválené na predaj. Nasleduje ich doručenie späť na Vašu adresu" EŠTEŽE som si priplatila za Premium službu-8,90€, že mi tovar vrátia...Predsa len neboli to lacné kúsky... ALE... kebyže neviem aké hrozné špinavé, poškodené, flakaté veci predávajú -/kupovala som od nich značkové veci, nie po 2-4 € ale šaty od 58€/ks a viac.... ktoré som následne vracala,lebo podľa popisu mali byť nové.... :() /tak tomu ich argumentu aj uverím, že kontrolujú veci na predaj.... No tiež viem, v akom stave som im tie veci posielala..takže som im odpísala, nech mi špecifikujú, prečo neboli moje bundy schválené na predaj, /keďže viem, že žiadne poškodenia nemali...žiadne známky 2x nosenia... 🙂/ Odpoveď samozrejme automatická 🙂 : "Bohužiaľ nerobíme zoznam dôvodov prečo nie je daný výrobok schválený na predaj. Špeciálne vyškolený tím skontroloval produkty z Vášho RemixBagu. Jeho úlohou je zaznamenať známky používania-škvrny,diery, trčiace nitky,opotrebenie, vyblednutie a akékoľvek iné vady, ktoré robia odevy nevhodné na predaj." Takže, suma sumárum.... NIKDY VIAC nepredám svoje veci spol.REMIX...
Oni predávajú kadečo z outletov, aj 10 a viac rokov staré veci, podľa roku z visačiek...Napr.minule mi prišlo tričko Tommy Hilfiger a podľa visačky som videla kolekciu 2000 🙂 🙂 🙂
Kebyže im pošlem ja moje pólo TH kupované v Parndorfe minulý rok, tak predpokladám, že zase nebude vyhovovať ich "strašne náročným kritériám" 🙂...trapné... Na mojich bundách som ešte aj vrecká kontrolovala, aby nebola nedajbože niekde dierka.... žiadne nitky trčiace... no proste celé zle tá spoločnosť...
Ja osobne nemam velmi zlu skusenost s vecami, ktore u nich objednam. Asi 2 x som veci vracala preto, ze boli poskodene. Vraciam veci vacsinou preto, ze mi to nesadne. Co sa tyka toho predaja cez remix bag aj mne sa uz stalo, ze veci, ktore som predpokladala, ze sa predaju mi ani do predaja neschvalili. Ak mam byt uprimna tak vacsinou predam kabelky a topanky. Ja sluzbu premium nevyuzivam, nakolko tam predam veci, ktore som kupila v sekacoch za par drobnych tak to beriem ako sportku. Ak predam dobre, ak nie tak aspon uvolnim skrinu
Ale ak by som nejake veci kupila za viac penazi, tak urcite cez nich by som to nepredala, nakolko nechapem tie ich kriteria vyberu veci na predaj.
Čo sa týka objednávania si vecí, to som bola zatiaľ skoro vždy spokojná. Väčšina vecí mi sadla. Ale čo sa týka posielania vecí, to teda nikdy viac :D z 12 vecí mi iba jednu odsúhlasili a ostatné napísali, že obnosené. Pritom som tam posielala len nové veci, dokonca jedna vec bola z Remixu, ktorú som mala ešte od leta, ale neoplatilo sa mi to vracať, bola na nej aj visačka, len som to vyskúšala a napísali, že známky nosenia. Naozaj hotová katastrofa a nikdy viac!!!
Ja som si objednala 2 krat a 2 krat som im to vratila . Vysoká cena a nizka kvalita a tak nikdy viac....
Ahojte, vzdy vratili sumu do 14 dni, ak ste vracali tovar? Rozmyslam objednat 3 vetrovky, ale trochu sa obavam, ked budem chciet vratit, ci mi skutocne vratia platbu. Objednavam 1.krat.
@jasadaresa mne ano, často tam nakupujem..
Dakujem za odpoved. Myslite ze to oblecko je fakt original outlet, alebo verna napodobenina z Ciny? 🤔 Chcem si kupit funkcnu bundu, takze potrebujem aby bola skutocne funkcna... 🙈
@jasadaresa ja čo som kupovala, bolo všetko origo ... mám odtial niekoľko bund geox, kabáty..aj topánky značkové a nič nebol fake...
@jasadaresa určite vratia
@jasadaresa
@jasadaresa mne sa to zda horšie ako v Čiňaku 1 krat som si objednala minulý rok bundu zn.Esprit bola zlacnena 100€ na 50€ prekvapenie a prišlo no hrúza mne sa to zdalo ako keby to bolo z njakeho anglickeho výpredaja s pred 10 rokov .Dala som im šancu 2x, ta stala o niečo viac zo 140€ na 80€ akože úplne nová, diera vo vrecku zips nefunkčny a ta kvalita no hrúza myslim že v sekaći by stala tak 10€ a neviem či by ju niekto kúpil
baby , nejake nove skusenosti s predajom cez remixbag?
ja tiez kupujem vacsinou nove veci a prave na tych novych byvaju velmi casto vady. beru odniekial outletove veci, cize 2.trieda, co normalne obchody vytriedili alebo im to uz dokonca niekto vratil ako reklamaciu. casto mavaju nejaky rozparany sev, dokonca aj dierku v satach som uz mala. v strede, hruza. ked som im to pisala, tak ze mam vratit... ako sory, ale neupozornili na vadu, to je ich chyba, preco mam platit kvoli tomu kuriera?
ale ajtak som tam neprestala nakupovat celkom, len kupujem take, co sa fakt oplati. ale ajtak sa mi zda, ze v koronovych casoch isli riadne s cenami hore. kedysi mali dobre veci cca od 3 eur, teraz to zacina minimalne na 10. to sa mi tiez zda, ze zneuzivaju situaciu. ze uz si to mozu dovolit, ked tam vela ludi nakupuje.

Ahojte. Posielala som na predaj vyše 5 kg balíček oblečenia. Boli tam aj nové detské Gap overaly, kabát ako nový. A iné značkové veci fakt len v top stave. Schválili mi len jediné jedny Gap rifle😒. Určite neodporúčam, radšej to niekomu darujem. A naspäť ich pošlú len keď si zaplatíte Premium členstvo. Je to naozaj bieda. Škoda nápad by to bol celkom fajn...